Βασικές αριθμομηχανές

Η βασική σειρά, που ενσωματώνει τα κλασικά χαρακτηριστικά ποιοτικής κατασκευής της Canon, συνδυάζει την ευκολία στη χρήση με την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και τις φιλικές προς τον χρήστη λειτουργίες. Από τα προσωπικά φορητά μοντέλα τσέπης έως τα μεγαλύτερα μοντέλα, αυτές οι κομψές, λεπτές και ελαφριές αριθμομηχανές προσφέρουν ευανάγνωστη οθόνη και ευκολία χρήσης. Η ιδανική επιλογή για επαγγελματίες.

KS-1220TSG

KS-1220TSG

Η KS-1220TSG προσφέρει προηγμένες λειτουργίες για επαγγελματίες σε περιβάλλον γραφείου. Η κομψή σχεδίαση συνδυάζει τη σαφή διάταξη με μια εξαιρετική γκάμα λειτουργιών, ιδανικές για επαγγελματική χρήση.

LS-39E

LS-39E

Η LS-39E είναι μια αριθμομηχανή χειρός 8 ψηφίων, με μεγάλη οθόνη και σκληρό, περιστρεφόμενο κάλυμμα σε εύρος 360 μοιρών (που διπλώνει προς τα επάνω).

LS-270H

LS-270H

Αριθμομηχανή χειρός 8 ψηφίων με διπλή τροφοδοσία (ηλιακή ενέργεια και μπαταρία)

LS-10TEG

LS-10TEG

Αριθμομηχανή χειρός 10 ψηφίων της Canon, με λειτουργίες υπολογισμού φόρου και μετατροπής Ευρώ, που κατασκευάζεται εν μέρει από υλικά που προέρχονται από ανακυκλωμένα προϊόντα Canon.

LS-80TEG

LS-80TEG

Αυτή η μίνι επιτραπέζια αριθμομηχανή 8 ψηφίων κατασκευάζεται από ανακυκλωμένα υλικά προϊόντων Canon, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος. Διαθέτει μεγάλη οθόνη LCD και πρακτικές λειτουργίες για επαγγελματικές εφαρμογές και υπολογισμό φόρου.

LS-120TSG

LS-120TSG

Αυτή η επιτραπέζια αριθμομηχανή 12 ψηφίων διαθέτει μικρό μέγεθος, μεγάλη οθόνη LCD και προσφέρει πρακτικές λειτουργίες για επαγγελματικές εφαρμογές και υπολογισμό φόρου. Κατασκευάζεται εν μέρει από υλικά που προέρχονται από ανακυκλωμένα προϊόντα Canon, συμβάλλοντας στην αποδοτική χρήση των πόρων.

HS-1200TCG

HS-1200TCG

Αυτή η επιτραπέζια αριθμομηχανή 12 ψηφίων διαθέτει μεγάλη οθόνη LCD και εργονομική σχεδίαση για εξαιρετική ευχρηστία. Η λειτουργία ταυτόχρονης πληκτρολόγησης επιτρέπει τη γρήγορη καταχώριση αριθμών σε λειτουργίες όπως ο υπολογισμός φόρου και η μετατροπή νομισμάτων.

TS-1200TCG

TS-1200TCG

Αυτή η μεγάλη επιτραπέζια αριθμομηχανή 12 ψηφίων έχει ευμεγέθη, ανακλινόμενη οθόνη LCD που διευκολύνει την ανάγνωση των αριθμών σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Οι πρακτικές λειτουργίες υπολογισμού φόρου και μετατροπής νομισμάτων προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία.

TX-1210E

TX-1210E

Η TX-1210E είναι μια επιτραπέζια αριθμομηχανή 12 ψηφίων, που διαθέτει μεγάλη οθόνη με κλίση προς τα επάνω. Διαθέτει πληκτρολόγιο "σίγουρης καταχώρισης" και λειτουργίες Μετατροπής Ευρώ και Υπολογισμού φόρου.

WS-1210T

WS-1210T

Επιτραπέζια αριθμομηχανή 12 ψηφίων που προσφέρει εύχρηστες λειτουργίες Υπολογισμού φόρου και ρυθμιζόμενο πάνελ οθόνης LCD. Διαθέτει πληκτρολόγιο τύπου "IT-touch", διπλή τροφοδοσία ρεύματος και επαγγελματικό φινίρισμα σε μαύρο χρώμα.

WS-1610T

WS-1610T

Αυτή η επιτραπέζια αριθμομηχανή 16 ψηφίων προσφέρει λειτουργίες Υπολογισμού φόρου και ρυθμιζόμενο πάνελ οθόνης LCD. Διαθέτει πληκτρολόγιο τύπου "IT-touch", διπλή τροφοδοσία ρεύματος και επαγγελματικό φινίρισμα σε μαύρο χρώμα.