Βιντεοκάμερες LEGRIA HD με υποστήριξη Wi-Fi

Συνδεθείτε με τις βιντεοκάμερες Canon LEGRIA Wi-Fi. Μοιραστείτε υλικό εν κινήσει, μεταδώστε περιεχόμενο ζωντανά και ελέγξτε την κάμερα από απόσταση. Ανεβάστε τις δημιουργίες σας σε κοινωνικά δίκτυα όπως το YouTube και το Facebook και παρακολουθήστε ασύρματα το υλικό σας σε μια τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας!

Ζωντανή μετάδοση βίντεο

Απολαύστε ζωντανή αναπαραγωγή βίντεο συνεχούς ροής σε συσκευές Android¹ και iOS¹, για παρακολούθηση και έλεγχο από απόσταση. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βλέπετε το παιδί σας όταν βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο, να χρησιμοποιείτε το ζουμ ή να ενεργοποιείτε την εγγραφή από το smartphone ή το tablet σας! Για να ξεκινήσετε, κατεβάστε απλώς τη δωρεάν εφαρμογή CameraAccess Plus!

Επιπλέον, με τη δυνατότητα παρακολούθησης από απόσταση (δεν διατίθεται στη LEGRIA HF G40), μπορείτε να βλέπετε τι συμβαίνει στο σπίτι σας όταν λείπετε. Για τη δυνατότητα παρακολούθησης του σπιτιού σας από απόσταση, εκτός από την εφαρμογή CameraAccess Plus, θα χρειαστείτε σύνδεση στο Internet μέσω δρομολογητή συμβατού με UPnP και υποστήριξη για λήψη καθολικής διεύθυνσης IP. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την προαιρετική Βάση περιστροφής κάμερας CT-V1, για οριζόντια περιστροφή σε εύρος 200° απευθείας από την έξυπνη συσκευή σας μέσω Internet.

CameraAccess

Τηλεχειρισμός μέσω Wi-Fi

Ελέγξτε και προσαρμόστε ασύρματα τις ρυθμίσεις της LEGRIA HF G40 από το smartphone, το tablet ή το πρόγραμμα περιήγησης Web του υπολογιστή σας, χωρίς να χρειάζεστε δρομολογητή ή κάποια εφαρμογή.

Μπορείτε να ελέγξετε διάφορες ρυθμίσεις χωρίς να αγγίξετε την κάμερα, μια δυνατότητα ιδανική για λήψεις σε περιβάλλοντα όπου δεν έχετε εύκολη πρόσβαση στην κάμερα. Η λειτουργία "Άμεσης προβολής" επιτρέπει τον έλεγχο της σύνθεσης του κάδρου και άλλων παραμέτρων. Στις ρυθμίσεις που μπορείτε να προσαρμόσετε περιλαμβάνεται η Έναρξη/διακοπή της εγγραφής, το διάφραγμα, το κλείστρο, η εστίαση, το ζουμ και η ισορροπία λευκού.

Wi-Fi Remote
Remote Browsing

Περιήγηση από απόσταση

Απολαύστε ασύρματη προβολή βίντεο από τη βιντεοκάμερα σε υπολογιστή², smartphone ή tablet με τη λειτουργία "Remote Browser". Η βιντεοκάμερα είναι ιδανική για χρήση εν κινήσει, καθώς μπορεί να συνδεθεί με το πρόγραμμα περιήγησης Web των συσκευών σας χωρίς να απαιτείται υπολογιστής ή κάποια εφαρμογή, ενώ είναι συμβατή με τις πλατφόρμες Android³ και iOS³. Επιπλέον, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας βίντεο απευθείας στη συσκευή Android ή στον υπολογιστή σας. Με την ειδική εφαρμογή "Movie Uploader" για iOS⁴, μπορείτε να αποθηκεύετε βίντεο σε συσκευές iOS, για να το ανεβάζετε εύκολα στο Facebook και το YouTube μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

Σύνδεση με έξυπνες συσκευές και υπολογιστές

Προβολή σε μεγάλη οθόνη, χωρίς καλώδια

Συνδέστε ασύρματα τη LEGRIA σε μια συμβατή smart τηλεόραση και απολαύστε εκπληκτικά βίντεο Full HD. Μετά τη σύνδεση, μπορείτε να ελέγχετε κανονικά το βίντεο με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης.

Σύνδεση-σε-τηλεόραση

DLNA
Social Network Sharing

Άμεση κοινή χρήση στο Internet από τη βιντεοκάμερα

Facebook, Twitter, Email, CANON iMAGE GATEWAY, YouTube

Ανεβάστε ταινίες απευθείας στο Internet, χωρίς υπολογιστή! Απλώς συνδέστε τη βιντεοκάμερα στο οικιακό σας δίκτυο Wi-Fi* και μοιραστείτε τις ταινίες σας στο YouTube, το Facebook και το Twitter, ή μέσω email.

* Για τις λειτουργίες "Άμεσης κοινής χρήσης στο Internet" και "Αποστολής μέσω διακομιστή" απαιτείται λογαριασμός CANON iMAGE GATEWAY. Η υπηρεσία CANON iMAGE GATEWAY ενδέχεται να μην υποστηρίζεται σε ορισμένες χώρες ή περιοχές. Επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.canon-europe.com/cig για περισσότερες πληροφορίες

1 - Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα: Android 2.3 έως 4.4, iOS5, iOS6, iOS7. Οι λειτουργίες δεν είναι εγγυημένες σε όλες τις συσκευές.

2 - Συμβατότητα με προγράμματα περιήγησης Web που υποστηρίζουν HTML5.

3 - Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα: iOS5, iOS6, iOS7, Android 2.3 / 3.2 / 4.0 / 4.1 / 4.2. Οι λειτουργίες δεν είναι εγγυημένες σε όλες τις συσκευές.

4 - Συμβατότητα με iPhone, iPad, iPod και iPod touch. Απαιτείται iOS 4.0 ή νεότερη έκδοση. Οι λειτουργίες δεν είναι εγγυημένες σε όλες τις συσκευές.

Οι επωνυμίες iPad, iPhone, iPod και iPod touch είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατατεθειμένα στις ΗΠΑ και άλλες χώρες.

Η επωνυμία Android™ είναι σήμα κατατεθέν της Google Inc.