Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S

CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S

Επανάσταση στην παραγωγή βίντεο. Ο Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S είναι ένας φακός για μηχανές με αισθητήρες μεγάλου μεγέθους που παρέχει σε προσιτή τιμή χαρακτηριστικά cine-servo κορυφαίας ποιότητας – όπως εξαιρετικά ομαλό ζουμ και εστίαση servo.

Πλεονεκτήματα

 • Συμβατότητα με τη βάση EF της Canon, που παρέχει υποστήριξη για γρήγορη αυτόματη εστίαση ακριβείας Dual Pixel CMOS, τροφοδοσία ρεύματος του μηχανισμού servo του φακού από τη μηχανή, αυτόματη απόκτηση μεταδεδομένων του φακού για εύκολη επεξεργασία μετά τη λήψη και λειτουργίες όπως η διόρθωση περιφερειακού φωτισμού για τον φακό.
 • Φακός ειδικά κατασκευασμένος για εφαρμογές βίντεο, με εστιακή απόσταση 18-80mm και οπτικό ζουμ 4,4x
 • Κορυφαία χαρακτηριστικά, που καθιστούν τον Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S ιδανική επιλογή για επαγγελματίες ή προχωρημένους βιντεογράφους
 • Προαιρετική λαβή ζουμ ZSG-C10 της Canon (πωλείται ξεχωριστά), που παρέχει ρευστό έλεγχο του ζουμ, ειδικό κουμπί One-Shot AF και ευελιξία χρήσης στο χέρι ή στον ώμο, με προσάρτηση στον φακό ή από απόσταση
 • Κορυφαία οπτικά της Canon για σταθερό επίπεδο φωτεινότητας T4.4 (F4) σε ολόκληρο το εύρος του ζουμ
 • Κινητήρες DC και USM για γρήγορο, ρευστό και αθόρυβο έλεγχο της εστίασης και του ζουμ μέσω servo
 • 3 καταστάσεις σταθεροποίησης εικόνας για ευκρινή και καθαρή εικόνα βίντεο
 • Ευκολία χρήσης και χειρισμού, με βάρος 1,2kg που επιτρέπει τοποθέτηση ακόμη και σε drone
 • Ίριδα 9 τμημάτων που δημιουργεί πανέμορφα, κινηματογραφικά εφέ bokeh
 • Υψηλή οπτική διαχωριστική ικανότητα και οπτομηχανική σχεδίαση, για να καλύπτει κάθε απαίτηση λήψης 4K
 • Σημαντικά μειωμένη αλλαγή της γωνίας θέασης κατά την αλλαγή της εστίασης (focus breathing), που σημαίνει μικρότερη παραμόρφωση και πιο σταθερές λήψεις

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S

Οπτικά κινηματογραφικών προδιαγραφών και επαγγελματικού επιπέδου για βιντεογράφους


Από ταινίες και ντοκιμαντέρ μέχρι γάμους και εταιρικά βίντεο, ο Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S (Φακός Compact Cine Servo) έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επαγγελματιών και προχωρημένων ερασιτεχνών βιντεογράφων. Αυτός ο φακός, με ισχυρό οπτικό ζουμ 4,4x και εστιακή απόσταση 18-80mm, είναι ιδανικός για γενική χρήση, καθώς ζυγίζει μόνο 1,2 κιλά, αλλά περιλαμβάνει λειτουργίες εστίασης και ζουμ ακριβείας με servo για την καταγραφή οπτικού υλικού με ομαλή και επαγγελματική κίνηση σε κάθε λήψη.

