Canon i-SENSYS MF217w

i-SENSYS MF217w

Με υποστήριξη Wi-Fi, ενσύρματης δικτύωσης και φορητών συσκευών, αυτό το ασπρόμαυρο πολυμηχάνημα λέιζερ προσφέρει απρόσκοπτη πρόσβαση από όλες τις θέσεις του γραφείου. Διαθέτει πολυάριθμες δυνατότητες για ενίσχυση της παραγωγικότητας, προσφέροντας ταχύτητα, ευχρηστία και ενεργειακή αποδοτικότητα.

Πλεονεκτήματα

  • Ασπρόμαυρο πολυμηχάνημα λέιζερ με υποστήριξη Wi-Fi, ενσύρματου δικτύου και φορητών συσκευών
  • Εύκολη εκτύπωση από συσκευές iOS ή Android
  • Παραγωγική εργασία με ταχύτητα ασπρόμαυρης εκτύπωσης και αντιγραφής 23 σελ./λεπτό
  • Ευκολία στη χρήση με ανακλινόμενο πάνελ, οθόνη αφής και χειρισμό με ένα άγγιγμα
  • Μηδενικός χρόνος αναμονής χάρη στην τεχνολογία Γρήγορης πρώτης εκτύπωσης

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon i-SENSYS MF217w

Παραγωγικό πολυμηχάνημα για μικρά γραφεία με πολλές δυνατότητες διασύνδεσης


Αυτό το κομψό, ασπρόμαυρο πολυμηχάνημα λέιζερ υψηλής ταχύτητας διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυο και προσφέρει λειτουργίες εκτύπωσης, σάρωσης και φαξ από μία μονάδα μικρών διαστάσεων, για εξοικονόμηση χώρου. Με συνδεσιμότητα Wi-Fi και Ethernet, καθώς και υποστήριξη φορητών συσκευών, προσφέρει εύκολη κοινή χρήση των λειτουργιών του, εκτυπώσεις επαγγελματικής ποιότητας και εύκολο χειρισμό με οθόνη αφής: η ιδανική επιτραπέζια λύση για μικρά γραφεία.

Wi-Fi για απρόσκοπτη κοινή χρήση


Συνδεθείτε πανεύκολα με όποιον τρόπο θέλετε μέσω αυτής της συσκευής που υποστηρίζει Wi-Fi, ενσύρματη δικτύωση και σύνδεση με φορητές συσκευές. Η ενσωματωμένη υποστήριξη εκτύπωσης μέσω Apple AirPrint™ και Mopria™ επιτρέπει τον αυτόματο εντοπισμό του εκτυπωτή από iPhone ή iPad και συσκευές με πιστοποίηση Mopria. Επίσης, η δωρεάν εφαρμογή Mobile Printing της Canon εκτυπώνει ασύρματα στον εκτυπωτή από συσκευές με Apple iOS ή Android.

Γρήγορη εκτύπωση και αντιγραφή


Χάρη στη γρήγορη ασπρόμαυρη εκτύπωση εγγράφων A4 με τεχνολογία λέιζερ, στην ταχύτητα αντιγραφής 23 σελ./λεπτό και στη Γρήγορη πρώτη εκτύπωση από την κατάσταση αναστολής λειτουργίας, ο χρόνος αναμονής στο μηχάνημα εκμηδενίζεται. Η εκτύπωση, η σάρωση και η αντιγραφή πολυσέλιδων εγγράφων είναι εύκολη, χάρη στο συρτάρι χαρτιού 250 φύλλων και στον ενσωματωμένο Αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 35 φύλλων.

Αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας


Ο συνδυασμός ποιότητας εκτύπωσης έως 1.200 x 1.200dpi και γραφίτη EF της Canon προσφέρει εκτυπώσεις και αντίγραφα επαγγελματικού επιπέδου, με ευανάγνωστο, ευκρινές κείμενο. Η βελτιωμένη έγχρωμη σάρωση με ανάλυση έως 9.600 x 9.600dpi αποτυπώνει κάθε λεπτομέρεια των πρωτοτύπων. Στείλτε σαρώσεις σε οποιονδήποτε υπολογιστή με τη λειτουργία σάρωσης μέσω δικτύου.

Γρήγορος και απλός χειρισμός


Για γρήγορο και απλό χειρισμό, το i-SENSYS MF217w διαθέτει ένα ευέλικτο και ανακλινόμενο πάνελ με μεγάλη οθόνη αφής LCD. Μπορείτε να γυρίσετε το πάνελ κατακόρυφα ή προς τα επάνω, ανάλογα με τον τρόπο εργασίας που προτιμάτε. Η διαμόρφωση αποδοτικών ροών για εργασίες σάρωσης και αντιγραφής είναι απλή μέσω των πλήκτρων "λύσεων με ένα άγγιγμα".

Ενεργειακή αποδοτικότητα


Η τεχνολογία Στερέωσης κατ' απαίτηση της Canon διασφαλίζει σχεδόν μηδενικό χρόνο προθέρμανσης και βοηθά στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας χωρίς να επηρεάζει την απόδοση. Με κορυφαία τιμή TEC στην κατηγορία του, αυτό το σύστημα καταναλώνει μόλις 1,6W στην κατάσταση αναστολής λειτουργίας.

Αθόρυβη λειτουργία


Για χρήση σε περιβάλλοντα με χαμηλό επίπεδο θορύβου, η κατάσταση Αθόρυβης λειτουργίας εξασφαλίζει λιγότερο θορυβώδεις εκτυπώσεις, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε χωρίς να αποσπάτε την προσοχή των άλλων.

Κασέτα "όλα σε ένα"


Οι κασέτες "Όλα-σε-ένα" ανακυκλώνονται εύκολα και συνδυάζουν γραφίτη, τύμπανο και μονάδες καθαρισμού για μείωση της συντήρησης, αύξηση της αξιοπιστίας και ελαχιστοποίηση του πλήθους των αναλώσιμων.

Βραβεία

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Automatic Document Feeder

Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων

Copy

Αντιγραφή

Use and share over network

Προσωπική ή κοινή χρήση σε περιβάλλον δικτύου

Super G3 FAX

Φαξ Super G3

USB connection

Σύνδεση USB

Network scanning

Σάρωση μέσω δικτύου

Quiet printing mode

Κατάσταση αθόρυβης εκτύπωσης

Professional Scan quality

Επαγγελματική ποιότητα σάρωσης

Scanning shortcut key

Πλήκτρο συντόμευσης για εργασίες σάρωσης

Use and share wirelessly

Ασύρματη προσωπική ή κοινή χρήση

Tilting control panel

Πίνακας ελέγχου ρυθμιζόμενης κλίσης

Tablet and smartphone ready

Υποστήριξη tablet και smartphone

Touch panel

Πάνελ αφής

Επόμενα βήματα

Λύσεις για φορητές συσκευές

Εύκολη εκτύπωση από φορητές συσκευές

Easy Service Plan

Για απόλυτη σιγουριά και ηρεμία, προστατεύει την επένδυσή σας σε εξοπλισμό Canon.

Easy Service Plan

Οι εικόνες των προϊόντων προορίζονται μόνο για σκοπούς απεικόνισης. Ορισμένες λειτουργίες είναι προαιρετικές. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στις προδιαγραφές του προϊόντος ή επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο πωλήσεων της Canon.