Canon i-SENSYS MF226dn

i-SENSYS MF226dn

Ισχυρό, ασπρόμαυρο πολυμηχάνημα λέιζερ με υποστήριξη δικτύου για πολυάσχολα μικρά γραφεία. Ενισχύστε την παραγωγικότητα με γρήγορη αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης και Αυτόματο τροφοδότη εγγράφων. Δημιουργήστε αποτελεσματικές ροές εργασιών με τα γρήγορα πλήκτρα λύσεων.

Πλεονεκτήματα

  • Κομψό, ασπρόμαυρο πολυμηχάνημα λέιζερ μικρών διαστάσεων με υποστήριξη δικτύου
  • Εύκολη εκτύπωση από συσκευές iOS ή Android
  • Εύκολος χειρισμός με ανακλινόμενη, μεγάλη οθόνη αφής
  • Μηδενικός χρόνος αναμονής για εκτυπώσεις με τεχνολογία Γρήγορης πρώτης εκτύπωσης
  • Πετύχετε περισσότερα με εκτύπωση διπλής όψης

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon i-SENSYS MF226dn

Ισχυρό, διασυνδεδεμένο πολυμηχάνημα


Αυτό το κομψό και compact ασπρόμαυρο πολυμηχάνημα λέιζερ προσφέρει υπηρεσίες εκτυπωτή, σαρωτή, φωτοαντιγραφικού και φαξ επαγγελματικής ποιότητας σε μία μονάδα μικρών διαστάσεων. Χάρη στην υποστήριξη δικτύου, μπορείτε να μοιραστείτε τις λειτουργίες ενίσχυσης παραγωγικότητας που διαθέτει στο γραφείο σας, γεγονός το οποίο το καθιστά ιδανική επιλογή για την αύξηση της αποδοτικότητας σε οποιονδήποτε πολυάσχολο χώρο.

Γρήγορη εκτύπωση και αντιγραφή


Χάρη στη γρήγορη ασπρόμαυρη εκτύπωση και αντιγραφή εγγράφων A4 με τεχνολογία λέιζερ και στη Γρήγορη πρώτη εκτύπωση από την κατάσταση αναστολής λειτουργίας, ο χρόνος αναμονής στο μηχάνημα εκμηδενίζεται.

Αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας


Ο συνδυασμός ποιότητας εκτύπωσης έως 1200 x 1200dpi και γραφίτη EF της Canon προσφέρει εντυπωσιακά έγγραφα με ευανάγνωστο κείμενο και ομαλά γραφικά σε τόνους του γκρι. Η βελτιωμένη έγχρωμη σάρωση με ανάλυση έως 9600 x 9600dpi αποτυπώνει κάθε λεπτομέρεια των πρωτοτύπων. Στείλτε σαρώσεις σε οποιονδήποτε υπολογιστή με τη φιλική προς τον χρήστη λειτουργία σάρωσης μέσω δικτύου.

Αποδοτική εκτύπωση διπλής όψης


Η σάρωση και η αντιγραφή πολυσέλιδων εγγράφων είναι γρήγορη και αποτελεσματική, χάρη στον ενσωματωμένο Αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 35 φύλλων και στο συρτάρι χαρτιού 250 φύλλων. Εξοικονομήστε χρήματα από το χαρτί και εκτυπώστε έγγραφα επαγγελματικής ποιότητας με την αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης.

Γρήγορη, απλή και αθόρυβη λειτουργία


Γρήγορο και απλό στον χειρισμό, το i-SENSYS MF226dn διαθέτει ένα ευέλικτο και ανακλινόμενο πάνελ με μεγάλη οθόνη αφής LCD, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε με μια ματιά. Μπορείτε να γυρίσετε το πάνελ κατακόρυφα ή προς τα επάνω, ανάλογα με τον τρόπο εργασίας που προτιμάτε. Η διαμόρφωση αποτελεσματικών ροών εργασιών σάρωσης και αντιγραφής γίνεται απλή με τα γρήγορα πλήκτρα λύσεων, διευκολύνοντας την άμεση αποστολή σαρώσεων σε αρχείο ή την εξοικονόμηση χαρτιού με την αντιγραφή πολλών σελίδων σε ένα φύλλο χαρτιού. Για χρήση σε περιβάλλοντα με χαμηλό επίπεδο θορύβου, η κατάσταση Αθόρυβης λειτουργίας εξασφαλίζει λιγότερο θορυβώδεις εκτυπώσεις, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε χωρίς να αποσπάτε την προσοχή των άλλων.

Κορυφαία ενεργειακή αποδοτικότητα στην κατηγορία του


Η τεχνολογία Στερέωσης κατ' απαίτηση της Canon διασφαλίζει σχεδόν μηδενικό χρόνο προθέρμανσης και βοηθά στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας χωρίς να επηρεάζει την απόδοση. Με κορυφαία τιμή TEC στην κατηγορία της, αυτή η συσκευή καταναλώνει μόλις 1,7W ενέργειας στην κατάσταση αναστολής λειτουργίας.

Κασέτα "όλα σε ένα"


Η ανακυκλώσιμη κασέτα "Όλα-σε-ένα" εξασφαλίζει λειτουργία χωρίς απαιτήσεις συντήρησης και αξιόπιστη παραγωγή υψηλής ποιότητας. Η αυθεντική κασέτα λέιζερ της Canon περιέχει τον γραφίτη, το τύμπανο και μονάδες καθαρισμού, και μπορεί να αντικατασταθεί σε δευτερόλεπτα χωρίς δυσκολία και ακαταστασία.

Βραβεία

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Automatic Document Feeder

Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων

Automatic double sided printing

Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης

Copy

Αντιγραφή

Use and share over network

Προσωπική ή κοινή χρήση σε περιβάλλον δικτύου

Super G3 FAX

Φαξ Super G3

USB connection

Σύνδεση USB

Network scanning

Σάρωση μέσω δικτύου

Quiet printing mode

Κατάσταση αθόρυβης εκτύπωσης

Professional Scan quality

Επαγγελματική ποιότητα σάρωσης

Scanning shortcut key

Πλήκτρο συντόμευσης για εργασίες σάρωσης

Tilting control panel

Πίνακας ελέγχου ρυθμιζόμενης κλίσης

Tablet and smartphone ready

Υποστήριξη tablet και smartphone

Touch panel

Πάνελ αφής

Επόμενα βήματα

Λύσεις για φορητές συσκευές

Εύκολη εκτύπωση από φορητές συσκευές

Easy Service Plan

Για απόλυτη σιγουριά και ηρεμία, προστατεύει την επένδυσή σας σε εξοπλισμό Canon.

Easy Service Plan

Οι εικόνες των προϊόντων προορίζονται μόνο για σκοπούς απεικόνισης. Ορισμένες λειτουργίες είναι προαιρετικές. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στις προδιαγραφές του προϊόντος ή επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο πωλήσεων της Canon.