Όλα τα πλεονεκτήματα της συμβατότητας με τη βάση EF


Ο Φακός Compact Cine Servo της Canon έχει σχεδιαστεί για χρήση με DSLR και συμβατές βιντεοκάμερες με αποσπώμενο φακό που διαθέτουν βάση EF της Canon. Αξιοποιεί το τεράστιο εύρος λειτουργιών της βάσης EF της Canon, όπως τις 3 καταστάσεις σταθεροποίησης εικόνας και την εξαιρετικά γρήγορη αυτόματη εστίαση. Χάρη στο πανίσχυρο σύστημα Dual Pixel CMOS AF, μπορείτε να εστιάζετε γρήγορα και με ακρίβεια με το πάτημα ενός πλήκτρου, ενώ με τη λειτουργία συνεχούς AF μπορείτε να παρακολουθείτε το θέμα σας χωρίς να χάνετε την εστίαση. Η διόρθωση περιφερειακού φωτισμού συμβάλει στη διατήρηση του ομοιόμορφου φωτισμού σε ολόκληρο το κάδρο, ενώ ο φακός και η μηχανή έχουν συνεχή επικοινωνία, παρέχοντας δυνατότητες που εκτείνονται από τη λήψη μεταδεδομένων φακού για ευκολότερη επεξεργασία μετά την εγγραφή μέχρι ακόμη και την επιλογή αριθμού "T" ή αριθμού "F" από την οθόνη της μηχανής.

Υπέροχο bokeh


Ένα από τα χαρακτηριστικά των καλύτερων βίντεο είναι το βάθος πεδίου, που καθοδηγεί το μάτι και εστιάζει την προσοχή του θεατή στο θέμα σας. Μπορείτε εύκολα να πετύχετε ξεχωριστό, αποεστιασμένο εφέ bokeh στα βίντεό σας. Ο Φακός Compact Cine Servo της Canon χρησιμοποιεί ίριδα 9 λεπίδων, με αποτέλεσμα τη δημιουργία φωτεινών σημείων πάνω σε ένα ελκυστικό εφέ bokeh, ώστε η δουλειά σας να ξεχωρίζει πραγματικά.

Λιγότερες μεταβολές της γωνίας θέασης κατά την αλλαγή της εστίασης


Η χρήση φωτογραφικών φακών για εφαρμογές βίντεο ενδέχεται να δημιουργήσει προβλήματα μεταβολής της γωνίας θέασης κατά την αλλαγή της εστιακής απόστασης (focus breathing). Ο όρος Focus Breathing αφορά στην ανεπαίσθητη παραμόρφωση της προοπτικής καθώς αλλάζει το ζουμ του φακού. Ωστόσο, ως ειδικό μοντέλο βιντεοσκόπησης, ο Φακός Compact Cine Servo της Canon έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μειώνει τις μεταβολές της γωνίας θέασης κατά την αλλαγή της εστίασης και να ελαχιστοποιεί την παραμόρφωση.

Οπτικά ποιότητας 4K


Ο Φακός Compact Cine Servo της Canon είναι φτιαγμένος για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του μέλλοντος. Οι μηχανικοί της Canon διασφάλισαν ότι η διαχωριστική ικανότητα είναι ακριβής, από το μέσον του φακού μέχρι το άκρο, ενώ η συνάρτηση μεταφοράς διαμόρφωσης (MTF) βελτιστοποιήθηκε για τις απαιτήσεις των μηχανών 4K. Με μειωμένη χρωματική παρέκκλιση και τέλειο ταίριασμα ισορροπίας χρωμάτων με τους άλλους φακούς Cinema EOS της Canon, ο Φακός Compact Cine Servo της Canon παρέχει απίστευτη ποιότητα εικόνας κατά τη λήψη σε 4K ή HD.

Προαιρετική αποσπώμενη λαβή servo ZSG-C10


Η προαιρετική λαβή ζουμ ZSG-C10 της Canon σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τον Φακό Compact Cine Servo και προσφέρει νέες ευκαιρίες λήψης, επιτρέποντας εξαιρετικά ομαλή ενεργοποίηση του μηχανισμού servo του ζουμ και της λειτουργίας αυτόματης εστίασης One-Shot AF από απόσταση. Η λαβή ZSG-C10 συνδέεται στο σώμα του φακού μέσω καλωδίου 20 ακροδεκτών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε προσαρτημένη στο κυλινδρικό τμήμα του φακού (για άνετη λήψη στον ώμο) είτε αποσπασμένη από τον φακό και κρατώντας την στο χέρι. Η λαβή ZSG-C10 περιλαμβάνει έναν εύχρηστο διακόπτη τύπου rocker, πλήκτρο έναρξης/διακοπής εγγραφής και πλήκτρο One-Shot AF· επίσης, η γωνία τοποθέτησης μπορεί να ρυθμιστεί για βέλτιστη άνεση.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις