PowerShot G1 X Mark II

Χάρη στον μεγάλο αισθητήρα και τον γρήγορο φακό ζουμ f/2, η μικρού μεγέθους PowerShot G1 X Mark II προσφέρει επιδόσεις επιπέδου DSLR και ευέλικτες επιλογές.

PowerShot G1 X Mark II

Πλεονεκτήματα

 • Μεγάλος αισθητήρας CMOS της Canon, τύπου 1,5 και διαστάσεων 18,7 x 14,0mm με δυνατότητα λήψης με πολλαπλές αναλογίες
 • Απαθανατίστε εικόνες 12,8 Megapixel (3:2)* και βίντεο Full HD με ποιότητα επιπέδου DSLR
 • Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας προσαρμόζοντας το βάθος πεδίου, χάρη στον γρήγορο φακό 24mm f/2-3.9 με ζουμ 5x και διάφραγμα 9 λεπίδων
 • Επεξεργαστής DIGIC 6 για γρήγορη επεξεργασία εικόνων και ταχύτατη απόκριση
 • Τραβήξτε τέλειες φωτογραφίες, ακόμη και με ασθενή φωτισμό, με το Σύστημα HS και μέγιστη ευαισθησία ISO 12.800
 • Έξυπνο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (IS) που αντισταθμίζει την αστάθεια μηχανής
 • Αυτόματη εστίαση AiAF 31 σημείων, υψηλής ακρίβειας. Χειροκίνητη εστίαση ακριβείας με Τονισμό των περιγραμμάτων
 • Διπλοί προσαρμόσιμοι δακτύλιοι ελέγχου και οθόνη αφής με έξυπνη λειτουργία για εξατομικευμένες επιλογές χειρισμού
 • Λειτουργίες Wi-Fi και Συγχρονισμού εικόνων για εύκολη δημιουργία αντιγράφων και κοινή χρήση των εικόνων. Δυνατότητα σύνδεσης με smartphone ή tablet για απομακρυσμένη λήψη
 • Προαιρετικό ηλεκτρονικό σκόπευτρο (EVF) για κλασικό χειρισμό
 • Αρχεία RAW 14 bit και λογισμικό DPP για αρμονική ενσωμάτωση σε κάθε ροή εργασίας

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon PowerShot G1 X Mark II

Ποιότητα εικόνας DSLR από μια μηχανή compact


Ο μεγάλος αισθητήρας τύπου 1,5 της PowerShot G1 X Mark II, με επιφάνεια ανάλογη με τους αισθητήρες APS-C, έχει διαστάσεις 18,7 x 14,0mm. Αξιοποιώντας την ανάλυση 12,8 Megapixel (3:2) και την τεχνολογία CMOS της Canon, προσφέρει ποιότητα εικόνας επιπέδου DSLR. Χρησιμοποιήστε τον αισθητήρα Πολλαπλών αναλογιών για να καταγράψετε εικόνες 12,8MP με αναλογίες 3:2 ή εικόνες 13,1MP με αναλογίες 4:3 και με την ίδια ενεργή εστιακή απόσταση.*

Εκπληκτικές επιδόσεις σε ασθενή φωτισμό


Ο αισθητήρας τύπου 1,5 και ο επεξεργαστής DIGIC 6 της PowerShot G1 X Mark II εξασφαλίζουν κορυφαίες επιδόσεις, με ταχύτητα ISO που φτάνει έως 12.800. Το Σύστημα HS σε συνδυασμό με τον φωτεινό φακό f/2-3.9 αξιοποιούν στο έπακρο τον διαθέσιμο φωτισμό του περιβάλλοντος, για εξαιρετική ευκρίνεια και ποιότητα χρωμάτων ανεξάρτητα από τις συνθήκες λήψης. Το έξυπνο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (IS) της Canon επιλέγει αυτόματα την κατάλληλη κατάσταση του οπτικού Σταθεροποιητή εικόνας από τις 8 διαθέσιμες επιλογές, περιορίζοντας το φλουτάρισμα λόγω της αστάθειας της μηχανής.

Φακός ζουμ 5x εξαιρετικής ευκρίνειας


Η PowerShot G1 X Mark II διαθέτει υπερ-ευρυγώνιο φακό 24mm με οπτικό ζουμ 5x. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ακριβείας και την προηγμένη εξειδίκευση της Canon στην κατασκευή φακών, προσφέρει εικόνες υψηλής ανάλυσης και ευκρίνειας. Ο μεγάλος αισθητήρας τύπου 1,5 σε συνδυασμό με τον φωτεινό φακό f/2-3.9 και το διάφραγμα 9 λεπίδων εξασφαλίζουν άριστη απομόνωση του θέματος με απαλό φλουτάρισμα του φόντου.

