Canon EOS-1D C

EOS-1D C

Η EOS-1D C είναι μια πρωτοποριακή μηχανή πολυμέσων που προσφέρει κορυφαία απόδοση στη λήψη στατικών εικόνων και ταινιών. Επιτρέπει τη λήψη ταινιών με ανάλυση 4K και την χρήση προηγμένων λειτουργιών βίντεο, όπως η ρύθμιση Canon Log Gamma, με ένα σώμα DSLR υψηλών επιδόσεων.

Πλεονεκτήματα

  • Ταινίες 4K
  • 1080p στα 50/60fps, Canon Log Gamma
  • Έξοδος HDMI χωρίς συμπίεση σε Full HD 8-bit 4.2.2
  • Αισθητήρας CMOS πλήρους καρέ 18,1MP
  • Στατικές εικόνες με ταχύτητα έως 12fps και 14fps
  • Σύστημα αυτόματης εστίασης με 61 σημεία AF
  • Εύρος ταχυτήτων ISO 100-25600
  • Δύο επεξεργαστές DIGIC 5+
  • Οθόνη Clear View LCD II 8,1cm (3,2")
  • Συμβατότητα με φακούς EF και κινηματογραφικούς φακούς EF Cine

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EOS-1D C

Ταινίες 4K


Οι ψηφιακές ταινίες 4096 x 2160 (4K) καταγράφονται σε κάρτες CF στα 24fps (23,976fps) ή στα 25fps στη μορφή M-JPEG (8-bit 4.2.2), προσφέροντας εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας, κατάλληλη για τον κλάδο του κινηματογράφου.

Προηγμένες λειτουργίες βίντεο


Στις προηγμένες λειτουργίες βίντεο περιλαμβάνεται η δυνατότητα εγγραφής Full HD (1080p) με διάφορους ρυθμούς καρέ, έως 50 ή 60fps -(ιδανικό για γρήγορες σκηνές δράσης ή για αναπαραγωγή σε αργή κίνηση)- ο εξειδικευμένος έλεγχος της έκθεσης, του ήχου και της συμπίεσης και η επιλογή κοπής σε κάδρο Super 35mm. Η ενσωματωμένη ρύθμιση Canon Log Gamma προσφέρει ουδέτερη ποιότητα εικόνας με μεγάλο δυναμικό εύρος (800%), για μέγιστη ελευθερία κατά την επεξεργασία του υλικού μετά τη λήψη. Η έξοδος HDMI χωρίς συμπίεση επιτρέπει την εγγραφή υλικού 1920x1080 στα 8-bit 4.2.2 σε εξωτερικές συσκευές εγγραφής, καλύπτοντας τις ανάγκες διαφορετικών ροών εργασίας. Επιπλέον, η υποδοχή ακουστικών επιτρέπει την παρακολούθηση της στάθμης του ήχου, την οποία μπορείτε να ρυθμίζετε χειροκίνητα.

Αισθητήρας CMOS πλήρους καρέ 18,1 Megapixel


Ο αισθητήρας CMOS πλήρους καρέ 18,1MP της Canon προσφέρει εντυπωσιακή απόδοση, παράγοντας εικόνες υψηλής ανάλυσης με εξαιρετικά χαμηλό θόρυβο και ποιότητα επιπέδου φωτογραφικού πρακτορείου, ακόμα και σε συνθήκες με εξαιρετικά ασθενή φωτισμό. Παράλληλα, προσφέρει βέλτιστα αποτελέσματα κατά τη λήψη με ευρυγώνιους φακούς και μεγαλύτερο έλεγχο του βάθους πεδίου.

Στατικές εικόνες με εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα


Καταγράψτε κάθε δευτερόλεπτο της δράσης με συνεχή λήψη στατικών εικόνων έως 12fps (14fps στην κατάσταση λήψης Εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας), για καταγραφή έως 180 διαδοχικών εικόνων JPEG μεγάλου μεγέθους (38 RAW).

Τεράστιο εύρος ταχυτήτων ISO


Το εξαιρετικά μεγάλο εύρος ταχυτήτων ISO που κυμαίνεται από 100 έως 25600 για ταινίες και από 100 έως 51200 για στατικές εικόνες -με δυνατότητα επέκτασης έως την απίστευτη τιμή ISO 204800- σημαίνει ότι μπορείτε να φωτογραφίζετε χωρίς προβλήματα σε συνθήκες πολύ έντονου φωτισμού ή σχεδόν στο σκοτάδι.

Σύστημα αυτόματης εστίασης με 61 σημεία AF


Το υψηλής ακρίβειας σύστημα αυτόματης εστίασης με 61 σημεία AF διαθέτει 41 αισθητήρες υψηλής ευαισθησίας τύπου σταυρού, για γρήγορη και ακριβή εστίαση θεμάτων με γρήγορη κίνηση, ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού, καθώς και 5 κεντρικά σημεία AF τύπου διπλού σταυρού για πρόσθετη ακρίβεια.

Δύο επεξεργαστές "DIGIC 5+"


Οι δύο επεξεργαστές "DIGIC 5+" τελευταίας γενιάς της Canon προσφέρουν την ταχύτερη και πιο προηγμένη επεξεργασία εικόνας μέχρι σήμερα, εξασφαλίζοντας την υψηλότερη δυνατή ποιότητα εικόνας στην κατηγορία τους.

Μεγάλη, αντιανακλαστική οθόνη LCD


Η υψηλής ανάλυσης οθόνη Clear View LCD II 8,11cm (3,2") διαθέτει 1.040.000 κουκκίδες και προσφέρει εύκολη εξέταση εικόνων και βίντεο με ακρίβεια. Η εξαιρετικά ανθεκτική κατασκευή από αντιανακλαστικό, ενισχυμένο γυαλί αποτρέπει τις αντανακλάσεις ακόμη και κάτω από το έντονο φως του ήλιου.

Συμβατότητα με φακούς EF


Η μηχανή είναι συμβατή με την πλήρη σειρά φακών EF της Canon, συμπεριλαμβανομένων των κινηματογραφικών φακών EF Cinema, καθώς και με τα φλας Speedlite σειράς EX και πολλά άλλα αξεσουάρ του συστήματος EOS.

Βραβεία

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Important update