Canon i-SENSYS FAX-L3000

i-SENSYS FAX-L3000

Μια συσκευή φαξ λέιζερ ικανή να ανταπεξέλθει σε μεγάλο όγκο εργασιών, με προηγμένες λειτουργίες φαξ και αντιγραφής, ιδανική για μεγάλα και πολυάσχολα γραφεία. Η μεγάλη χωρητικότητα χαρτιού, η λειτουργία διπλής όψης και η προαιρετική δικτύωση διασφαλίζουν μέγιστη παραγωγικότητα.

Πλεονεκτήματα

  • Φαξ Super G3
  • Στάνταρ μνήμη 512 σελίδων*
  • Μέγιστη χωρητικότητα χαρτιού 1100 φύλλα συμπεριλαμβανομένου προαιρετικού συρταριού
  • Ασφάλεια: Διαχείριση μέσω κωδικών
  • Παραγωγή 22 αντ./λεπτό
  • Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων διπλής όψης 50 σελίδων (37 εικ./λεπτό, A4)
  • Τεχνολογία απεικόνισης Ultra High Quality
  • Κασέτα "όλα σε ένα"
  • Προαιρετική εκτύπωση και δικτύωση**

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon i-SENSYS FAX-L3000

Γρήγορη και αξιόπιστη λειτουργία φαξ


Η στιβαρή κατασκευή του FAX-L3000 επιτρέπει τη γρήγορη και αξιόπιστη αποστολή και λήψη μεγάλου όγκου φαξ σε μεγάλους οργανισμούς. Το φαξ μόντεμ Super G3 μεταδίδει τα έγγραφα με ρυθμό 3 δευτερολέπτων ανά σελίδα*, με αποτέλεσμα να μειώνεται το τηλεφωνικό κόστος και το προσωπικό να μην σπαταλά χρόνο περιμένοντας πάνω από το μηχάνημα. Υπάρχει η δυνατότητα λήψης πολλών φαξ χωρίς μακρόχρονη κατάληψη της γραμμής, για εξοικονόμηση περισσότερου χρόνου.

Πρακτική αντιγραφή


Αυτή η αυτόνομη συσκευή φαξ λειτουργεί επίσης ως φωτοαντιγραφικό λέιζερ υψηλής ταχύτητας και ποιότητας, με δυνατότητα παραγωγής 22 αντ./λεπτό και Χρόνο πρώτου αντιγράφου λιγότερο από 13 δευτερόλεπτα.

Αυτόματη εκτύπωση και τροφοδοσία εγγράφων διπλής όψης


Η αυτόματη λειτουργία φαξ, αντιγραφής και εκτύπωσης διπλής όψης** αυξάνει την παραγωγικότητα και μειώνει το κόστος χαρτιού. Ο Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων διπλής όψης 50 σελίδων επιταχύνει την παραγωγή. Σαρώστε έγγραφα A4 διπλής όψης με τον υψηλό ρυθμό των 37 εικόνων ανά λεπτό εξοικονομώντας χρόνο και κόπο.

Μεγάλη παροχή χαρτιού


Η στάνταρ παροχή χαρτιού αποτελείται από ένα συρτάρι 500 φύλλων και έναν δίσκο πολλαπλών χρήσεων 100 φύλλων. Διατίθεται, επίσης, προαιρετικό συρτάρι 500 φύλλων για αύξηση της συνολικής χωρητικότητας στα 1100 φύλλα, για πολύ μεγάλους όγκους εργασίας.

Έλεγχος ασφάλειας και κόστους


Η δυνατότητα διαχείρισης βάσει Κωδικών τμημάτων και Χρηστών περιορίζει τη χρήση του μηχανήματος μόνο σε εξουσιοδοτημένο προσωπικό και επιτρέπει τον αυστηρό έλεγχο του συνολικού κόστους. Σε κάθε τμήμα και χρήστη μπορεί να εκχωρηθεί ένας διαφορετικός κωδικός, μέσω του οποίου διασφαλίζεται η πλήρης ασφάλεια.

Σίγουρη επικοινωνία φαξ


Αν το χαρτί ή ο γραφίτης εξαντληθεί ξαφνικά, η στάνταρ μνήμη των 512 σελίδων* (μπορεί να φτάσει τις 1500)** αποθηκεύει με ασφάλεια όλα τα εισερχόμενα έγγραφα για μεταγενέστερη εκτύπωση. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, η εφεδρική τροφοδοσία της μνήμης με ρεύμα φροντίζει για την αποθήκευση των φαξ και άλλων δεδομένων για έως τρεις ώρες.

Γρήγορη κλήση


Οι κλήσεις γίνονται γρήγορα και απλά χάρη στα 80 πλήκτρα και τους 200 κωδικούς μνήμης, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε όλους τους αριθμούς που χρησιμοποιείτε συχνά.

Ultra High Quality


Κατά την αποστολή εγγράφων με υψηλό βαθμό λεπτομέρειας, όπως διαγράμματα ή φωτογραφίες σε συνδυασμό με κείμενο, η τεχνολογία Ultra High Quality της Canon διασφαλίζει τέλειο φινίρισμα. Η αναπαραγωγή των ράστερ με 256 διαβαθμίσεις του γκρι χαρίζει πρόσθετο βάθος και σαφήνεια.

Πρακτική κασέτα "όλα σε ένα"


Απλώς αντικαταστήστε την κασέτα "όλα σε ένα" που περιέχει τον γραφίτη και όλα τα ζωτικής σημασίας εξαρτήματα και το φαξ σας θα είναι σαν καινούργιο. Απολαύστε σταθερή απόδοση υψηλής ποιότητας χωρίς ακαταστασία και προβλήματα.

Προαιρετική εκτύπωση μέσω δικτύου


Το προαιρετικό κιτ εκτύπωσης παρέχει δυνατότητες παραγωγικής εκτύπωσης μέσω δικτύου και φαξ μέσω υπολογιστή σε όλους τους συνδεδεμένους χρήστες στο δίκτυό σας. Το Remote UI επιτρέπει την εύκολη παρακολούθηση της κατάστασης του μηχανήματος.

* βάσει του ITU-T Standard Chart No. 1
** με προαιρετικό κιτ εκτύπωσης

Βραβεία

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Copy

Αντιγραφή

Super G3 FAX

Φαξ Super G3

USB connection

Σύνδεση USB

+1 Optional Paper Cassette

+1 προαιρετικό συρτάρι χαρτιού

Duplex Automatic Document Feeder

Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων διπλής όψης

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Κασέτες γραφίτη για εκτυπωτές i-SENSYS

Μάθετε περισσότερα