Αιχμαλωτίστε κάθε στιγμή


Ο επεξεργαστής DIGIC 6 παρέχει γρήγορο χειρισμό με εξαιρετική απόκριση, για να μην χάνετε ποτέ τις κρίσιμες, φευγαλέες. Η υψηλής πυκνότητας αυτόματη εστίαση AiAF 31 σημείων κλειδώνει στα θέματα γρήγορα και με ακρίβεια, ενώ μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις χειροκίνητης εστίασης χρησιμοποιώντας έναν από τους Δύο δακτυλίους ελέγχου της μηχανής που υπάρχουν γύρω από το σώμα του φακού. Ο Τονισμός περιγραμμάτων για χειροκίνητη εστίαση εξασφαλίζει ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια, επισημαίνοντας τις μη εστιασμένες περιοχές.

Απομακρυσμένη ασύρματη λήψη και Συγχρονισμός εικόνων


Συνδέστε την PowerShot G1 X Mark II με μια συμβατή, έξυπνη συσκευή μέσω δικτύου Wi-Fi, χρησιμοποιώντας το πλήκτρο Σύνδεσης με φορητές συσκευές ή τη λειτουργία NFC. Μετά τη σύνδεση, η εφαρμογή CameraWindow της Canon σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε την PowerShot G1 X Mark II από απόσταση έως και 5m. Μπορείτε επίσης να αντιστοιχίσετε το πλήκτρο Σύνδεσης με φορητές συσκευές με τη λειτουργία Συγχρονισμού εικόνων, για να δημιουργείτε αντίγραφα των ταινιών και των εικόνων σας σε έναν προκαθορισμένο υπολογιστή, στο Flickr™ και στο Google Drive™, μέσω της υπηρεσίας image.canon.**

Σχεδιασμένη ειδικά για εσάς


Προσαρμόστε την PowerShot G1 X Mark II στον δικό σας τρόπο χειρισμού. Προσθέστε τις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε συχνότερα σε ένα προσαρμοσμένο μενού, για να τις εντοπίζετε ευκολότερα. Προγραμματίστε τους προσαρμόσιμους Διπλούς δακτυλίους ελέγχου γύρω από το σώμα του φακού, για να αλλάζετε διάφορες ρυθμίσεις.

Καλύψτε όλες τις γωνίες


Η υψηλής ποιότητας οθόνη αφής LCD με ανάλυση 1.040.000 κουκκίδων προσφέρει αναπαραγωγή χρωμάτων sRGB για εικόνες με εξαιρετική πιστότητα χρώματος, ευκρίνεια και εντυπωσιακή αντίθεση. Χάρη στην ανακλινόμενη οθόνη και τα έξυπνα χειριστήρια, η PowerShot G1 X Mark II προσφέρεται για εύκολη και γρήγορη λειτουργία, ακόμη και κατά τις λήψεις από ασυνήθιστες γωνίες. Για πιο κλασικές δυνατότητες χειρισμού, προσθέστε στη μηχανή ένα προαιρετικό ηλεκτρονικό σκόπευτρο υψηλής απόκρισης.

Νέες δημιουργικές δυνατότητες


Πειραματιστείτε με τις προηγμένες καταστάσεις λήψης και ανακαλύψτε νέες δημιουργικές δυνατότητες. Οι καταστάσεις HDR χωρίς τρίποδο και Αποεστίασης φόντου καταγράφουν γρήγορα πολλές διαδοχικές εικόνες και τις συγχωνεύουν, προσφέροντας επαγγελματικά αποτελέσματα. Η κατάσταση Αστέρι προσφέρει μια εύκολη διαδικασία για θεαματικές αστροφωτογραφίσεις.

Απρόσκοπτη ροή εργασιών


Τα αρχεία RAW 14 bit και το λογισμικό DPP της Canon μεγιστοποιούν την ποιότητα των εικόνων σας κατά την επεξεργασία μετά την παραγωγή και ενσωματώνονται αρμονικά στις υφιστάμενες ροές εργασιών επεξεργασίας ή εκτύπωσης.

Εργονομικός χειρισμός


Η PowerShot G1 X Mark II Enhanced Grip Edition (διατίθεται σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική) διαθέτει μεγάλη εργονομική λαβή για εξαιρετικό χειρισμό.

