Canon i-SENSYS MF628Cw

i-SENSYS MF628Cw

Αυτό το μικρού μεγέθους λέιζερ σύστημα πολλαπλών λειτουργιών Α4, με υποστήριξη Wi-Fi, προσφέρει δυνατότητες εκτύπωσης, σάρωσης και φαξ με υψηλή ποιότητα, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εύκολα μέσω υπολογιστή, smartphone ή tablet.

Πλεονεκτήματα

  • Σύστημα πολλαπλών λειτουργιών Α4, με Wi-Fi, που προσφέρει υψηλής ποιότητας εκτύπωση, αντιγραφή, σάρωση και φαξ
  • Παραγωγική έγχρωμη εκτύπωση με ταχύτητα 14 σελ./λεπτό
  • Εύκολος χειρισμός μέσω της εύχρηστης, έγχρωμης οθόνης αφής
  • Σταθερή αξιοπιστία και ποιότητα με ανταλλακτικές κασέτες "Όλα-σε-Ένα" της Canon
  • Απρόσκοπτη υποστήριξη για εργασία κατά τις μετακινήσεις σας από φορητό υπολογιστή, smartphone ή tablet
  • Συμβατότητα με Apple® AirPrint™, Mopria και Google Cloud Print
  • Ισχυρές δυνατότητες σάρωσης για ψηφιοποίηση, κοινή χρήση και αρχειοθέτηση έντυπων εγγράφων
  • Δυνατότητα σύνδεσης στο cloud για εύκολη πρόσβαση και κοινή χρήση εγγράφων εν κινήσει
  • Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
  • Ευέλικτες επιλογές σύνδεσης και δικτύωσης μέσω Ethernet και Wi-Fi

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon i-SENSYS MF628Cw

Το πολυμηχάνημα που ενισχύει την παραγωγικότητα


Για μικρές επιχειρήσεις ή μεμονωμένους χρήστες, το λέιζερ σύστημα πολλαπλών λειτουργιών Α4 i-SENSYS MF628Cw προσφέρει έναν εξαιρετικό τρόπο για να κάνετε περισσότερα. Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με έγχρωμα έγγραφα πωλήσεων και μάρκετινγκ. Σαρώστε, μοιραστείτε και αρχειοθετήστε με ευκολία τα ογκώδη έντυπα αρχεία σας. Χρησιμοποιήστε τις λειτουργίες αντιγραφής και φαξ κάθε φορά που τις χρειάζεστε. Οι μικρές απαιτήσεις χώρου και η κομψή εμφάνιση συνδυάζονται με την ταχύτητα έγχρωμης εκτύπωσης 14 σελ./λεπτό σε ένα σύστημα πολλαπλών λειτουργιών που προσφέρει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεται μια μικρή επιχείρηση ή ένα οικιακό γραφείο.

Εύκολη χρήση και συντήρηση


Θα εντυπωσιαστείτε με την ευκολία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα έξυπνα χαρακτηριστικά του MF628Cw. Πολλά από αυτά τα χαρακτηριστικά ελέγχονται μέσω μιας εύχρηστης οθόνης αφής 8,9cm που υπάρχει στο εμπρός μέρος του μηχανήματος και μπορεί να διαμορφωθεί εύκολα, ώστε να ταιριάζει με τον τρόπο που εργάζεστε. Έτσι, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες του MF628Cw με ελάχιστες κινήσεις, αγγίζοντας απλώς την οθόνη. Η συντήρηση της συσκευής σας είναι εξίσου εύκολη. Κάθε φορά που αλλάζετε κασέτες γραφίτη η αξιοπιστία και η ποιότητα του συστήματος ανανεώνονται, χάρη στη σχεδίαση "Όλα-σε-Ένα" των κασετών.

