XF100

Η XF100 της Canon είναι η μικρότερη βιντεοκάμερα με κωδικοποίηση MPEG-2, 50Mbps, 4:2:2 Full HD. Η εγγραφή σε κάρτα CF, ο επαγγελματικός ήχος και οι πολλές επιλογές προσαρμογής στις προτιμήσεις σας προσφέρουν εξαιρετική ευελιξία.

Πλεονεκτήματα

  • Εγγραφή MPEG-2 σε δύο κάρτες CF, έως τα 50Mbps (4:2:2)
  • Μικρό μέγεθος και βάρος, είσοδοι XLR
  • Φακός Canon HD Video με ζουμ 10x
  • Αισθητήρας CMOS Full HD τύπου 1/3 της Canon
  • Λειτουργίες υποβοήθησης λήψης 3D, Κατάσταση λήψης με πηγή υπέρυθρου φωτός
  • Οθόνη LCD 8,8cm (3,5") 920 χιλ. κουκκίδων, ηλεκτρονικό σκόπευτρο 0,6cm (0,24") 260 χιλ. κουκκίδων
  • Μεταβλητός ρυθμός καρέ

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon XF100

Εγγραφή MPEG-2, έως τα 50Mbps (4:2:2)


Η XF100 επιτρέπει την εγγραφή αρχείων MPEG-2 MXF (Media eXchange Format), με ανάλυση έως 1920 x 1080 Full HD στα 50Mbps (4:2:2), σε κάρτες μνήμης CompactFlash (CF), οι οποίες είναι σχετικά οικονομικές και ευρέως διαθέσιμες. Χάρη στη λειτουργία Μετάθεση εγγραφής μεταξύ των υποδοχών καρτών μπορείτε να συνεχίζετε τη λήψη χωρίς διακοπή, ενώ με τη λειτουργία Εγγραφής σε δύο υποδοχές έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύετε το ίδιο υλικό και στις δύο κάρτες.

Μικρό μέγεθος και βάρος, είσοδοι XLR


Αυτή η άκρως λειτουργική βιντεοκάμερα χωράει στο ένα χέρι, ενώ διαθέτει ανθεκτική και ελαφριά κατασκευή για να σας προσφέρει εξαιρετική ευελιξία. Υποστηρίζει εγγραφή ήχου Linear PCM από τις δύο εισόδους XLR, καθώς και από το στερεοφωνικό μικρόφωνο στο εμπρός μέρος.

Φακός Canon HD Video με ζουμ 10x


Η XF100 διαθέτει έναν γρήγορο, ευρυγώνιο φακό Canon HD Video (f1.8-f2.8, 30,4mm), που εκμεταλλεύεται τη γνωστή τεχνογνωσία της Canon στους φακούς τηλεοπτικών μεταδόσεων, καθώς και ενσωματωμένο δακτύλιο ελέγχου για ρύθμιση του ζουμ, της εστίασης ή της ίριδας. Το βελτιωμένο σύστημα Οπτικού σταθεροποιητή εικόνας περιορίζει τη χρωματική παρέκκλιση, διατηρεί την όξυνση σε υψηλά επίπεδα και μειώνει το μέγεθος του φακού.

Αισθητήρας CMOS Full HD τύπου 1/3 της Canon


Ο αισθητήρας CMOS Full HD 2,07MP, ο οποίος έχει σχεδιαστεί και κατασκευάζεται από την ίδια την Canon, επιτρέπει την εγγραφή βίντεο Full HD σε εγγενή ανάλυση 1920x1080. Ο αισθητήρας διαθέτει φίλτρο χρωμάτων Bayer για υψηλή ευαισθησία και μεγάλο δυναμικό εύρος. Η τεχνολογία ταχείας ανάγνωσης δεδομένων ελαχιστοποιεί τις επιπτώσεις του φαινομένου κυλιόμενου κλείστρου που παρατηρείται μερικές φορές στις βιντεοκάμερες CMOS.

Λειτουργίες υποβοήθησης λήψης 3D, Κατάσταση λήψης με πηγή υπέρυθρου φωτός


Η XF100 διαθέτει λειτουργίες υποβοήθησης λήψης 3D (Μετατόπιση άξονα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας και Οδηγός εστιακής απόστασης), που υποστηρίζουν τη λήψη στερεοσκοπικού βίντεο 3D με δύο βιντεοκάμερες. Έχοντας διπλάσια ευαισθησία στο υπέρυθρο φάσμα (IR) σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, είναι ιδανική και για λήψεις σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού με τη νέα κατάσταση Λήψης με πηγή υπέρυθρου φωτός και την ενσωματωμένη λυχνία υπέρυθρου φωτός. Ανάλογα με την περίπτωση, μπορείτε να επιλέξετε πράσινους ή λευκούς τόνους.

Οθόνη LCD 8,8cm (3,5") 920 χιλ. κουκκίδων, ηλεκτρονικό σκόπευτρο 0,6cm (0,24") 260 χιλ. κουκκίδων


Και οι δύο βιντεοκάμερες διαθέτουν μεγάλη οθόνη LCD στο πλάι. Αυτή η οθόνη μεγέθους 8,8cm (3,5") έχει ανάλυση 920 χιλ. κουκκίδων για υψηλή ευκρίνεια και προσφέρει οθόνη κυματομορφής και λειτουργία Εστίασης περιγραμμάτων, ώστε να διευκολύνει τη ρύθμιση της λήψης. Διατίθεται επίσης ηλεκτρονικό σκόπευτρο 0,61cm (0,24") με ανάλυσης 260 χιλ. κουκκίδων και κάλυψη 100%.

Μεταβλητός ρυθμός καρέ


Ο ρυθμός καρέ μπορεί να ρυθμιστεί σε μεγάλο εύρος, από 12 έως 50fps. Έτσι, ο εικονολήπτης έχει μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία, καθώς μπορεί να προσαρμόσει τον ρυθμό λήψης.

Υποστήριξη CPS*


Η αποκλειστική υπηρεσία Υποστήριξης βίντεο CPS της Canon προσφέρει τη δυνατότητα επισκευής κατά προτεραιότητα, εξασφαλίζοντας γρήγορη εξυπηρέτηση.

* Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις χώρες στις οποίες προσφέρεται το πρόγραμμα CPS, επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://www.canon-europe.com/cps

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspiration, education, product information and news updates to deliver the definitive coverage for Canon professional photographers and videographers, as well as advanced enthusiasts, around the world.