*Ο αισθητήρας Πολλαπλών αναλογιών καταγράφει εικόνες 12,8MP με αναλογίες 3:2 με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. Με την ίδια ενεργή εστιακή απόσταση είναι επίσης εφικτή η καταγραφή εικόνων 13,1MP με αναλογίες 4:3.

**Η υποστήριξη Wi-Fi διαφέρει ανά συσκευή και περιοχή. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.canon-europe.com/wirelesscompacts
Για τις λειτουργίες Άμεσης κοινής χρήσης στο Internet, Συγχρονισμού εικόνων και Αποστολής μέσω διακομιστή απαιτείται λογαριασμός image.canon. Η υπηρεσία image.canon ενδεχομένως να μην υποστηρίζεται σε ορισμένες χώρες ή περιοχές. Επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.canon-europe.com/cig για περισσότερες πληροφορίες.
Η επωνυμία Facebook και το λογότυπο F είναι σήματα κατατεθέντα της Facebook Inc.
Η επωνυμία Google Drive™ είναι σήμα κατατεθέν της Google Inc.
Η επωνυμία Twitter είναι σήμα κατατεθέν της Twitter Inc.
Το σήμα FLICKR είναι σήμα κατατεθέν της Yahoo! Inc.

Βραβεία

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

1.5 type CMOS

Μεγάλος αισθητήρας, περίπου στο μέγεθος APS-C των μηχανών DSLR

f2.0-3.9

Μεγάλο άνοιγμα διαφράγματος σε όλο το εύρος του ζουμ

12.8MP CMOS 3-2 aspect ratio

CMOS 12,8 Megapixel με αναλογίες 3:2

Dual Control Rings

Δύο προσαρμόσιμοι δακτύλιοι φακού

Powerful DIGIC processing

Πανίσχυρη επεξεργασία DIGIC

Great low-light shots

Εξαιρετικές λήψεις σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού

5x optical zoom, ultra wide-angle

Οπτικό ζουμ 5x με εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό

Steady shots in every situation

Σταθερές εικόνες και ταινίες σε κάθε περίσταση

Share and backup images wirelessly

Κοινή χρήση εικόνων και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μέσω ασύρματης σύνδεσης

NFC simplifies smartphone sharing

Εύκολη κοινή χρήση με smartphone μέσω NFC

Remote Shooting WiFi

Έλεγχος της μηχανής μέσω smartphone

Tilt to shoot up high or down low

Λήψεις με κλίση προς τα επάνω ή κάτω

14-bit RAW

Ομαλές διαβαθμίσεις σε εικόνες RAW 14bit

Aperture and shutter speed control

Έλεγχος διαφράγματος και ταχύτητας κλείστρου

High maximum ISO sensitivity

Υψηλή μέγιστη ευαισθησία ISO

1080p movies

Ταινίες 1080p

Create SLR style background blur

Δημιουργία φλουταρίσματος φόντου με στυλ SLR

Capture starry skies with ease

Λήψη του έναστρου ουρανού με ευκολία

Handheld_HDR

Λήψεις HDR χωρίς τρίποδο

Neutral Density Filter

Φίλτρο ουδέτερης πυκνότητας

 • PowerShot G1 X Mark II

 • Συστοιχία μπαταριών NB-12L

 • Φορτιστής μπαταριών CB-2LGE

 • Ιμάντας λαιμού NS-DC11

 • Καλώδιο AC

 • Κιτ με εγχειρίδιο χρήστη

Ποιότητα επιπέδου DSLR με τον μεγάλο αισθητήρα υψηλής ευαισθησίας

Χάρη στον μεγάλο αισθητήρα Πολλαπλών αναλογιών τύπου 1,5, η PowerShot G1 X Mark II προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ποιότητα εικόνας. Με ενεργή περιοχή περίπου 2 φορές μεγαλύτερη σε σχέση με τους αισθητήρες τύπου 1,0 και 5,7 φορές μεγαλύτερη σε σχέση με τους αισθητήρες τύπου 1/1,7 -που διαθέτουν συνήθως οι προηγμένες μηχανές compact- προσφέρει ποιότητα επιπέδου DSLR σε ένα σώμα μικρών διαστάσεων. Επιπλέον, ο αισθητήρας τύπου 1,5 παρέχει στους φωτογράφους μεγαλύτερο έλεγχο του βάθους πεδίου και εικόνες με εντυπωσιακά χαμηλό θόρυβο, ακόμα και κατά τις λήψεις με υψηλές τιμές ISO και σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού.

sensor-range.jpg