Βιντεοκάμερες LEGRIA HD

Είτε θέλετε να καταγράψετε πολύτιμες αναμνήσεις είτε να απογειώσετε τη δημιουργικότητά σας, η σειρά LEGRIA διαθέτει την καλύτερη βιντεοκάμερα για τις δικές σας ανάγκες. Συνδυάζοντας την απόλυτη ποιότητα εικόνας με την κατασκευαστική ακρίβεια και την τεχνογνωσία της Canon, με τις βιντεοκάμερες LEGRIA μπορείτε να δημιουργείτε και να μοιράζεστε γρήγορα και εύκολα ταινίες Full HD κορυφαίας ποιότητας.

Για οικογενειακές και ξεχωριστές στιγμές

Για τους λάτρεις του βίντεο

Για δημιουργικούς χρήστες

Ξαναζήστε ανεπανάληπτες στιγμές που έχετε καταγράψει σε FULL HD με μια compact βιντεοκάμερα LEGRIA HF R. Το ισχυρό ζουμ και η οπτική σταθεροποίηση εικόνας διατηρούν τις λήψεις σας σταθερές, για κορυφαία αποτελέσματα σε κάθε περίσταση.

Η σειρά βιντεοκαμερών LEGRIA HF G είναι σχεδιασμένη για τους ενθουσιώδεις παραγωγούς βίντεο. Τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν υπερ-ευρυγώνιο φακό, προηγμένο αισθητήρα HD CMOS PRO, εκτεταμένα στοιχεία χειροκίνητου ελέγχου και εξαιρετικό ήχο, για εκπληκτικές ταινίες HD.

LEGRIA for Creative videos

Παρουσιάστε τη δημιουργικότητά σας με μια νέα προοπτική. Η σειρά LEGRIA mini με δυνατότητες FULL HD και Wi-Fi συνδυάζει μοναδική φορητότητα, υπερ-ευρυγώνιο φακό, οθόνη LCD μεταβλητής γωνίας και ενσωματωμένη βάση, ενώ είναι ιδανική για να βιντεοσκοπείτε τον εαυτό σας.

  Ασύρματες βιντεοκάμερες LEGRIA HD

  Μοιραστείτε εύκολα υλικό απευθείας στο YouTube, το Facebook και άλλα κοινωνικά δίκτυα με μια κάμερα LEGRIA Wi-Fi. Συνδέστε την στην έξυπνη συσκευή σας με ένα άγγιγμα, μέσω NFC. Τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν επίσης δυνατότητα ζωντανής αναπαραγωγής συνεχούς ροής, καθώς και παρακολούθησης και ελέγχου της κάμερας από απόσταση.

  Υποστήριξη για βιντεοκάμερες Canon

  Κατεβάστε λογισμικό, firmware και εγχειρίδια, και αποκτήστε πρόσβαση σε online πόρους τεχνικής υποστήριξης και αντιμετώπισης προβλημάτων για τη δική σας βιντεοκάμερα Canon.

   Αναζήτηση για προηγούμενες βιντεοκάμερες LEGRIA

   Στην ενότητα για τα παλαιότερα προϊόντα μας θα βρείτε προδιαγραφές και αξεσουάρ συμβατά με παλαιότερα μοντέλα LEGRIA.