Βιντεοκάμερες LEGRIA HD για λάτρεις του βίντεο

Η σειρά βιντεοκαμερών LEGRIA HF G είναι σχεδιασμένη για τους ενθουσιώδεις δημιουργούς βίντεο. Τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν οπτικά εξαρτήματα υψηλών προδιαγραφών, αισθητήρα HD CMOS PRO και έξυπνο σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας σε ένα σώμα μικρού μεγέθους, για εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας και ευελιξία. Χάρη στα εκτεταμένα στοιχεία χειροκίνητου ελέγχου, αποτελεί την ιδανική επιλογή για ενθουσιώδεις χρήστες που θέλουν να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους με βίντεο επαγγελματικής ποιότητας.

LEGRIA HF G series

Σειρά LEGRIA HF G40 240px

LEGRIA HF G40

  • Ζουμ 20x, ευρυγώνιος φακός 26,8mm με διάφραγμα 8 λεπίδων και κυκλικό άνοιγμα
  • Απομακρυσμένος έλεγχος ρυθμίσεων και κοινή χρήση μέσω Wi-Fi
  • Πλήρως χειροκίνητος έλεγχος
  • Οθόνη αφής OLED 8,8cm
  • Καταστάσεις Μεγάλου δυναμικού εύρους και Προτεραιότητας φωτεινών τόνων

Αισθητήρας HD CMOS PRO

Κορυφαία απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού για εκπληκτικά αποτελέσματα

Ο αισθητήρας HD CMOS PRO παρέχει εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, μεγάλο δυναμικό εύρος και ρεαλιστική αναπαραγωγή χρωμάτων. Ο αισθητήρας σχεδιάζεται και κατασκευάζεται από την Canon για επαγγελματικές βιντεοκάμερες, επιτυγχάνοντας περιοχή συγκέντρωσης φωτός των pixel σημαντικά μεγαλύτερη από τους συμβατικούς αισθητήρες CMOS, γεγονός που αυξάνει την ευαισθησία σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ο αισθητήρας παρέχει μεγάλο δυναμικό εύρος, εξασφαλίζοντας καταγραφή ακόμα και των πιο μικρών λεπτομερειών, ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού.

HD CMOS PRO
Optical Intelligent Image Stabilisation

Έξυπνη οπτική σταθεροποίηση εικόνας

Ευκρινείς ταινίες με πλούσιες λεπτομέρειες, κάθε φορά

Η σταθεροποίηση εικόνας μειώνει το θόλωμα κατά τη λήψη με κράτημα της κάμερας στο χέρι ή εν κινήσει. Το Ενισχυμένο και το Δυναμικό σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας αντισταθμίζουν την αστάθεια της κάμερας, εξασφαλίζοντας ομαλές ταινίες χωρίς παραμόρφωση σε όλες τις συνθήκες, ακόμα κι όταν περπατάτε κατά τη λήψη.

Επίσης, το Έξυπνο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας αναγνωρίζει το περιβάλλον λήψης και επιλέγει αυτόματα τις κατάλληλες ρυθμίσεις σταθεροποίησης μεταξύ 4 καταστάσεων, προκειμένου να αντισταθμίσει την κίνηση και να αποτρέψει το θόλωμα. Έτσι, μπορείτε να επικεντρωθείτε στη λήψη χωρίς να ανησυχείτε για την αστάθεια της κάμερας.

Πλήρως χειροκίνητος έλεγχος

Απόλυτη δημιουργική ελευθερία

Εξερευνήστε το πάθος σας για την παραγωγή ταινιών και απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας με προηγμένες λειτουργίες και στοιχεία χειροκίνητου ελέγχου.

Με τον χειροκίνητο δακτύλιο φακού μπορείτε να ελέγχετε έξυπνα την εστίαση και το ζουμ*, καθώς και να επιλέγετε τις επιθυμητές ρυθμίσεις για την έκθεση, το διάφραγμα, την ταχύτητα κλείστρου και την απολαβή, προσαρμόζοντάς τες ανεξάρτητα στην οθόνη LCD ή με τον προσαρμόσιμο επιλογέα ελέγχου. Έτσι, έχετε τον απόλυτο έλεγχο για να απογειώσετε τη δημιουργικότητά σας.

Full Manual Control

* Μόνο στη LEGRIA HF G40.