Παλαιότερα προϊόντα

Προηγούμενα μοντέλα αυτής της σειράς προϊόντων.


LEGRIA HF G25

LEGRIA HF G25

Η LEGRIA HF G25 είναι σχεδιασμένη για να επιτρέπει στους ενθουσιώδεις κινηματογραφιστές να εκφράζουν το δημιουργικό τους πάθος. Διαθέτει ευρυγώνιο φακό, πολλούς μηχανισμούς χειροκίνητου ελέγχου και εξαιρετικό ήχο για εκπληκτικές ταινίες HD.


LEGRIA HF G30

LEGRIA HF G30

Η κορυφαία βιντεοκάμερα LEGRIA HF G30 διαθέτει οπτικά εξαρτήματα, αισθητήρα και σύστημα σταθεροποίησης εικόνας υψηλών προδιαγραφών, συνδεσιμότητα Wi-Fi και μικρό σώμα. Αποτελεί ιδανική επιλογή για εκείνους που θέλουν να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους με βίντεο επαγγελματικής ποιότητας.


LEGRIA HF R606

LEGRIA HF R606

Κρατήστε ζωντανή την κάθε στιγμή σε ποιότητα Full HD. Παρακολουθήστε και απαθανατίστε μακρινά θέματα με το τεράστιο Προηγμένο ζουμ 57x και μοιραστείτε τις λήψεις σας ασύρματα με smartphone και tablet χρησιμοποιώντας κάρτες FlashAir.


LEGRIA HF R66

LEGRIA HF R66

Κρατήστε ζωντανή την κάθε στιγμή σε ποιότητα Full HD με αυτήν τη βιντεοκάμερα μικρού μεγέθους. Παρακολουθήστε και απαθανατίστε μακρινά θέματα με λεπτομέρεια χρησιμοποιώντας το τεράστιο Προηγμένο ζουμ 57x και μοιραστείτε τις λήψεις σας εύκολα με όσους βρίσκονται κοντά σας χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi ή NFC.


LEGRIA HF R68

LEGRIA HF R68

Απαθανατίστε κάθε λεπτομέρεια ακόμη και από απόσταση. Βάλτε τους όλους στο πλάνο. Αυτή η βιντεοκάμερα μικρού μεγέθους δίνει χαρά και ελευθερία σε ολόκληρη την οικογένεια. Κρατήστε ζωντανές όλες τις στιγμές σας σε ποιότητα Full HD και μοιραστείτε τις εύκολα χάρη στην ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi και NFC.


LEGRIA HF R706

LEGRIA HF R706

Αυτή η ελαφριά, compact βιντεοκάμερα, που προσφέρει έξυπνο έλεγχο μέσω της οθόνης αφής για διασκεδαστική και εύκολη χρήση, είναι ιδανική για οικογενειακά βίντεο χάρη στις πανίσχυρες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν αυτόματα υπέροχα αποτελέσματα σε κάθε περίσταση.


LEGRIA HF R76

LEGRIA HF R76

Αυτή η μικρού μεγέθους, εύχρηστη βιντεοκάμερα με υποστήριξη Wi-Fi και NFC προσφέρει βίντεο εξαιρετικής ποιότητας χάρη σε πανίσχυρες τεχνολογίες που εφαρμόζουν αυτόματα τις καλύτερες δυνατές ρυθμίσεις για τέλεια αποτελέσματα. Ιδανική λύση για να μοιράζεστε τις οικογενειακές στιγμές σας.


LEGRIA HF R78

LEGRIA HF R78

Διευρύνετε ακόμα περισσότερο τις εντυπωσιακές ταινίες που μπορείτε να δημιουργήσετε, χάρη στον ευέλικτο φακό ζουμ 57x, με δυνατότητα προσάρτησης προσαρμογέα ευρυγώνιου, και τις πανίσχυρες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν κορυφαία αποτελέσματα με ευκολία. Η υποστήριξη Wi-Fi και NFC σας δίνουν τη δυνατότητα να μοιράζεστε εύκολα τις λήψεις σας.

spacer
					image

Παλαιότερα προϊόντα

LEGRIA HF G25
LEGRIA HF G30
LEGRIA HF R606
LEGRIA HF R66
LEGRIA HF R68
LEGRIA HF R706
LEGRIA HF R76
LEGRIA HF R78
Επιστροφή σε:
Τρέχουσα σειρά