Μια μηχανή μικρών διαστάσεων για έμπειρους χρήστες

Η PowerShot G7 X έχει σχεδιαστεί ειδικά για όσους αναζητούν μια φωτογραφική μηχανή μικρών διαστάσεων που προσφέρει υψηλή ποιότητα εικόνας με απόλυτο έλεγχο και χωρίς συμβιβασμούς. Από το εκλεπτυσμένο μεταλλικό σώμα έως την εντυπωσιακή ποιότητα των αποτελεσμάτων, όλα τα στοιχεία αυτής της μηχανής υποδηλώνουν ότι πρόκειται για αυθεντικό προϊόν της κορυφαίας σειράς G της Canon.

Εξαιρετική ποιότητα με οποιονδήποτε φωτισμό

Καταγράψτε εικόνες με ελκυστικό φλουτάρισμα στο φόντο και κορυφαίες λεπτομέρειες χάρη στον φωτεινό φακό ζουμ f/1.8-2.8 και τον αισθητήρα τύπου 1,0. Καταγράψτε τέλεια τις σκηνές με ασθενή φωτισμό χάρη στο Σύστημα HS και στον επεξεργαστή DIGIC 6.

Φακός

Καταγράψτε λεπτομέρειες με απόλυτη ευκρίνεια, ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες, χάρη στον φωτεινό φακό f/1.8-2.8 που επιτρέπει την είσοδο μεγάλης ποσότητας φωτός στον αισθητήρα. Το οπτικό ζουμ 4,2x (24–100mm) είναι ιδανικό για ευρυγώνιες φωτογραφίες, αλλά και κοντινές λήψεις με μεγέθυνση του θέματος. Δημιουργήστε εντυπωσιακά πορτραίτα με υπέροχη προοπτική και φλουτάρισμα του φόντου χρησιμοποιώντας το μεγάλο διάφραγμα με πλήρες ζουμ.

Υπέροχο "Bokeh"

Ο όρος "Bokeh" προέρχεται από μια ιαπωνική λέξη, η οποία αναφέρεται στην ποιότητα των μη εστιασμένων τμημάτων της εικόνας. Η PowerShot G7 X χρησιμοποιεί διάφραγμα φακού εννέα λεπίδων για να επιτύχει ομαλό θάμπωμα του φόντου και πρακτικά κυκλικές φωτεινές αναλαμπές στις περιοχές εκτός εστίασης. Δημιουργήστε όμορφα αστεροειδή εφέ 18 ακτίνων σε σκηνές με ισχυρές φωτεινές πηγές.

Αισθητήρας

Τραβήξτε τέλειες λήψεις υπό ασθενή φωτισμό και εικόνες με όμορφο φλουτάρισμα στο φόντο. Ο αισθητήρας CMOS τύπου 1,0 προσφέρει βελτιωμένη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χωρίς να επηρεάζει αρνητικά τις μικρές διαστάσεις της μηχανής. Χρησιμοποιεί μια φωτοευαίσθητη περιοχή η οποία είναι σχεδόν 3 φορές μεγαλύτερη από αυτήν των αισθητήρων τύπου 1/1,7, παρέχοντας αυξημένη ευαισθησία στο φως, μειωμένο θόρυβο (ειδικά σε υψηλές τιμές ISO) και μεγαλύτερο δυναμικό εύρος. Προσφέρει επίσης μεγαλύτερη δημιουργική ευελιξία, με μικρότερο βάθος πεδίου, για εικόνες με φλουτάρισμα φόντου επαγγελματικού στυλ.

Σύστημα HS

Ημέρα ή νύχτα, οι εικόνες σας θα αποδίδουν επακριβώς τις αναμνήσεις σας. Το Σύστημα HS της Canon, το οποίο συνδυάζει τον επεξεργαστή DIGIC 6 με τον μεγάλο αισθητήρα CMOS τύπου 1,0 και ανάλυσης 20,2MP, προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εικόνας και άριστες επιδόσεις σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να αιχμαλωτίζετε με απόλυτο ρεαλισμό την ατμόσφαιρα των πιο πολύτιμων στιγμών της ζωής, χωρίς φλας ή τρίποδο.

