Canon i-SENSYS MF515x

i-SENSYS MF515x

Ο ασπρόμαυρος λέιζερ εκτυπωτής πολλαπλών λειτουργιών A4 MF515x είναι ιδανικός για ομάδες εργασίας μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών που θέλουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα μικρών διαστάσεων με υψηλές ταχύτητες παραγωγής και επαγγελματική ποιότητα, βελτιστοποιημένο για ευέλικτη εργασία.

Πλεονεκτήματα

  • Εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας με εντυπωσιακά υψηλή ταχύτητα 40 σελ./λεπτό
  • Έγχρωμη οθόνη αφής για εύκολο χειρισμό από χρήστες κάθε επιπέδου
  • Υποστήριξη Ασφαλούς εκτύπωσης με κωδικό PIN
  • Εκτύπωση από smartphone και tablet, με υποστήριξη των υπηρεσιών AirPrint και Mopria και της εφαρμογής Canon PRINT Business
  • Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης για μείωση της σπατάλης και των εξόδων για αναλώσιμα
  • Τεχνολογία Γρήγορης πρώτης εκτύπωσης για μείωση του χρόνου αναμονής και μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας των ομάδων εργασίας
  • Εύκολη εργασία με έγγραφα από απόσταση μέσω cloud
  • Δυνατότητες διαχείρισης της συσκευής και της παραγωγής
  • Απλή συντήρηση με τις πρακτικές Κασέτες "Όλα-σε-Ένα"

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon i-SENSYS MF515x

Μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας στο γραφείο


Ο ασπρόμαυρος λέιζερ εκτυπωτής πολλαπλών λειτουργιών A4 MF515x με λειτουργία φαξ είναι μια ασυναγώνιστη επιλογή για μικρές ομάδες εργασίας σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς, που αναζητούν τρόπους σημαντικής ενίσχυσης της παραγωγικότητας. Προσφέρει τις πανίσχυρες λειτουργίες και δυνατότητες ενός μεγάλου εκτυπωτή πολλαπλών λειτουργιών, αλλά σε ένα σύστημα μικρού μεγέθους που μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε περιορισμένους χώρους. Οι πολυάσχολες ομάδες εργασίας θα εκτιμήσουν τη γρήγορη εκτύπωση και αντιγραφή με υψηλή ποιότητα και την εντυπωσιακή ταχύτητα, που φτάνει έως τις 40 σελ./λεπτό. Η έγχρωμη οθόνη αφής προσφέρει εύκολο χειρισμό σε χρήστες κάθε επιπέδου, ενώ η χωρητικότητα 600 σελίδων χαρτιού και η τεχνολογία Γρήγορης πρώτης εκτύπωσης επιτρέπουν στις ομάδες να εργάζονται πιο αποδοτικά. Τα έγγραφα με ευαίσθητα δεδομένα προστατεύονται με τη χρήση της λειτουργίας Ασφαλούς εκτύπωσης, η οποία απαιτεί την εισαγωγή κωδικού PIN κατά την εκτύπωση από υπολογιστή ή φορητή συσκευή.

Ευέλικτη εργασία


Χάρη στην υποστήριξη του MF515x για τις υπηρεσίες Apple AirPrint (iOS) και Mopria (Android), η ομάδα εργασίας σας μπορεί να εκτυπώνει από οποιαδήποτε συμβατή συσκευή. Επιπλέον, τα μέλη της ομάδας μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα προηγμένων λειτουργιών με την εφαρμογή Canon PRINT Business και να συνδέσουν τη συσκευή σε έναν λογαριασμό Google Cloud Print μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Βελτιωμένη κοινή χρήση εγγράφων


Οι πολυάσχολες ομάδες εργασίας μπορούν να αυξήσουν την ευελιξία τους χάρη στην υποστήριξη του λογισμικού MF Scan Utility (για σταθερούς/φορητούς υπολογιστές) και της εφαρμογής Canon PRINT Business (για φορητές συσκευές), που επιτρέπει την απρόσκοπτη ενοποίηση του MF515x με υπηρεσίες cloud. Οι ομάδες έργων μπορούν να χρησιμοποιούν τις αγαπημένες τους υπηρεσίες αποθήκευσης στο cloud, όπως οι Google Drive και DropBox, για την καταγραφή, την ψηφιοποίηση και την κοινή χρήση εγγράφων ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε.

Έξυπνες δυνατότητες δικτύωσης


Χάρη στη μεγάλη γκάμα των ευέλικτων δυνατοτήτων δικτύωσης, ο MF515x αποτελεί ιδανική προσθήκη για το δίκτυο της εταιρείας ή του οργανισμού σας. Η συνδεσιμότητα μέσω Wi-Fi και Ethernet, αλλά και η πλήρης υποστήριξη των γλωσσών εκτυπωτή PCL5e/6 και Adobe PostScript, επιτρέπουν την εύκολη ενσωμάτωσή του στην ομάδα των συστημάτων πολλαπλών λειτουργιών που διαθέτετε. Οι ομάδες που χρησιμοποιούν υπηρεσίες διαχείρισης εκτύπωσης θα διαπιστώσουν ότι οι δυνατότητες απομακρυσμένης εξυπηρέτησης και διαχείρισης και η υποστήριξη του συστήματος ελέγχου παραγωγής Canon uniFLOW εξασφαλίζουν εύκολη και αποδοτική διαχείριση.

Χαμηλό κόστος και βιωσιμότητα σε όλο το φάσμα της λειτουργίας του


Αν αναζητάτε έναν εκτυπωτή πολλαπλών λειτουργιών για αποτελέσματα με σταθερή ποιότητα και αξιοπιστία, ο MF515x δεν θα σας απογοητεύσει. Χάρη στη σχεδίαση των κασετών "Όλα-σε-Ένα" της Canon, αντικαθίστανται ταυτόχρονα όλα τα βασικά εξαρτήματα. Οι καταστάσεις Αναστολής λειτουργίας και Αναμονής, η αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης και η έξυπνη λειτουργία Αυτόματης απενεργοποίησης εξασφαλίζουν την ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας και του κόστους των αναλώσιμων.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Automatic double sided printing

Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης

Duplex Automatic Document Feeder

Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων διπλής όψης

Super G3 FAX

Φαξ Super G3

Colour Touch Panel

Έγχρωμο πάνελ αφής

PCL Printing

Εκτύπωση PCL

PostScript Printing

Εκτύπωση PostScript

Scan to USB key

Πλήκτρο σάρωσης σε USB

Scanning shortcut key

Πλήκτρο συντόμευσης για εργασίες σάρωσης

Scan to email & folder

Σάρωση σε e-mail & φάκελο

Secure print

Ασφαλής εκτύπωση

Use and share wirelessly

Ασύρματη προσωπική ή κοινή χρήση

Tablet and smartphone ready

Υποστήριξη tablet και smartphone

Επόμενα βήματα

Λύσεις για φορητές συσκευές

Εύκολη εκτύπωση από φορητές συσκευές

Easy Service Plan

Για απόλυτη σιγουριά και ηρεμία, προστατεύει την επένδυσή σας σε εξοπλισμό Canon.

Easy Service Plan

Οι εικόνες των προϊόντων προορίζονται μόνο για σκοπούς απεικόνισης. Ορισμένες λειτουργίες είναι προαιρετικές. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στις προδιαγραφές του προϊόντος ή επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο πωλήσεων της Canon.