Canon i-SENSYS MF724Cdw

i-SENSYS MF724Cdw

Αυτό το έγχρωμο λέιζερ σύστημα A4 είναι η ιδανική πρώτη επιλογή για ένα compact πολυμηχάνημα με ολοκληρωμένες δυνατότητες, καθώς απαιτεί μικρό χώρο εγκατάστασης και προσφέρει μια μεγάλη σειρά έξυπνων επιλογών σάρωσης, εκτύπωσης και συνδεσιμότητας, που σας βοηθούν να εργάζεστε πιο παραγωγικά.

Πλεονεκτήματα

  • Αξιόπιστο, εύχρηστο και μικρού μεγέθους λέιζερ σύστημα πολλαπλών λειτουργιών A4 με Wi-Fi
  • Εκτύπωση και αντιγραφή διπλής όψης 20 σελ./λεπτό που συμβάλουν στην παραγωγικότητά σας
  • Τροφοδότης εγγράφων διπλής όψης 50 φύλλων για ταχύτερη διεκπεραίωση μεγάλων εργασιών
  • Εύχρηστη, έγχρωμη οθόνη αφής που εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στις ισχυρές δυνατότητες
  • Εύκολα αντικαθιστώμενες κασέτες "Όλα-σε-Ένα" που προσφέρουν αποτελέσματα σταθερής ποιότητας
  • Υποστήριξη για υπηρεσίες cloud και φορητές συσκευές που διευκολύνει την εργασία εν κινήσει
  • Λειτουργία Ασφαλούς εκτύπωσης μέσω κωδικού PIN για προστασία των ευαίσθητων εγγράφων σας
  • Ισχυρές δυνατότητες σάρωσης για κοινή χρήση και αρχειοθέτηση έντυπων εγγράφων
  • Συμβατότητα με δικτυακές εφαρμογές, καθώς και υποστήριξη για PCL5c/6 και Adobe® PostScript®
  • Χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας, όπως ο Αυτόματος τερματισμός λειτουργίας, που συμβάλλουν στην πιο βιώσιμη λειτουργία της επιχείρησής σας

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon i-SENSYS MF724Cdw

Ένα εξαιρετικό πολυμηχάνημα


Οι μικρές επιχειρήσεις και οι χρήστες σε οικιακά γραφεία μπορούν να επιλέξουν με σιγουριά το i-SENSYS MF724Cdw, καθώς διαθέτει δυνατότητες που προσφέρονται συνήθως από μεγαλύτερα συστήματα. Αυτό το έγχρωμο λέιζερ πολυμηχάνημα A4 συνδυάζει την ποιότητα και την αξιοπιστία της Canon για να σας προσφέρει εύχρηστες λειτουργίες εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής. Ο μικρός χρόνος προθέρμανσης, οι λειτουργίες εκτύπωσης και σάρωσης διπλής όψης με ταχύτητα 20 σελ./λεπτό και ο τροφοδότης εγγράφων 50 φύλλων σας επιτρέπουν να ολοκληρώνετε σημαντικές εργασίες του γραφείου με ελάχιστο κόπο.

Εξαιρετικά αποτελέσματα με ευκολία


Μπορείτε να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του MF724Cdw με εξαιρετική ευκολία, χάρη στην έγχρωμη οθόνη αφής 8.9cm στο εμπρός μέρος, η οποία προσφέρει πρόσβαση στις ισχυρές λειτουργίες της συσκευής. Η διατήρηση σταθερής ποιότητας παραγωγής από το MF724Cdw είναι εξίσου εύκολη: η σχεδίαση "Όλα-σε-Ένα" των κασετών Canon επιτρέπει την αντικατάσταση όλων των βασικών εξαρτημάτων μαζί, ενώ παράλληλα μειώνει τον αριθμό των αναλώσιμων που πρέπει να παραγγέλνετε και να διαχειρίζεστε.