Εξαιρετική ευκρίνεια σε κάθε περίπτωση

Δεν χρειάζεται να φοβάστε μήπως η αστάθεια της μηχανής καταστρέψει το αποτέλεσμα, χάρη στον έξυπνο οπτικό Σταθεροποιητή εικόνας. Η μηχανή προσαρμόζεται αυτόματα και διασφαλίζει ευκρινείς και λεπτομερείς φωτογραφίες και βίντεο όποιο κι αν είναι το θέμα σας – ακόμη και κατά τις λήψεις με μεγάλο ζουμ ή κρατώντας τη μηχανή στο χέρι σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού. Επίσης, χάρη στο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας 5 αξόνων, οι ταινίες σας θα έχουν θεαματικά ομαλή κίνηση.

Σύστημα αυτόματης εστίασης (AF) 31 σημείων για υψηλή ακρίβεια

Συλλάβετε τη δράση με το σύστημα AF 31 σημείων. Τα 31 σημεία καλύπτουν μεγάλη περιοχή του κάδρου, ενώ παρέχεται επιβεβαίωση των σημείων AF που επιλέχθηκαν.

Προχωρημένες δυνατότητες ελέγχου

Ο ειδικός επιλογέας διόρθωσης της έκθεσης, ο Δακτύλιος ελέγχου του φακού και τα προσαρμόσιμα πλήκτρα επιτρέπουν γρήγορη πρόσβαση σε προηγμένους μηχανισμούς ελέγχου και ρυθμίσεις. Χρησιμοποιήστε την Πλήρως χειροκίνητη κατάσταση και τη μορφή αρχείου RAW με υποστήριξη πολλαπλών αναλογιών για να επιτύχετε ακριβώς τη λήψη που αναζητάτε. Το ενσωματωμένο φίλτρο ND παρέχει περισσότερες δυνατότητες λήψης, όπως λήψη στο φως ημέρας με χαμηλότερη ταχύτητα κλείστρου.

Δακτύλιος ελέγχου φακού

Δακτύλιος ελέγχου φακού

Ο Δακτύλιος ελέγχου φακού μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα κατά το καδράρισμα της λήψης και να προγραμματιστεί για άμεσο έλεγχο του διαφράγματος, της εστίασης και πολλών άλλων λειτουργιών.

Μηχανισμοί με δυνατότητα προσαρμογής

Μηχανισμοί με δυνατότητα προσαρμογής

Η δυνατότητα προσαρμογής των μηχανισμών διευκολύνει τον χειρισμό της PowerShot G7 X με σχεδόν αυτόματο και φυσικό τρόπο, ώστε να επικεντρωθείτε στη δημιουργικότητά σας.

Ενσωματωμένο φίλτρο ND

Ενσωματωμένο φίλτρο ND

Χρησιμοποιήστε το ενσωματωμένο φίλτρο ουδέτερης πυκνότητας (ND) για να μειώσετε τη φωτεινότητα μιας σκηνής, ώστε να αποδώσετε την ατμόσφαιρά της χρησιμοποιώντας μεγαλύτερο χρόνο έκθεσης.

Έξυπνη οθόνη αφής

Απολαύστε κορυφαία εμπειρία θέασης και ευέλικτες δυνατότητες καδραρίσματος. Η υψηλής ποιότητας ανακλινόμενη οθόνη αφής LCD με ανάλυση 1.040.000 κουκκίδων προσφέρει αναπαραγωγή χρωμάτων sRGB, για εικόνες με εξαιρετική πιστότητα χρώματος, ευκρίνεια και εντυπωσιακή αντίθεση. Το περιβάλλον εργασίας της οθόνης αφής προσφέρει πιο εύκολες επιλογές ελέγχου και μια σειρά χρήσιμων λειτουργιών, όπως η αυτόματη εστίαση (AF) αφής.

