Κινηματογραφικοί φακοί

Canon CN20x50 IAS H E1/P1

Σούπερ τηλεφακός cine-servo.

Πλεονεκτήματα

 • Σούπερ-τηλεφακός με κορυφαία εστιακή απόσταση στην κατηγορία του

 • Αποτυπώστε όλες τις λεπτομέρειες κατά την τηλεοπτική μετάδοση αθλητικών διοργανώσεων και σκηνών στη φύση

 • Εκπληκτικές λήψεις σε εξαιρετική ποιότητα 4K

 • Απολαύστε ευρεία γκάμα λήψεων και έκφρασης

 • Φορητός, και στιβαρός φακός, με ενστικτώδη χειρισμό

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

 • Εκπληκτική απόδοση 4K

  Ο CN20x 50 IAS H E1/P1 προσφέρει εκπληκτική ποιότητα 4K σε όλη την έκταση της εικόνας. Σχεδιασμένος για μηχανές Super 35mm και χρησιμοποιώντας τη φημισμένη οπτική τεχνογνωσία της Canon, προσφέρει ευρεία γκάμα επιλογών λήψης και έκφρασης και διαθέτει διάφραγμα 11 λεπίδων για πιο ομαλή και ελκυστική εμφάνιση στις περιοχές εκτός εστίασης. Ο φακός διατίθεται σε εκδόσεις για βάσεις EF και PL.

 • Κορυφαίος σούπερ-τηλεφακός στην κατηγορία του

  Το ασυναγώνιστο ζουμ 20x σε συνδυασμό με το ενσωματωμένο extender 1,5x παρέχουν κορυφαίο εύρος εστιακής απόστασης, που κυμαίνεται από 50mm έως 1500mm. Με μικρό βάρος και εξαιρετική φορητότητα, είναι ιδανικός για λήψεις αθλητικών δραστηριοτήτων και άγριας φύσης, προσφέροντας υψηλή οπτική απόδοση σε όλο το εύρος του ζουμ. Η προστασία από τις καιρικές συνθήκες και τα χτυπήματα τον καθιστούν εξαιρετικά ανθεκτικό ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον λήψης.

 • Σχεδιασμένος για λήψη τηλεοπτικού στυλ

  Ο CN20x50 IAS H E1/P1 χρησιμοποιεί μονάδα οδήγησης servo που διευκολύνει τη λήψη σε περιβάλλοντα τηλεοπτικού τύπου, όπου οι κινηματογραφικοί φακοί δεν είναι πολύ πρακτικοί. Με μικρό μέγεθος και βάρος 6,6kg περίπου, προσφέρει οικεία και ενστικτώδη εμπειρία χειρισμού. Είναι ιδανικός για χρήση με τρίποδο και εικονικό στούντιο. Το εύρος της περιστροφής του δακτυλίου εστίασης είναι 180° και εξισορροπεί την ακρίβεια που απαιτείται για τη λήψη εικόνων 4K με την ταχύτητα που χρειάζεται για χρήση σε συνθήκες εκπομπής.

 • Ιδανική λύση για κινηματογραφιστές

  Ο φακός προσφέρει επίσης ιδανική απόδοση σε εφαρμογές κινηματογραφικού στυλ. Η μονάδα οδήγησης servo αφαιρείται εύκολα για λειτουργία ως παραδοσιακός κινηματογραφικός φακός – και εγκαθίσταται και πάλι εξίσου εύκολα. Δεν απαιτείται ρύθμιση των θέσεων των γραναζιών. Με τον τρόπο αυτόν διασφαλίζεται η ομαλή ροή και η ευελιξία στο στυλ λήψης, κάτι που δεν ήταν δυνατό έως τώρα με τις μηχανές με αισθητήρες μεγάλους μεγέθους.Ο φακός είναι απολύτως συμβατός με τα στάνταρ αξεσουάρ και mattebox του κλάδου, καθώς και με αξεσουάρ που διαθέτουν μονάδες γραναζιών βήματος 0,8 και 0,5, όπως μονάδες follow focus. Η διάμετρος στο εμπρόσθιο μέρος του φακού είναι Φ136mm. Διαθέτει επίσης αντιστοίχιση χρώματος για να συνδυάζεται εύκολα με άλλα μοντέλα της σειράς κινηματογραφικών φακών της Canon.

 • Ευέλικτη επικοινωνία μηχανής/φακού

  Για πρόσθετη ευελιξία, ο CN20x50 IAS H E1/P1 υποστηρίζει πολλές μεθόδους επικοινωνίας. Η έκδοση με βάση EF της Canon υποστηρίζει τη μετάδοση μεταδεδομένων φακού, αλλά και άλλες λειτουργίες, όπως η διόρθωση περιφερειακού φωτισμού. Η σειριακή σύνδεση 12 ακίδων προσφέρει διασύνδεση συμβατή με περιβάλλοντα τηλεοπτικής μετάδοσης. Το μοντέλο με βάση PL υποστηρίζει την τεχνολογία Cooke /i, επιτρέποντας την καταγραφή των δεδομένων του φακού από μηχανές που χρησιμοποιούνται συχνά σε περιβάλλοντα παραγωγής.