Σειρά βιντεοκαμερών LEGRIA

Η σειρά βιντεοκαμερών HD της Canon συνδυάζει την απόλυτη ποιότητα εικόνας με την εμπειρία της Canon: η κατασκευαστική ακρίβεια και η τεχνογνωσία είναι το αποτέλεσμα της ηγετικής παρουσίας της εταιρείας στον κλάδο της απεικόνισης για περισσότερα από 50 χρόνια.

LEGRIA HF R706

LEGRIA HF R706

Αυτή η ελαφριά, compact βιντεοκάμερα, που προσφέρει έξυπνο έλεγχο μέσω της οθόνης αφής για διασκεδαστική και εύκολη χρήση, είναι ιδανική για οικογενειακά βίντεο χάρη στις πανίσχυρες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν αυτόματα υπέροχα αποτελέσματα σε κάθε περίσταση.

LEGRIA HF R76

LEGRIA HF R76

Αυτή η μικρού μεγέθους, εύχρηστη βιντεοκάμερα με υποστήριξη Wi-Fi και NFC προσφέρει βίντεο εξαιρετικής ποιότητας χάρη σε πανίσχυρες τεχνολογίες που εφαρμόζουν αυτόματα τις καλύτερες δυνατές ρυθμίσεις για τέλεια αποτελέσματα. Ιδανική λύση για να μοιράζεστε τις οικογενειακές στιγμές σας.

LEGRIA HF R78

LEGRIA HF R78

Διευρύνετε ακόμα περισσότερο τις εντυπωσιακές ταινίες που μπορείτε να δημιουργήσετε, χάρη στον ευέλικτο φακό ζουμ 57x, με δυνατότητα προσάρτησης προσαρμογέα ευρυγώνιου, και τις πανίσχυρες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν κορυφαία αποτελέσματα με ευκολία. Η υποστήριξη Wi-Fi και NFC σας δίνουν τη δυνατότητα να μοιράζεστε εύκολα τις λήψεις σας.

LEGRIA HF G25

LEGRIA HF G25

Η LEGRIA HF G25 είναι σχεδιασμένη για να επιτρέπει στους ενθουσιώδεις κινηματογραφιστές να εκφράζουν το δημιουργικό τους πάθος. Διαθέτει ευρυγώνιο φακό, πολλούς μηχανισμούς χειροκίνητου ελέγχου και εξαιρετικό ήχο για εκπληκτικές ταινίες HD.

LEGRIA HF G40

LEGRIA HF G40

Απολαύστε εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας και έλεγχο επαγγελματικού επιπέδου με την LEGRIA HF G40. Αυτή η ευέλικτη και εύχρηστη βιντεοκάμερα διαθέτει εκπληκτικά οπτικά, αισθητήρα HD CMOS PRO και κατάσταση Μεγάλου δυναμικού εύρους σε ένα compact σώμα, που διευκολύνει τις λήψεις χωρίς τρίποδο.