Δημιουργήστε ταινίες με την προσωπική σας σφραγίδα

Η δημιουργία εντυπωσιακών ταινιών είναι πανεύκολη. Με το άγγιγμα ενός μόνο πλήκτρου μπορείτε να καταγράψετε ρεαλιστικές ταινίες Full HD 60p με ομαλή κίνηση, αλλά και στερεοφωνικό ήχο, στην ευρέως συμβατή μορφή MP4. Βρείτε την τέλεια εστίαση με τη λειτουργία Τονισμός περιγραμμάτων MF και εξερευνήστε τα όρια της δημιουργικότητάς σας με τον χειροκίνητο έλεγχο κατά την εγγραφή ταινίας.

Ελέγξτε την ταχύτητα κλείστρου

Ελέγξτε την ταχύτητα κλείστρου

Αλλάξτε τον τρόπο που εμφανίζονται τα κινούμενα αντικείμενα στις εικόνες αλλάζοντας την ταχύτητα του κλείστρου.

Δείτε το βίντεο

Χειροκίνητος έλεγχος διαφράγματος

Χειροκίνητος έλεγχος διαφράγματος

Προσαρμόστε το βάθος πεδίου σε πραγματικό χρόνο στις ταινίες, αλλάζοντας το διάφραγμα κατά τη λήψη.

Δείτε το βίντεο

Τονισμός περιγραμμάτων για χειροκίνητη εστίαση

Τονισμός περιγραμμάτων για χειροκίνητη εστίαση

Εστιάστε χειροκίνητα με αυτοπεποίθηση. Ο τονισμός περιγραμμάτων επισημαίνει τις εστιασμένες περιοχές.

Δείτε το βίντεο

Σύνδεση με Wi-Fi

Σύνδεση με Wi-Fi

Σύνδεση με Wi-Fi

Απολαύστε την ελευθερία της επικοινωνίας Wi-Fi. Ανεβάστε εικόνες και ταινίες σε κοινωνικά δίκτυα, απευθείας από τη μηχανή. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε αρχεία στο smartphone ή στο tablet σας χρησιμοποιώντας το πλήκτρο Σύνδεσης με φορητές συσκευές και τη λειτουργία NFC. Με την εφαρμογή CameraWindow της Canon μπορείτε να προσθέτετε γεωγραφικές πληροφορίες στις εικόνες σας και να χειρίζεστε τη φωτογραφική μηχανή από το smartphone σας. Αξιοποιήστε τη λειτουργία Συγχρονισμού εικόνων για να δημιουργήσετε εφεδρικά αντίγραφα των αρχείων σας σε υπολογιστή ή στο cloud.

Απλή σύνδεση με έξυπνες συσκευές

Απλή σύνδεση με έξυπνες συσκευές

Ανεβάστε εικόνες άμεσα ή αποθηκεύστε τες σε φορητές συσκευές με τη δωρεάν εφαρμογή Canon CameraWindow, που σας επιτρέπει να συνδέετε εύκολα τη φωτογραφική μηχανή σας σε smartphone και tablet. Το ειδικό πλήκτρο Σύνδεσης με φορητές συσκευές και η λειτουργία NFC διευκολύνουν ακόμα περισσότερο τη σύνδεση.

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των εικόνων σας

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των εικόνων σας

Η λειτουργία Συγχρονισμού εικόνων επιτρέπει την εύκολη και πρακτική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των εικόνων σας σε υπηρεσίες αποθήκευσης στο cloud ή στον υπολογιστή σας. Είναι αρκετά ευφυής ώστε να εντοπίζει τη βέλτιστη σύνδεση για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των εικόνων μέσω ασύρματου δικτύου ή υπολογιστή με πρόσβαση στο Internet. Μετά την μεταφορά τους στο irista, στο CANON iMAGE GATEWAY, στο Flickr, στο Google Drive ή στον υπολογιστή σας, οι εικόνες συγχρονίζονται αυτόματα χωρίς να χρειαστεί να κάνετε καμία άλλη ενέργεια.

