EOS 760D

Δώστε νέα ώθηση στη δημιουργικότητά σας με αυτήν την προηγμένη μηχανή DSLR, που προσφέρει έλεγχο επαγγελματικού επιπέδου, συνδεσιμότητα NFC τελευταίας γενιάς και τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες της Canon για αξεπέραστη ποιότητα εικόνας.

Πλεονεκτήματα

 • Ανακαλύψτε το επόμενο επίπεδο φωτογράφισης με αυτήν την ισχυρή DSLR
 • Τραβήξτε όμορφες κινηματογραφικές ταινίες εξίσου εύκολα με τις στατικές εικόνες
 • Ελέγξτε κάθε παράμετρο της μηχανής κατά τη λήψη
 • Συνδεθείτε και μοιραστείτε εύκολα φωτογραφίες και ταινίες μέσω Wi-Fi και NFC
 • Εκφράστε πλήρως τη δημιουργικότητά σας με προηγμένους μηχανισμούς και καταστάσεις λήψης

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EOS 760D

Ανακαλύψτε το επόμενο επίπεδο φωτογράφισης με αυτήν την ισχυρή DSLR


Το σύστημα αυτόματης εστίασης της EOS 760D, με 19 προσαρμόσιμα σημεία, κλειδώνει στο θέμα προσφέροντας εξαιρετικά αποτελέσματα κατά τη λήψη αθλητικών διοργανώσεων, πορτραίτων ή τοπίων. Ο αισθητήρας με ανάλυση 24,2MP καταγράφει απίστευτο βαθμό λεπτομέρειας, ώστε να μπορείτε να κόψετε και να μεγεθύνετε τις εικόνες σας για εκτύπωση. Παράλληλα, χάρη στην υψηλή του ταχύτητα, ο επεξεργαστής DIGIC 6 εξασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε ποτέ την πιο καθοριστική στιγμή. Η οθόνη αφής μεταβλητής γωνίας και η οθόνη του επάνω πάνελ προσφέρουν τον έλεγχο που χρειάζεστε για να ξεπεράσετε τα όρια της δημιουργικότητάς σας.

Τραβήξτε όμορφες κινηματογραφικές ταινίες εξίσου εύκολα με τις στατικές εικόνες


Καταγράψτε εντυπωσιακές ταινίες Full HD με βάθος πεδίου κινηματογραφικής ποιότητας, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία αυτόματης εστίασης Hybrid CMOS AF III της EOS 760D. Προσφέρει ομαλή εστίαση και παρακολούθηση του θέματος, ώστε να φαίνεται ευκρινές και εστιασμένο, εξασφαλίζοντας παράλληλα όμορφο φλουτάρισμα του φόντου. Υποστήριξη MP4 για εύκολη αποστολή και μεταφορά.

Ελέγξτε κάθε παράμετρο της μηχανής κατά τη λήψη


Οι ευέλικτοι, επαγγελματικού επιπέδου μηχανισμοί σάς επιτρέπουν να ελέγχετε τη μηχανή κατά τη φωτογράφιση. Το Έξυπνο σκόπευτρο εμφανίζει πληροφορίες εστίασης και έκθεσης, ενώ η οθόνη LCD του επάνω πάνελ σάς επιτρέπει να ελέγχετε τις ρυθμίσεις με μια ματιά, ώστε να μπορείτε να τις προσαρμόζετε γρήγορα με τον πίσω επιλογέα ελέγχου. Χάρη στην οθόνη αφής LCD μεταβλητής γωνίας, μπορείτε να συνθέσετε το κάδρο και να φωτογραφίσετε από διάφορες γωνίες.

Συνδεθείτε και μοιραστείτε φωτογραφίες και ταινίες μέσω Wi-Fi και NFC


Μοιραστείτε τις εικόνες σας άμεσα, εκμεταλλευόμενοι τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω Wi-Fi και NFC της EOS 760D. Συνδεθείτε, εξετάστε και βαθμολογήστε εύκολα τις τελευταίες λήψεις σας φέρνοντας σε επαφή τη μηχανή με το smartphone ή το tablet σας. Η δυνατότητα απομακρυσμένης λήψης σάς βοηθά να καταγράφετε εικόνες από νέες γωνίες ή από απόσταση χρησιμοποιώντας μια φορητή συσκευή. Στη συνέχεια, μπορείτε να εκτυπώσετε εύκολα τα αποτελέσματα σε έναν ασύρματο εκτυπωτή PictBridge ή να μεταφέρετε όλες τις λήψεις σας σε ένα Connect Station της Canon ακουμπώντας απλώς τις συσκευές μεταξύ τους.

Εκφράστε πλήρως τη δημιουργικότητά σας με προηγμένους μηχανισμούς και καταστάσεις λήψης


Η ολοκληρωμένη σειρά καταστάσεων λήψης καλύπτει όλες τις συνθήκες φωτισμού κατά την καταγραφή στατικών εικόνων ή ταινιών. Μπορείτε να εξετάσετε τα αποτελέσματα των Δημιουργικών φίλτρων σε προεπισκόπηση στη διάρκεια της λήψης με την κατάσταση Άμεσης προβολής, ενώ το εφέ Μινιατούρας κατά τη λήψη ταινίας δημιουργεί ένα εφέ παρέλευσης χρόνου, που έχει σχεδιαστεί για να αναδημιουργεί την εμφάνιση της τεχνικής tilt-shift. Η προβολή προεπισκόπησης με διαφορετικές αναλογίες σας βοηθά να οπτικοποιήσετε τα αποτελέσματά σας πριν τη λήψη, ώστε να πετύχετε ακριβώς την εικόνα που θέλετε.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

24.2 MP CMOS

24.2 Megapixel CMOS

NFC

Instantly connect compatible NFC devices

Wifi

Κοινή χρήση εικόνων και έλεγχος της μηχανής μέσω Wi-Fi

Choice of AF points for creative framing and subject tracking

Choice of AF points for creative framing and subject tracking

Συνεχής AF κατά τη λήψη ταινίας

5fps

Λήψη υψηλής ταχύτητας

Vari angle LCD

Κινούμενη οθόνη για δημιουργικό καδράρισμα

DIGIC 6

Powerful DIGIC processing

Stunning 1080p movies

Εντυπωσιακές ταινίες 1080p

3_2_Clearview_LCD

Μεγάλη, φωτεινή οθόνη για καθαρή προβολή

Εξαιρετικές λήψεις σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού

 • Σώμα EOS 760D

 • Προσοφθάλμιο Ef

 • Κάλυμμα μηχανής R-F-3

 • Πλατύς ιμάντας EW-100DBV

 • Συστοιχία μπαταριών LP-E17

 • Κάλυμμα μπαταρίας

 • Φορτιστής μπαταριών LC-E17

 • Καλώδιο ρεύματος για φορτιστή συστοιχίας μπαταριών

 • Καλώδιο επικοινωνίας IFC-130U

 • Κιτ με εγχειρίδιο χρήστη