Canon i-SENSYS MF419x

i-SENSYS MF419x

Καλύψτε όλες τις ανάγκες σας για την παραγωγή και διαχείριση εγγράφων με τον έξυπνο, απλό και μικρών διαστάσεων ασπρόμαυρο εκτυπωτή πολλαπλών λειτουργιών MF419x. Απολαύστε ποιότητα λέιζερ και λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης και φαξ, καθώς και ολοκληρωμένη υποστήριξη για φορητές συσκευές.

Πλεονεκτήματα

  • Ασπρόμαυρος λέιζερ εκτυπωτής πολλαπλών λειτουργιών A4 με Wi-Fi, ειδικά σχεδιασμένος για μικρές ομάδες εργασίας
  • Γρήγορη εκτύπωση επαγγελματικής ποιότητας με ταχύτητα έως και 33 σελ./λεπτό
  • Εύκολος χειρισμός μέσω της εύχρηστης, έγχρωμης οθόνης αφής
  • Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης για μείωση της σπατάλης και των εξόδων
  • Τεχνολογία Γρήγορης πρώτης εκτύπωσης για εξοικονόμηση χρόνου και διατήρηση της παραγωγικότητας των ομάδων εργασίας σε υψηλά επίπεδα
  • Ασφαλής εκτύπωση με κωδικό PIN
  • Εκτύπωση από smartphone και tablet, με υποστήριξη των υπηρεσιών AirPrint και Mopria και της εφαρμογής Canon PRINT Business
  • Εύκολη συνεργασία με δημοφιλείς υπηρεσίες αποθήκευσης στο cloud
  • Εύκολη ενσωμάτωση σε δίκτυα με δυνατότητες διαχείρισης της συσκευής και της παραγωγής
  • Απλή συντήρηση με τις πρακτικές Κασέτες "Όλα-σε-Ένα"

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon i-SENSYS MF419x

Εργαστείτε πιο έξυπνα στο γραφείο


Οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από την αύξηση της παραγωγικότητας που προσφέρει ο ασπρόμαυρος λέιζερ εκτυπωτής πολλαπλών λειτουργιών A4 MF419x. Ο MF419x προσφέρει δυνατότητα εκτύπωσης με επαγγελματική ποιότητα σε ταχύτητες έως και 33 σελ./λεπτό, ενώ η ευελιξία του επιτρέπει την κάλυψη όλων των αναγκών σας για την εκτύπωση εγγράφων, παρά το εντυπωσιακά μικρό του μέγεθος. Η εύχρηστη έγχρωμη οθόνη αφής 3,5", η χωρητικότητα 550 σελίδων χαρτιού και η τεχνολογία Γρήγορης πρώτης εκτύπωσης από την έναρξη της λειτουργίας βοηθούν τις ομάδες του προσωπικού σας να εργάζονται με πιο αποδοτικό τρόπο και χωρίς διακοπές. Ο MF419x προσφέρει επίσης μια πρακτική δυνατότητα διασφάλισης των δεδομένων σας: η λειτουργία Ασφαλούς εκτύπωσης προστατεύει τα έγγραφά σας με κωδικό PIN, ακόμη κι όταν εκτυπώνετε από φορητές συσκευές.

Υποστήριξη για φορητές συσκευές και υπηρεσίες cloud με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας


Χάρη στην υποστήριξη του MF419x για τις υπηρεσίες Apple AirPrint (iOS) και Mopria (Android), μπορείτε να εκτυπώνετε από οποιαδήποτε συμβατή συσκευή. Επιπλέον, μπορείτε να επωφεληθείτε από μια μεγάλη γκάμα προηγμένων λειτουργιών με την εφαρμογή Canon PRINT Business και να συνδέσετε τη συσκευή σε έναν λογαριασμό Google Cloud Print σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Βελτιωμένη κοινή χρήση εγγράφων


Ο MF419x, χάρη στην υποστήριξη υπηρεσιών στο cloud, μπορεί να βελτιώσει την ευελιξία της επιχείρησής σας. Με το λογισμικό MF Scan Utility (για σταθερούς/φορητούς υπολογιστές) και την εφαρμογή Canon PRINT Business (για φορητές συσκευές), οποιοσδήποτε μπορεί να συνδέσει πανεύκολα τον MF419x με δημοφιλείς υπηρεσίες αποθήκευσης στο cloud, όπως οι Evernote® και DropBox, για την καταγραφή, την ψηφιοποίηση και την κοινή χρήση εγγράφων εν κινήσει – ή απλώς για τη σάρωση και την αποστολή πρωτοτύπων μέσω e-mail σε ένα μόνο βήμα.

Έξυπνες δυνατότητες δικτύωσης


Χάρη στη μεγάλη γκάμα των ευέλικτων δυνατοτήτων δικτύωσης, ο MF419x αποτελεί ιδανική προσθήκη για το δίκτυό σας. Η συνδεσιμότητα μέσω Wi-Fi και Ethernet, καθώς και η υποστήριξη των γλωσσών εκτυπωτή PCL5e/6 και Adobe PostScript, επιτρέπουν την εύκολη ενσωμάτωσή του σε διαχειριζόμενα περιβάλλοντα δικτύου. Με την απομακρυσμένη εξυπηρέτηση και διαχείριση που παρέχει η υπηρεσία Canon e-Συντήρηση, καθώς και την υποστήριξη του συστήματος διαχείρισης παραγωγής Canon uniFLOW, ο MF419x είναι εξίσου κατάλληλος για περιβάλλοντα με υπηρεσίες διαχείρισης εκτύπωσης.

Απλότητα και βιωσιμότητα σε όλο το φάσμα της λειτουργίας του


Κάθε φορά που αλλάζετε κασέτα γραφίτη η αξιοπιστία και η ποιότητα του συστήματος ανανεώνονται, χάρη στη σχεδίαση των κασετών "Όλα-σε-Ένα" της Canon, με την οποία αντικαθίστανται ταυτόχρονα όλα τα βασικά εξαρτήματα. Επιπλέον, με τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας στις καταστάσεις Αναστολής λειτουργίας και Αναμονής, τη λειτουργία αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης και την έξυπνη δυνατότητα Αυτόματης απενεργοποίησης για μείωση της κατανάλωσης ρεύματος, ο MF419x αποτελεί μια βιώσιμη και εξαιρετικά συμφέρουσα επιλογή.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Automatic double sided printing

Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης

Duplex Automatic Document Feeder

Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων διπλής όψης

Super G3 FAX

Φαξ Super G3

Colour Touch Panel

Έγχρωμο πάνελ αφής

PCL Printing

Εκτύπωση PCL

PostScript Printing

Εκτύπωση PostScript

Scan to USB key

Πλήκτρο σάρωσης σε USB

Scanning shortcut key

Πλήκτρο συντόμευσης για εργασίες σάρωσης

Scan to email & folder

Σάρωση σε e-mail & φάκελο

Secure print

Ασφαλής εκτύπωση

Use and share wirelessly

Ασύρματη προσωπική ή κοινή χρήση

Tablet and smartphone ready

Υποστήριξη tablet και smartphone

Επόμενα βήματα

Λύσεις για φορητές συσκευές

Εύκολη εκτύπωση από φορητές συσκευές

Easy Service Plan

Για απόλυτη σιγουριά και ηρεμία, προστατεύει την επένδυσή σας σε εξοπλισμό Canon.

Easy Service Plan

Οι εικόνες των προϊόντων προορίζονται μόνο για σκοπούς απεικόνισης. Ορισμένες λειτουργίες είναι προαιρετικές. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στις προδιαγραφές του προϊόντος ή επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο πωλήσεων της Canon.