Απομακρυσμένη λήψη με ασύρματη επικοινωνία μέσω Wi-Fi

Απομακρυσμένη λήψη με ασύρματη επικοινωνία μέσω Wi-Fi

Οι δυνατότητες διασύνδεσης μέσω Wi-Fi της PowerShot G7 X σάς επιτρέπουν να φωτογραφίζετε από απόσταση με ευκολία. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Canon CameraWindow για να ελέγξετε την PowerShot G7 X από απόσταση έως και 5m και να καταγράψετε εικόνες με ένα απλό άγγιγμα. Στην οθόνη του smartphone ή του tablet εμφανίζεται μια εικόνα σε πραγματικό χρόνο – εξαιρετική δυνατότητα για ομαδικές λήψεις στις οποίες συμμετέχει ο φωτογράφος ή για σκηνές στην άγρια φύση, όταν δεν θέλετε να ενοχλήσετε το θέμα.

Ευκολία χρήσης και δημιουργικότητα

Απαθανατίστε πανεύκολα εκπληκτικές εικόνες. Απαθανατίστε εντυπωσιακά έναστρα τοπία, ίχνη κίνησης των αστεριών και ταινίες βαθμιαίας παρέλευσης χρόνου με αστέρια χρησιμοποιώντας την κατάσταση Αστέρι. Επιλέξτε την κατάσταση HDR για την καταγραφή σκηνών με υψηλή αντίθεση χωρίς τρίποδο ή την κατάσταση Αποεστίαση φόντου για λήψεις υψηλής αισθητικής, επιπέδου SLR, με φλουτάρισμα του φόντου. Δημιουργήστε πανεύκολα μια διασκεδαστική κινηματογραφική σύνοψη όλων των λήψεων της ημέρας με την Υβριδική αυτόματη λειτουργία, σε ανάλυση HD (720p).

PowerShot-G7-X_Set4_HDR_toggle_on.jpg PowerShot-G7-X_Set4_HDR_toggle_off.jpg

apostrophe

Η PowerShot G7 X έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα. Είναι σχεδιασμένη για να εμπνέει εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή που θα την κρατήσετε στα χέρια σας. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι εμφανής παντού, από την κομψή σχεδίαση των μηχανισμών έως το βελτιστοποιημένο μεταλλικό σώμα της. Μια λεπτή κόκκινη γραμμή διακοσμεί τον επιλογέα κατάστασης, ο οποίος έχει κατασκευαστεί από ένα ενιαίο κομμάτι αλουμινίου – σύμβολο των αυστηρών προτύπων που μαρτυρούν την καταγωγή της σειράς PowerShot G.

Kenichi Nishimura. Σχεδιαστής της PowerShot G7 X, Canon Inc.

Κατάσταση Αστέρια

Νυχτερινό έναστρο τοπίο

Πορτραίτο με αστέρια

Ίχνη αστεριών

Ταινία βαθμιαίας παρέλευσης χρόνου με αστέρια

Ο Joel Santos, ένα από τα μέλη της κοινότητας Canon Explorer, ανακαλύπτει την PowerShot G7 X

Προδιαγραφές

f/1.8-2.8 zoom lens

Wide aperture throughout zoom range

1.0 type CMOS

Large sensor for premium results

20.2 mega pixels CMOS

20.2 Megapixel CMOS

HS System

Great low-light shots

Digic 6

Powerful DIGIC processing

24mm wide and 4.2x zoom

4.2x optical zoom with wide-angle

Wi-Fi certified

Share and backup images wirelessly

Fulld HD 60p Recording

Smoother 1080p movies

Manual movie

Aperture, shutter and ISO control in movies

ND Filter

Neutral Density Filter

High dynamic range

Capture HDR without a tripod

Remote shooting

Control the camera with a smartphone

View full specification