Παλαιότερα προϊόντα

Προηγούμενα μοντέλα αυτής της σειράς προϊόντων.


EOS 60D

EOS 60D

Ανακαλύψτε τη δημιουργική σας πλευρά με την EOS 60D. Εκφράστε τη δική σας άποψη με εντυπωσιακές στατικές εικόνες ή ταινίες Full HD, χρησιμοποιώντας την οθόνη LCD μεταβλητής γωνίας και προηγμένες δημιουργικές δυνατότητες.


EOS 700D

EOS 700D

Ελάτε στον κόσμο της φωτογραφίας DSLR και αναπτύξτε τη δημιουργικότητά σας. Τραβήξτε κορυφαίες φωτογραφίες και βίντεο με τον αισθητήρα 18 Megapixel και απολαύστε τις λήψεις με την εύχρηστη οθόνη αφής Clear View LCD II μεταβλητής γωνίας.


EOS 760D

EOS 760D

Δώστε νέα ώθηση στη δημιουργικότητά σας με αυτήν την προηγμένη μηχανή DSLR, που προσφέρει έλεγχο επαγγελματικού επιπέδου, συνδεσιμότητα NFC τελευταίας γενιάς και τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες της Canon για αξεπέραστη ποιότητα εικόνας.


EOS-1D X

EOS-1D X

Η EOS-1D X είναι μια επαγγελματική φωτογραφική μηχανή επόμενης γενιάς, που συνδυάζει την ταχύτητα με την υψηλή ποιότητα εικόνας. Ο αισθητήρας πλήρους καρέ με ανάλυση 18 Megapixel και οι δύο επεξεργαστές "DIGIC 5+" θέτουν νέα πρότυπα, ενώ η ταχύτητα συνεχούς λήψης που φτάνει τα 12 καρέ ανά δευτερόλεπτο απογειώνει τις δυνατότητές σας.

spacer
					image

Archived Products

EOS-1D C
EOS-1D X
Return to:
Current Range