Αδιάβροχες και υποβρύχιες φωτογραφικές μηχανές

Για την καταγραφή εντυπωσιακών λήψεων σε "δύσκολες" δραστηριότητες εξωτερικών χώρων χρειάζεστε την καλύτερη αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή: την ανθεκτική PowerShot D30. Εναλλακτικά μπορείτε να προσθέσετε μια αδιάβροχη θήκη σε οποιαδήποτε συμβατή φωτογραφική μηχανή Canon, για υποβρύχιες λήψεις και προστασία από την άμμο, τη θάλασσα και το χιόνι.

Underwater_Adventure_Main.jpg

Ειδική φωτογραφική μηχανή υψηλής αντοχής ή αδιάβροχη θήκη μηχανής

Η PowerShot D30 είναι ιδανική για όσους χρειάζονται τη στιβαρή απόδοση μιας σκληρής, σπορ φωτογραφικής μηχανής σε τακτική βάση. Αρκετά ανθεκτική για τις πιο δύσκολες δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους, διαθέτει αδιάβροχη προστασία σε βάθος έως 25m αλλά και προστασία από τα χτυπήματα και το ψύχος. Αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε περιπέτεια, από το σνόουμπορντ και την αναρρίχηση μέχρι τις καταδύσεις μεγάλου βάθους. Χάρη στην ειδική κατασκευή της, μπορεί επίσης να αντεπεξέλθει στη σκληρή μεταχείριση των παιδιών στις οικογενειακές περιπέτειες.

Προσθέστε μια αδιάβροχη θήκη σε οποιαδήποτε συμβατή φωτογραφική μηχανή της Canon και αποκτήστε τη δυνατότητα λήψης κάτω από την επιφάνεια του νερού σε βάθος έως 40m –υπεραρκετό για κολύμπι και καταδύσεις– με εύκολη πρόσβαση σε όλους τους μηχανισμούς. Επιπλέον, οι θήκες αυτές προσφέρουν έναν εξαιρετικό τρόπο προστασίας της μηχανής από το νερό, την άμμο και το χιόνι και είναι ιδανικές για παραλίες και πισίνες, αλλά και για χειμερινά σπορ.

Γιατί να επιλέξετε προϊόντα Canon για υποβρύχια χρήση;

Η PowerShot D30 είναι η ιδανική λύση για τις πιο δύσκολες περιπέτειες, καθώς διαθέτει αδιάβροχη προστασία σε βάθος έως και 25m, είναι ανθεκτική σε πτώσεις ύψους έως και 2,0m¹ και λειτουργεί σε θερμοκρασίες έως και -10 °C. Οι θήκες Canon για υποβρύχια χρήση προσφέρουν αδιάβροχη προστασία σε βάθος έως 40m και ανθεκτική κατασκευή, χάρη στο συμπαγές πολυανθρακικό υλικό και στους μηχανισμούς των ελατηρίων και των αρθρώσεων από ανοξείδωτο ατσάλι. Σε μια ενδεικτική περίπτωση, μια κάρτα μνήμης ανακτήθηκε ανέπαφη από μια compact φωτογραφική μηχανή PowerShot που προστατευόταν από υποβρύχια θήκη, μετά από έξι χρόνια στον ωκεανό².

Πλήρης έλεγχος

Με τις αδιάβροχες θήκες μας μπορείτε να χρησιμοποιείτε όλους τους διαθέσιμους μηχανισμούς της φωτογραφικής μηχανής, ώστε να καταγράφετε με απόλυτη ακρίβεια τα εντυπωσιακά χρώματα του υποβρύχιου κόσμου. Χάρη στην άμεση πρόσβαση σε λειτουργίες όπως η εξειδικευμένη ισορροπία λευκού ή η υποβρύχια λήψη, μπορείτε να προσαρμόζετε γρήγορα τα χρώματα σύμφωνα με τα διαφορετικά επίπεδα φωτισμού κάτω από την επιφάνεια του νερού, για να τραβάτε μοναδικές εικόνες.


Χωρίς Υποβρύχια κατάσταση


Με Υποβρύχια κατάσταση

Κορυφαία απόδοση σε χαμηλό φωτισμό

Καταγράψτε υπέροχες υποβρύχιες λήψεις με το πρωτοποριακό σύστημα HS της Canon, έναν αποκλειστικό συνδυασμό που περιλαμβάνει έναν αισθητήρα υψηλής ευαισθησίας και έναν ισχυρό επεξεργαστή DIGIC. Το σύστημα HS προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όπως αυτές που επικρατούν συνήθως σε υποβρύχια περιβάλλοντα, διευκολύνοντας την αποτύπωση της φυσικής ατμόσφαιρας του υδάτινου κόσμου με τη μηχανή στο χέρι. Τραβήξτε εικόνες κορυφαίας ποιότητας με λιγότερο θόρυβο.


Χωρίς σύστημα HS³


Με σύστημα HS³

¹ Οι μέθοδοι ελέγχου της αντοχής σε κρούσεις είναι μοναδικές για αυτό το προϊόν και δεν εγγυώνται την μη πρόκληση βλάβης ή δυσλειτουργίας του προϊόντος.

² http://www.dpreview.com/news/2013/03/26/camera-lost-in-ocean-reunited-with-owner

³ Εικόνα με προσομοίωση για σκοπούς απεικόνισης.

Σημειώστε ότι δεν διατίθενται όλες οι λειτουργίες σε όλα τα προϊόντα.