Σχεδίαση για εργασία εν κινήσει


Το MF724Cdw προσφέρει την ίδια πρακτική εμπειρία χρήσης από τον φορητό υπολογιστή, το tablet και το smartphone σας, είτε βρίσκεστε στο γραφείο είτε εν κινήσει. Η πλήρης υποστήριξη για iOS, Android, Google Cloud Print και Wi-Fi εξασφαλίζει απόλυτη ελευθερία, για να εργάζεστε όπως και όπου επιλέξετε. Η δωρεάν εφαρμογή Canon PRINT Business (iOS/Android) επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλες αυτές τις επιλογές εντός και εκτός γραφείου. Παράλληλα, αν ανησυχείτε για την εμπιστευτικότητα των ευαίσθητων εγγράφων σας, η λειτουργία Ασφαλούς εκτύπωσης σάς επιτρέπει να προστατεύετε τις εργασίες εκτύπωσης με χρήση κωδικού PIN.

Σάρωση, κοινή χρήση και εκτύπωση μέσω cloud


Η ταχύτατη και ολοκληρωμένη λειτουργία σάρωσης του MF724Cdw συνεργάζεται τέλεια με μια σειρά υπηρεσιών που βασίζονται στο cloud για αποθήκευση, κοινή χρήση και εκτύπωση. Με τον τρόπο αυτό, εσείς και οι συνάδελφοί σας μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα πρόσβαση σε ψηφιακά έγγραφα, ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε και από οποιαδήποτε συσκευή. Εκτός από την απρόσκοπτη ενοποίηση της σάρωσης με τον υπολογιστή σας μέσω του λογισμικού MF Scan Utility ή με τη φορητή συσκευή σας μέσω της εφαρμογής Canon PRINT Business, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες σάρωσης σε διευθύνσεις e-mail, φακέλους δικτύου ή στικ μνήμης USB απευθείας από το MF724Cdw, για μέγιστη ευελιξία.

Έξυπνες δυνατότητες δικτύωσης


Η ενοποίηση με δίκτυα IT επιτυγχάνεται εύκολα χάρη στην υποστήριξη του MF724Cdw για τις γλώσσες εκτυπωτή PCL5c/6 και Adobe PostScript. Το Remote UI, που βασίζεται σε τεχνολογίες του Web, διευκολύνει τους υπεύθυνους IT να παρακολουθούν, να διαχειρίζονται και να ενημερώνουν το σύστημα χωρίς να μεταβαίνουν επί τόπου – ένα πολύτιμο χαρακτηριστικό για την εξοικονόμηση χρόνου. Η συμβατότητα με την πλατφόρμα απομακρυσμένης διαχείρισης e-Συντήρηση της Canon διευκολύνει την απρόσκοπτη ενοποίηση του MF724Cdw σε ένα περιβάλλον υπηρεσιών MPS ή ένα σύνολο συστημάτων της Canon. Μια σειρά από λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας, προωθώντας την περιβαλλοντική βιωσιμότητα της επιχείρησής σας.

Βραβεία

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Automatic double sided printing

Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης

Colour Copy

Έγχρωμη αντιγραφή

Duplex Automatic Document Feeder

Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων διπλής όψης

Use and share over network

Προσωπική ή κοινή χρήση σε περιβάλλον δικτύου

USB connection

Σύνδεση USB

Colour Touch Panel

Έγχρωμο πάνελ αφής

+1 Optional Paper Cassette

+1 προαιρετικό συρτάρι χαρτιού

PCL Printing

Εκτύπωση PCL

PostScript Printing

Εκτύπωση PostScript

Network scanning

Σάρωση μέσω δικτύου

Scan

Scan

Scan to USB key

Πλήκτρο σάρωσης σε USB

Paper Save Copy shortcut key

Πλήκτρο συντόμευσης για αντιγραφή με εξοικονόμηση χαρτιού

Scanning shortcut key

Πλήκτρο συντόμευσης για εργασίες σάρωσης

Scan to email & folder

Σάρωση σε e-mail & φάκελο

Secure print

Ασφαλής εκτύπωση

Use and share wirelessly

Ασύρματη προσωπική ή κοινή χρήση

Use and share wirelessly

Ασύρματη προσωπική ή κοινή χρήση

Tablet and smartphone ready

Υποστήριξη tablet και smartphone

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Κασέτες γραφίτη για εκτυπωτές i-SENSYS

Μάθετε περισσότερα

2016-2017-3-year-warranty-campaign