Σχεδιασμένο για χρήση με φορητές συσκευές, εντός και εκτός του γραφείου


Στην πλειονότητά τους, οι σύγχρονοι εργαζόμενοι πρέπει να μετακινούνται μεταξύ συσκευών και θέσεων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του φόρτου εργασίας. Το MF628Cw είναι σχεδιασμένο με γνώμονα αυτές τις ανάγκες και παρέχει την ίδια βελτιστοποιημένη εμπειρία χρήσης μέσω επιτραπέζιου/φορητού υπολογιστή, tablet και smartphone. Μπορείτε να συνδεθείτε στο σύστημα από Mac ή PC μέσω Wi-Fi όταν βρίσκεστε στο γραφείο, αλλά και από μια συσκευή iOS ή Android όταν είστε εν κινήσει χάρη στην υποστήριξη των τεχνολογιών AirPrint και Mopria. Με την υποστήριξη του Google Cloud Print, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δυνατότητα εκτύπωσης μέσω cloud. Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή Canon PRINT Business για συσκευές iOS ή Android και αξιοποιήστε άμεσα όλες αυτές τις πρακτικές δυνατότητες που εξοικονομούν χρόνο. Η θύρα Ethernet διευκολύνει τη σύνδεση της συσκευής σε ενσύρματα δίκτυα.

Ψηφιοποίηση, κοινή χρήση, αποθήκευση και αρχειοθέτηση


Αν πρέπει να σαρώνετε τακτικά έγγραφα και να τα στέλνετε μέσω e-mail, να τα μοιράζεστε μέσω του cloud ή να τα αποθηκεύετε ψηφιακά, το MF628Cw θα κάνει τη ζωή σας πιο απλή. Ο τροφοδότης εγγράφων 50 φύλλων προσφέρει εύκολη σάρωση πολυσέλιδων πρωτοτύπων. Μπορείτε να διαχειρίζεστε τη σάρωση από τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το λογισμικό MF Scan Utility ή από φορητή συσκευή με τη δωρεάν εφαρμογή Canon PRINT Business. Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε να ανεβάζετε τα αρχεία σάρωσης απευθείας σε online υπηρεσίες cloud όπως το Dropbox και να απολαμβάνετε την ελευθερία της ανάκτησης εγγράφων από όπου κι αν βρίσκεστε. Το MF628Cw έχει όλα όσα χρειάζονται οι ευέλικτες επιχειρήσεις για τη διατήρηση της παραγωγικότητάς τους, ακόμη κι όταν οι εργαζόμενοι βρίσκονται εν κινήσει.

Βιωσιμότητα, διαχείριση και ενοποίηση


Παρόλο που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τα μικρά και οικιακά γραφεία, το MF628Cw προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύνολο δυνατοτήτων εκτύπωσης και σάρωσης μέσω δικτύου. Επιπλέον, χάρη στη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας στις καταστάσεις Αναστολής λειτουργίας και Αναμονής, αλλά και στη δυνατότητα Αυτόματου τερματισμού λειτουργίας για περαιτέρω εξοικονόμηση ρεύματος, αποτελεί μια βιώσιμη και εξαιρετικά συμφέρουσα επιλογή.

Βραβεία

Προδιαγραφές προϊόντος

Μάθετε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του προϊόντος Canon i-SENSYS MF628Cw.

Automatic Document Feeder

Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων

Colour Copy

Έγχρωμη αντιγραφή

Use and share over network

Προσωπική ή κοινή χρήση σε περιβάλλον δικτύου

Super G3 FAX

Φαξ Super G3

USB connection

Σύνδεση USB

Colour Touch Panel

Έγχρωμο πάνελ αφής

Legal size platen

Legal size platen

Network scanning

Σάρωση μέσω δικτύου

Scan

Scan

Scan to USB key

Πλήκτρο σάρωσης σε USB

Paper Save Copy shortcut key

Πλήκτρο συντόμευσης για αντιγραφή με εξοικονόμηση χαρτιού

Scanning shortcut key

Πλήκτρο συντόμευσης για εργασίες σάρωσης

Scan to email & folder

Σάρωση σε e-mail & φάκελο

Use and share wirelessly

Ασύρματη προσωπική ή κοινή χρήση

Use and share wirelessly

Ασύρματη προσωπική ή κοινή χρήση

Tablet and smartphone ready

Υποστήριξη tablet και smartphone

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Κασέτες γραφίτη για εκτυπωτές i-SENSYS

Μάθετε περισσότερα

2016-2017-3-year-warranty-campaign