Οικονομικές αριθμομηχανές

Μια λιτή συλλογή με βιώσιμη σχεδίαση και φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά. Σχεδιασμένα για γενική οικιακή και επαγγελματική χρήση, αυτά τα μοντέλα διαθέτουν μικρό βάρος, τοξοειδή σχεδίαση και μεγάλες, κεκλιμένες οθόνες LCD για εύκολη ανάγνωση των ψηφίων.

AS-8

AS-8

Η AS-8 είναι μια μικρή και κομψή αριθμομηχανή χειρός 8 ψηφίων με έξυπνη σχεδίαση και καμπύλο σχήμα. Διαθέτει ανθεκτικό κάλυμμα με δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών που διπλώνει προς τα επάνω και είναι ιδανική για χρήση στο γραφείο ή όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

AS-120

AS-120

Μίνι επιτραπέζια αριθμομηχανή 12 ψηφίων με καμπύλο σχήμα, που της επιτρέπει να ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες των επαγγελματικών γραφείων. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται η διπλή τροφοδοσία ρεύματος, η κεκλιμένη οθόνη και το κομψό φινίρισμα σε σκούρο γκρι χρώμα.

AS-1200

AS-1200

Αυτή η ευέλικτη ημι-επιτραπέζια αριθμομηχανή 12 ψηφίων διαθέτει κομψή σχεδίαση με καμπύλο σχήμα και πολλές χρήσιμες, ουσιαστικές λειτουργίες. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται η διπλή τροφοδοσία ρεύματος, η κεκλιμένη οθόνη και το κομψό φινίρισμα σε σκούρο γκρι χρώμα.

AS-2200

AS-2200

Αυτή η επιτραπέζια αριθμομηχανή 12 ψηφίων που συνδυάζει το κομψό καμπύλο σχήμα με σημαντικά στοιχεία προστασίας του περιβάλλοντος – ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις και μεμονωμένους χρήστες.

AS-2400

AS-2400

Αυτή η επιτραπέζια αριθμομηχανή 14 ψηφίων που συνδυάζει το κομψό καμπύλο σχήμα με σημαντικά στοιχεία προστασίας του περιβάλλοντος – ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις και μεμονωμένους χρήστες.