LEGRIA HF R606

Κρατήστε ζωντανή την κάθε στιγμή σε ποιότητα Full HD. Παρακολουθήστε και απαθανατίστε μακρινά θέματα με το τεράστιο Προηγμένο ζουμ 57x και μοιραστείτε τις λήψεις σας ασύρματα με smartphone και tablet χρησιμοποιώντας κάρτες FlashAir.

Canon LEGRIA HF R606

Πλεονεκτήματα

 • Σταθερές ταινίες χωρίς θόλωμα με το Έξυπνο σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας
 • Καταγράψτε τις μαγικές στιγμές της ζωής με εντυπωσιακή λεπτομέρεια
 • Κάντε τις λήψεις σας πιο ενδιαφέρουσες με εγγραφή σε αργή και γρήγορη κίνηση
 • Παρακολουθήστε και καταγράψτε τη δράση από μακριά
 • Εύκολη σύνδεση και κοινή χρήση με κάρτες FlashAir

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon LEGRIA HF R606

Ευκρίνεια σε κάθε περίσταση


Χάρη στο Έξυπνο σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας της Canon, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για την αστάθεια της κάμερας. Ανάλογα με τη σκηνή που τραβάτε, επιλέγει αυτόματα την κατάλληλη κατάσταση σταθεροποίησης εικόνας. Ακόμη κι όταν κινείστε, το σύστημα Δυναμικής σταθεροποίησης εικόνας σε 5 άξονες εξασφαλίζει σταθερά πλάνα.

Κάθε ανάμνηση με εκπληκτική λεπτομέρεια


Δημιουργήστε εντυπωσιακές ταινίες με τον φακό HD Video της Canon. Διαθέτει ευέλικτο, Προηγμένο ζουμ 57x, για να μπορείτε να απαθανατίζετε τα μακρινά θέματα με κάθε λεπτομέρεια. Ο αισθητήρας CMOS Full HD 3,28MP και ο επεξεργαστής DIGIC DV4 εξασφαλίζουν κορυφαία ποιότητα εικόνας, ακόμη και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού. Χάρη στη βολική λειτουργία Κλειδώματος αρχείων, οι αναμνήσεις σας δεν κινδυνεύουν να διαγραφούν κατά λάθος.

Διασκέδαση για όλη την οικογένεια


Πειραματιστείτε με την εγγραφή σε αργή και γρήγορη κίνηση. Η αργή κίνηση επιβραδύνει την εγγραφή κατά 1/2x, επομένως είναι ιδανική για να διορθώσετε την τεχνική σας στο γκολφ. Η γρήγορη κίνηση, από την άλλη, επιταχύνει την εγγραφή έως 1200x. Λειτουργεί πραγματοποιώντας εγγραφή σε προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε συναρπαστικές ακολουθίες με εφέ βαθμιαίας παρέλευσης χρόνου. Προσθέστε όμορφα εφέ στις ταινίες σας με τη Διακόσμηση αφής ή δημιουργήστε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα με τα Κινηματογραφικά φίλτρα.

Μοιραστείτε με FlashAir


H HF R606 είναι συμβατή με κάρτες FlashAir, δηλαδή κάρτες SD με τεχνολογία ασύρματης δικτύωσης WLAN. Χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή FlashAir στο smartphone ή στο tablet σας μπορείτε να μοιράζεστε, να αποθηκεύετε και να βλέπετε τις λήψεις σας χωρίς καν σύνδεση στο Internet.

Μην χάνετε το θέμα


Χάσατε το θέμα που κινηματογραφούσατε από απόσταση; Μην ανησυχείτε! Πατώντας απλώς παρατεταμένα το πλήκτρο αναζήτησης, η Υποβοήθηση καδραρίσματος ανοίγει το πλάνο, για να εντοπίσετε ξανά το θέμα σας γρήγορα. Αφήνοντας το πλήκτρο αναζήτησης, η βιντεοκάμερα επιστρέφει στην προηγούμενη ρύθμιση ζουμ για να συνεχίσετε τη λήψη.

Απαθανατίστε τις σημαντικές πρώτες στιγμές


Καταγράψτε τα πρώτα βήματα και τις πρώτες κουβέντες για έως και τρία παιδιά χρησιμοποιώντας την προηγμένη κατάσταση εγγραφής Μωρού. Μπορείτε να αποθηκεύσετε στην κάμερα την ημερομηνία γέννησης του κάθε παιδιού και να προσθέσετε χρωματιστές σφραγίδες και κινούμενα σχέδια για την καταγραφή του ύψους και του βάρους του. Όλες οι λήψεις αποθηκεύονται αυτόματα στο άλμπουμ του κάθε μωρού.

Ταινίες με υπέροχο ήχο


Δημιουργήστε ταινίες με ήχο τόσο εντυπωσιακό όσο και η εικόνα χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Επιλογή ηχητικής σκηνής. Απλώς επιλέξτε μία από τις 5 καταστάσεις, ανάλογα με τη σκηνή που τραβάτε.

Μια επιλογή με στυλ


Αυτή η βιντεοκάμερα προσφέρει ποικιλία επιλογών και στα χρώματα. Διατίθεται σε κομψό μαύρο και στιλάτο λευκό. Η επιλογή είναι δική σας.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Full HD

Full HD

Steady shots in every situation

Σταθερές λήψεις σε όλες τις συνθήκες

Steady shooting on the move

Σταθερές λήψεις εν κινήσει

Full HD CMOS sensor

Αισθητήρας CMOS Full HD

57x Advanced Zoom

Προηγμένο ζουμ 57x

DIGICDV4

Πανίσχυρος επεξεργαστής DIGIC

Keep track of your subject at full zoom

Παρακολούθηση του θέματος κατά τη χρήση πλήρους ζουμ

AVCHD

Εγγραφή AVCHD στα 28Mbps

MP435MBPS

Εγγραφή MP4 στα 35Mbps

Slow Fast

Εγγραφή σε αργή και γρήγορη κίνηση

baby mode

Απαθανατίστε πολύτιμες αναμνήσεις

Perfect audio to match the scene

Τέλειος ήχος, ανάλογα με τη σκηνή

vivid clear view

Οθόνη αφής 7,5cm χωρητικού τύπου

Add a cinematic feel to movies

Προσθέστε κινηματογραφική αίσθηση στις ταινίες

Add fun effects to movies

Προσθέστε διασκεδαστικά εφέ στις ταινίες

advanced quick start

Γρήγορη εκκίνηση με άνοιγμα της οθόνης LCD

 • Canon LEGRIA HF R606
 • Τροφοδοτικό ρεύματος CA-110
 • Συστοιχία μπαταριών BP-718
 • Καλώδιο HDMI υψηλής ταχύτητας
 • HTC-100/S
 • Καλώδιο USB IFC-300PCU/S

Σχετικά προϊόντα