Αριθμομηχανές με μηχανισμό εκτύπωσης

Οι συγκεκριμένες αριθμομηχανές ενσωματώνουν μια γρήγορη και στιβαρή μονάδα εκτύπωσης, που εξασφαλίζει εκτυπώσεις εξαιρετικής ευκρίνειας σε ένα ή δύο χρώματα. Τα εργονομικά πληκτρολόγια και οι μεγάλες οθόνες προσφέρουν ακόμη πιο εύχρηστη λειτουργία, ώστε να ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες των πολυάσχολων γραφείων. Οι γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγικότητας.

MP1211-LTSC

MP1211-LTSC

Επωφεληθείτε από τις ολοκληρωμένες λειτουργίες φορολογικών και επιχειρηματικών υπολογισμών και μετατροπής νομισμάτων που προσφέρει αυτή η αριθμομηχανή 12 ψηφίων. Παρέχει εκτύπωση με μελανοταινία 2 χρωμάτων και διαθέτει μεγάλη οθόνη 2 χρωμάτων με κομψό, μεταλλικό ασημί φινίρισμα.

P1-DTSC

P1-DTSC

Αυτή η αριθμομηχανή χειρός 12 ψηφίων προσφέρει πραγματική φορητότητα εκτύπωσης για επαγγελματίες, με ολοκληρωμένες λειτουργίες φορολογικών και επιχειρηματικών υπολογισμών και μετατροπής νομισμάτων. Είναι αποδοτική και κομψή, με μεταλλικό ασημί φινίρισμα.

P23-DTSC

P23-DTSC

Επωφεληθείτε από την παραγωγικότητα αυτής της φορητής αριθμομηχανής 12 ψηφίων με μηχανισμό εκτύπωσης 2 χρωμάτων. Προσφέρει επαγγελματικές λειτουργίες φορολογικών και επιχειρηματικών υπολογισμών και μετατροπής νομισμάτων, και διαθέτει κομψό, μεταλλικό ασημί φινίρισμα.

MP1411-LTSC

MP1411-LTSC

Αυτή η γρήγορη αριθμομηχανή 14 ψηφίων, με μηχανισμό εκτύπωσης μελανοταινίας 2 χρωμάτων, προσφέρει λειτουργίες φορολογικών και επιχειρηματικών υπολογισμών και μετατροπής νομισμάτων. Διαθέτει μεγάλη οθόνη 2 χρωμάτων και κομψό, μεταλλικό ασημί φινίρισμα.

MP121-MG

MP121-MG

Κατασκευασμένη από ανακυκλωμένα υλικά, αυτή η αριθμομηχανή 12 ψηφίων με μηχανισμό εκτύπωσης 2 χρωμάτων διαθέτει μια σειρά επαγγελματικών χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένων λειτουργιών επιχειρηματικών και φορολογικών υπολογισμών και μετατροπής νομισμάτων, που σας εξοικονομούν χρόνο.