Canon i-SENSYS MF623Cn

i-SENSYS MF623Cn

Αυτό το έξυπνο επιτραπέζιο λέιζερ σύστημα πολλαπλών λειτουργιών Α4 διευκολύνει την εκτύπωση, τη σάρωση και την κοινή χρήση εγγράφων απ' οπουδήποτε, είτε εργάζεστε από τον υπολογιστή, το smartphone ή το tablet σας.

Πλεονεκτήματα

  • Έγχρωμο σύστημα πολλαπλών λειτουργιών A4, σχεδιασμένο για μικρά και οικιακά γραφεία
  • Ένα εξαιρετικό πολυμηχάνημα που αποτελεί την πρώτη επιλογή για παραγωγική έγχρωμη εκτύπωση με ταχύτητα 14 σελ./λεπτό
  • Εύκολος χειρισμός μέσω της εύχρηστης, έγχρωμης οθόνης αφής
  • Σταθερή αξιοπιστία και ποιότητα με ανταλλακτικές κασέτες "Όλα-σε-Ένα" της Canon
  • Απρόσκοπτη υποστήριξη για εργασία κατά τις μετακινήσεις σας από φορητό υπολογιστή, smartphone ή tablet
  • Συμβατότητα με Apple® AirPrint™, Mopria και Google Cloud Print
  • Ισχυρές δυνατότητες σάρωσης για ψηφιοποίηση, κοινή χρήση και αρχειοθέτηση έντυπων εγγράφων
  • Δυνατότητα σύνδεσης στο cloud για εύκολη πρόσβαση και κοινή χρήση εγγράφων εν κινήσει
  • Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
  • Δυνατότητες εκτύπωσης και σάρωσης με εύκολη σύνδεση σε δίκτυο

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon i-SENSYS MF623Cn

Ένα πολυμηχάνημα στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε


Το λέιζερ σύστημα πολλαπλών λειτουργιών Α4 i-SENSYS MF623Cn προσφέρει στις μικρές επιχειρήσεις και σε μεμονωμένους χρήστες τη δυνατότητα να κάνουν περισσότερα με εξαιρετική ευκολία. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας με έγχρωμα έγγραφα πωλήσεων και μάρκετινγκ ή να σαρώσετε, να μοιραστείτε και να αρχειοθετήσετε ογκώδεις φακέλους, το MF623Cn θα προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στην επιχείρησή σας. Χάρη στις μικρές του διαστάσεις, την κομψή εμφάνιση και την παραγωγική έγχρωμη εκτύπωση με ταχύτητα 14 σελ./λεπτό, είναι το ιδανικό σύστημα πολλαπλών λειτουργιών για μικρά ή οικιακά γραφεία.

Εύκολη χρήση και συντήρηση


Θα εντυπωσιαστείτε με την ευκολία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα έξυπνα χαρακτηριστικά του MF623Cn. Πολλά από αυτά τα χαρακτηριστικά ελέγχονται μέσω μιας εύχρηστης οθόνης αφής 8,9cm που υπάρχει στο εμπρός μέρος του μηχανήματος και μπορεί να διαμορφωθεί εύκολα, ώστε να ταιριάζει με τον τρόπο που εργάζεστε. Έτσι, μπορείτε να αξιοποιήσετε το πλήρες δυναμικό του MF623Cn με ελάχιστες κινήσεις, αγγίζοντας απλώς την οθόνη. Η συντήρηση της συσκευής σας είναι εξίσου εύκολη. Κάθε φορά που αλλάζετε κασέτες γραφίτη η αξιοπιστία και η ποιότητα του συστήματος ανανεώνονται, χάρη στη σχεδίαση των κασετών "Όλα-σε-Ένα" της Canon, με την οποία αντικαθίστανται ταυτόχρονα όλα τα βασικά εξαρτήματα.

