Κινηματογραφικοί φακοί

Canon CN7x17 KAS S E1/P1

Ευέλικτος φακός servo με βάση EF και PL.

Πλεονεκτήματα

 • Οπτική απόδοση 4K χάρη στην τεχνολογία φακών Canon και σχεδίαση για μηχανές Super35mm

 • Μονάδα οδήγησης servo για ευκολότερη μετάδοση ή για λήψεις χωρίς τρίποδο

 • Ένας φακός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις περισσότερες καταστάσεις λήψης: υψηλή ευελιξία με εστιακή απόσταση 17mm-120mm

 • Στιβαρή ποιότητα κατασκευής για εξασφαλισμένες επιδόσεις σε κάθε περιβάλλον, με προστασία από τις καιρικές συνθήκες και τα χτυπήματα

 • Σχεδιασμένος με γνώμονα τον χρήστη, για μια πιο οικεία και διαισθητική εμπειρία

 • Συμβατός με αξεσουάρ που χρησιμοποιούνται συνήθως σε περιβάλλοντα τηλεοπτικής μετάδοσης ή κινηματογράφησης

 • Διαθέσιμες βάσεις EF και PL για μέγιστη συμβατότητα με τη μηχανή

 • Εκτεταμένες επιλογές επικοινωνίας φακού (σύνδεση 12 ακίδων, EF, Cooke /i) για ευρεία γκάμα στυλ παραγωγής

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

 • Υψηλές επιδόσεις, υψηλή ευελιξία

  Χάρη στην πλούσια παράδοσή της στην οπτική τεχνολογία, η Canon δημιούργησε έναν φακό που προσφέρει εξαιρετική ποιότητα σε όλη την έκταση της εικόνας. Ο CN7x17 KAS S E1/P1 υποστηρίζει ανάλυση 4K και διαθέτει διάφραγμα 11 λεπίδων που προσφέρει πιο ομαλή και ελκυστική εμφάνιση στις περιοχές εκτός εστίασης.Χάρη στο εντυπωσιακό ζουμ 7x με εστιακή απόσταση που κυμαίνεται από 17mm έως 120mm και μέγιστο Τ-αριθμό T2,95, ο CN7x17 KAS S E1/P1 ίσως είναι ο μόνος φακός που θα χρειαστείτε. Το σύστημα εσωτερικής εστίασης 3 ομάδων που αναπτύχθηκε για τους φακούς Canon μειώνει στο ελάχιστο τις αλλαγές γωνίας θέασης κατά την αλλαγή της εστίασης (breathing).Χάρη στην αντοχή στις καιρικές συνθήκες και τα χτυπήματα, ο φακός είναι αρκετά στιβαρός ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε περιβάλλον λήψης.

 • Σχεδιασμένος για λήψεις τηλεοπτικού στυλ

  Ο CN7x17 KAS S E1/P1 χρησιμοποιεί μονάδα οδήγησης servo που διευκολύνει τη λήψη σε περιβάλλοντα τηλεοπτικού τύπου, όπου οι κινηματογραφικοί φακοί δεν είναι πολύ πρακτικοί. Μικρός και ελαφρύς, προσφέρει άνετες λήψεις με τη μηχανή στον ώμο, δίνοντας την οικεία αίσθηση ενός στάνταρ τηλεοπτικού φακού ζουμ. Το εύρος της περιστροφής του δακτυλίου εστίασης είναι 180° και εξισορροπεί την ακρίβεια που απαιτείται για τη λήψη εικόνων 4K με την ταχύτητα που χρειάζεται για χρήση σε συνθήκες μετάδοσης. Οι κωδικοποιητές υψηλής ανάλυσης διευκολύνουν την επανάληψη ενεργειών με ακρίβεια, ενώ ο γρήγορος χρόνος έναρξης και η υψηλή ταχύτητα λειτουργίας διασφαλίζουν ότι δεν θα χάσετε ποτέ καμία ευκαιρία.Στις διαμορφώσεις με τρίποδο, οι ήδη υπάρχουσες μονάδες ελέγχου της Canon μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το ζουμ, την εστίαση και την ίριδα. Υποστηρίζεται επίσης η χρήση εικονικού στούντιο χάρη στην εξελιγμένη έξοδο κωδικοποιητή 16 bit.

 • Τέλειες κινηματογραφικές λήψεις

  Ο φακός προσφέρει επίσης ιδανική απόδοση κατά την κινηματογράφηση. Αφαιρώντας τη μονάδα οδήγησης, μπορεί να λειτουργήσει ως παραδοσιακός κινηματογραφικός φακός. Η ενσωμάτωση γραναζιών βήματος 0,8 και 0,5 στον δακτύλιο εστίασης επιτρέπει την εύκολη σύνδεση στάνταρ αξεσουάρ του κλάδου, όπως οι μονάδες follow focus. Η επανεγκατάσταση της μονάδας οδήγησης είναι εξαιρετικά απλή. Δεν απαιτείται ρύθμιση των θέσεων των γραναζιών. Με τον τρόπο αυτόν διασφαλίζεται η ομαλή ροή και η ευελιξία στο στυλ λήψης, κάτι που δεν ήταν δυνατό έως τώρα με τις μηχανές με αισθητήρες μεγάλους μεγέθους.Όλοι οι κινηματογραφικοί φακοί EOS διαθέτουν αντιστοίχιση χρωμάτων, γεγονός που εξασφαλίζει τον εύκολο συνδυασμό με άλλους κινηματογραφικούς φακούς Canon.

 • Επικοινωνία μηχανής/φακού

  Ο CN7x17 KAS S E1/P1 υποστηρίζει πολλές μεθόδους επικοινωνίας για περισσότερη ευελιξία. Η βάση EF της Canon υποστηρίζει τη μετάδοση μεταδεδομένων φακού, αλλά και άλλες λειτουργίες, όπως η Διόρθωση περιφερειακού φωτισμού. Η σειριακή σύνδεση 12 ακίδων προσφέρει διασύνδεση που χρησιμοποιείται σε περιβάλλοντα τηλεοπτικής μετάδοσης. Το μοντέλο με βάση PL υποστηρίζει την τεχνολογία Cooke /i, επιτρέποντας την καταγραφή των δεδομένων του φακού από μηχανές που χρησιμοποιούνται συχνά σε περιβάλλοντα κινηματογράφησης ταινιών.