Canon i-SENSYS FAX-L410

i-SENSYS FAX-L410

Αυτό το στιβαρό, μικρών διαστάσεων φαξ Super G3, τεχνολογίας λέιζερ, με τη μεγάλη οθόνη LCD, την υψηλή απόδοση και τον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων διπλής όψης, είναι ιδανικό για κάθε επιχείρηση που χρειάζεται ένα σύστημα για καθημερινή χρήση.

Πλεονεκτήματα

  • Στιβαρή συσκευή φαξ Super G3, μικρών διαστάσεων
  • Μεγάλη μνήμη 512 σελίδων*
  • Γρήγορη μετάδοση με 39 πλήκτρα και 200 κωδικούς μνήμης για γρήγορη κλήση
  • Αυτόματη εκτύπωση, αντιγραφή και φαξ διπλής όψης
  • Γρήγορη αντιγραφή και ταχύτητα εκτύπωσης λέιζερ: 25 σελ./λεπτό
  • Υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon i-SENSYS FAX-L410

Γρήγορη επικοινωνία φαξ


Η στιβαρή κατασκευή αυτού του συστήματος φαξ, εκτυπωτή και φωτοαντιγραφικού υψηλής ταχύτητας, με τεχνολογία λέιζερ, την καθιστά ιδανική επιλογή για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών κάθε πολυάσχολου γραφείου. Η παραγωγικότητα ενισχύεται, καθώς ελαχιστοποιείται ο χρόνος που περνούν οι χρήστες δίπλα στο φαξ περιμένοντας τη διεκπεραίωση των εγγράφων. Η λήψη των φαξ γίνεται γρήγορα χωρίς να μπλοκάρεται η γραμμή, εξοικονομώντας ακόμη περισσότερο χρόνο, ενώ η μεγάλη ταχύτητα αποστολής μειώνει σημαντικά το κόστος επικοινωνίας.

Παραγωγικότερη επικοινωνία φαξ, χωρίς προβλήματα


Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τη λήψη των φαξ εάν τελειώσει το χαρτί ή ο γραφίτης όταν λείπετε από το γραφείο, καθώς το i-SENSYS FAX-L410 αποθηκεύει τα έγγραφα στη μεγάλη του μνήμη 512 σελίδων*. Για μεγαλύτερη ευκολία, μπορείτε να σαρώνετε τα εξερχόμενα έγγραφα στη μνήμη και να τα στέλνετε αργότερα. Η δυνατότητα Διπλής πρόσβασης σημαίνει ότι αυτό μπορεί να γίνει ταυτόχρονα με τη λήψη εισερχόμενων φαξ. Η μοναδική τεχνολογία απεικόνισης Ultra-High Quality της Canon, με 256 τόνους του γκρι, εξασφαλίζει μεγαλύτερη λεπτομέρεια στα φαξ, ακόμα και όταν το έγγραφο περιέχει διαγράμματα ή φωτογραφίες σε συνδυασμό με κείμενο.

Αυξημένη αποδοτικότητα


Το i-SENSYS FAX-L410 απλοποιεί τον χειρισμό, με την έξυπνη, μεγάλη οθόνη LCD. Η λειτουργία φαξ είναι πιο γρήγορη χάρη στα 39 πλήκτρα και τους 200 κωδικούς μνήμης, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τους αριθμούς που χρησιμοποιείτε συχνά ώστε να μην τους πληκτρολογείτε ξανά κάθε φορά. Η χωρητικότητα 250 φύλλων χαρτιού ελαχιστοποιεί τον χρόνο που αφιερώνετε για την προσθήκη χαρτιού στο συρτάρι. Με ακουστικό στον βασικό εξοπλισμό, μπορείτε να λάβετε τηλεφωνήματα στην ίδια γραμμή και να στείλετε φαξ χειροκίνητα, κάτι που είναι χρήσιμο όταν θέλετε πρώτα να καλέσετε τον χρήστη που θα λάβει το φαξ.

Χρησιμοποιήστε λιγότερο χαρτί και περιορίστε τον χαμένο χρόνο


Η αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης μειώνει το κόστος περιορίζοντας τη χρήση χαρτιού. Επίσης, ο Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων διπλής όψης (DADF) διευκολύνει την αντιγραφή και την αποστολή μέσω φαξ εγγράφων διπλής όψης, καθώς είναι δυνατή η σάρωσή τους με μία κίνηση.

Γρήγορη εκτύπωση λέιζερ


Χρησιμοποιήστε το i-SENSYS FAX-L410 ως έναν επιπλέον εκτυπωτή λέιζερ για την ομάδα εργασίας σας, χάρη στη γρήγορη αντιγραφή και εκτύπωση με ταχύτητα 25 σελ./λεπτό. Ο χρόνος αναμονής για εκτυπώσεις, αντίγραφα ή λήψη φαξ είναι μηδαμινός, καθώς χάρη στην τεχνολογία Γρήγορης πρώτης εκτύπωσης από την κατάσταση αναστολής λειτουργίας, ο χρόνος προθέρμανσης για επαναφορά από την κατάσταση αναμονής εκμηδενίζεται.

Υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα


Εξοικονομήστε ενέργεια και χρήματα με τα φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά του i-SENSYS FAX-L410. Διαθέτει πιστοποίηση Energy Star® και καταναλώνει μόνο 1,4W ενέργειας στην κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Οι κασέτες "Όλα-σε-ένα", οι οποίες περιλαμβάνουν γραφίτη, τύμπανο και μονάδες καθαρισμού για μείωση των απαιτήσεων συντήρησης και αύξηση της αξιοπιστίας, ελαχιστοποιούν το πλήθος των αναλώσιμων και ανακυκλώνονται εύκολα.
* Βάσει του ITU-T Standard Chart No. 1

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Handset as standard

Στάνταρ ακουστικό τηλεφώνου

Automatic double sided printing

Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης

Copy

Αντιγραφή

Duplex Automatic Document Feeder

Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων διπλής όψης

Super G3 FAX

Φαξ Super G3

USB connection

Σύνδεση USB

User friendly LCD display

Εύχρηστη οθόνη LCD

Φυλλάδιο

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Κασέτες γραφίτη για εκτυπωτές i-SENSYS

Μάθετε περισσότερα