Σχεδίαση για εργασία εν κινήσει


Στην πλειονότητά τους, οι σύγχρονοι εργαζόμενοι πρέπει να μετακινούνται μεταξύ συσκευών και θέσεων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του φόρτου εργασίας. Το MF623Cn είναι σχεδιασμένο με γνώμονα αυτές τις ανάγκες και παρέχει την ίδια βελτιστοποιημένη εμπειρία χρήσης μέσω επιτραπέζιου/φορητού υπολογιστή, tablet και smartphone. Η πιστοποίηση AirPrint και Mopria εξασφαλίζει πλήρη υποστήριξη για συσκευές iOS και Android, ενώ το σύστημα υποστηρίζει επίσης την υπηρεσία Google Cloud Print. Χάρη στη δωρεάν εφαρμογή Canon PRINT Business (iOS και Android), έχετε όλες αυτές τις πρακτικές λειτουργίες στη διάθεσή σας.

Ψηφιοποίηση, κοινή χρήση, αποθήκευση και αρχειοθέτηση


Αν σαρώνετε έντυπα έγγραφα για αποστολή μέσω e-mail, κοινή χρήση μέσω του cloud ή ψηφιακή αρχειοθέτηση, με το MF623Cn η εργασία σας γίνεται απλούστερη. Ελέγξτε τις εργασίες σάρωσης από τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το λογισμικό MF Scan Utility ή από φορητή συσκευή με τη δωρεάν εφαρμογή Canon PRINT Business. Στη συνέχεια, αφού σαρώσετε τα έγγραφά σας, ανεβάστε τα απευθείας σε online υπηρεσίες cloud, όπως το Dropbox. Φανταστείτε απλώς την ελευθερία που προσφέρει η σάρωση, η αποθήκευση και η ανάκτηση εγγράφων όπου κι αν βρίσκεστε. Η δυνατότητα αυτή καθιστά το MF623Cn εξαιρετική επιλογή για ευέλικτες επιχειρήσεις που θέλουν να διατηρήσουν την παραγωγικότητά τους ακόμη κι όταν οι εργαζόμενοι βρίσκονται εν κινήσει.

Βιωσιμότητα, διαχείριση και ενοποίηση


Παρόλο που το MF623Cn έχει σχεδιαστεί για μικρά και οικιακά γραφεία, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύνολο δυνατοτήτων εκτύπωσης και σάρωσης μέσω δικτύου. Χάρη στη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας στις καταστάσεις Αναστολής λειτουργίας και Αναμονής, αλλά και στη δυνατότητα Αυτόματου τερματισμού λειτουργίας για περαιτέρω εξοικονόμηση ρεύματος, το MF623Cn αποτελεί μια βιώσιμη και εξαιρετικά συμφέρουσα επιλογή.

Βραβεία

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Automatic Document Feeder

Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων

Colour Copy

Έγχρωμη αντιγραφή

Use and share over network

Προσωπική ή κοινή χρήση σε περιβάλλον δικτύου

USB connection

Σύνδεση USB

Colour Touch Panel

Έγχρωμο πάνελ αφής

Legal size platen

Legal size platen

Network scanning

Σάρωση μέσω δικτύου

Scan

Scan

Scan to USB key

Πλήκτρο σάρωσης σε USB

Paper Save Copy shortcut key

Πλήκτρο συντόμευσης για αντιγραφή με εξοικονόμηση χαρτιού

Scanning shortcut key

Πλήκτρο συντόμευσης για εργασίες σάρωσης

Scan to email & folder

Σάρωση σε e-mail & φάκελο

Tablet and smartphone ready

Υποστήριξη tablet και smartphone

Επόμενα βήματα

Λύσεις για φορητές συσκευές

Εύκολη εκτύπωση από φορητές συσκευές

Easy Service Plan

Για απόλυτη σιγουριά και ηρεμία, προστατεύει την επένδυσή σας σε εξοπλισμό Canon.

Easy Service Plan

2016-2017-3-year-warranty-campaign