Κιάλια Canon
Εξαιρετική ποιότητα, κατασκευή και απόδοση

Τα κιάλια Canon σάς επιτρέπουν να παρατηρείτε το θέμα σας από πιο κοντά με εξαιρετική ποιότητα εικόνας και προσφέρουν διάφορους συντελεστές μεγέθυνσης, αδιάβροχη προστασία και φορητότητα. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν εξαιρετικά οπτικά και υψηλή ποιότητα κατασκευής, και προσφέρονται για μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών εφαρμογών. Όλα περιλαμβάνουν τον αναγνωρισμένο οπτικό Σταθεροποιητή εικόνας της Canon, ο οποίος αντισταθμίζει τις κινήσεις του σώματος και την αστάθεια των χεριών για εξαιρετικά σταθερή και άνετη παρατήρηση.

Η σειρά περιλαμβάνει μοντέλα κορυφαίων προδιαγραφών, αδιάβροχα ή παντός καιρού, καθώς και ορισμένα μικρά και φορητά μοντέλα:

Χρήσεις για τα κιάλια

Κάντε κλικ σε μία από τις παρακάτω πιθανές χρήσεις για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη σχεδίαση και την κατασκευή των μοντέλων της Canon, ώστε να σας συντροφεύουν ιδανικά σε κάθε σκηνή που θέλετε να παρατηρήσετε.

Απολαύστε απίστευτα σταθερή εικόνα

Για άνετη παρατήρηση με εύκολη αναγνώριση και παρακολούθηση των θεμάτων, όλα τα κιάλια διαθέτουν οπτικό Σταθεροποιητή εικόνας (IS) της Canon, ο οποίος αντισταθμίζει την αστάθεια που παρουσιάζεται σε υψηλούς συντελεστές μεγέθυνσης, προσφέροντας εξαιρετικά σταθερή παρακολούθηση όταν τα κρατάτε στο χέρι. Ορισμένα μοντέλα της σειράς διαθέτουν υποστήριξη πανοραμικής μετατόπισης, η οποία διορθώνει την αστάθεια ακόμη και όταν παρακολουθείτε κινούμενα θέματα, όπως πουλιά εν πτήσει.

Γρήγορη και ακριβής διόρθωση ευρείας γκάμας κινήσεων και αναταράξεων

Πέρα από τη διόρθωση της αστάθειας των χεριών, ο Σταθεροποιητής εικόνας μπορεί να αναγνωρίσει και να αντισταθμίσει πολλά άλλα είδη κινήσεων, όπως είναι η κίνηση λόγω της παρακολούθησης του θέματος από κινούμενο όχημα ή σκάφος. Μπορεί ακόμη και να διορθώσει την αργή κίνηση που προκαλείται από την αναπνοή σας καθώς παρακολουθείτε το θέμα.

Stabilizer technology Play Video


Ομαλή πανοραμική μετατόπιση

Αναγνωρίστε, παρατηρήστε και παρακολουθήστε κινούμενα θέματα, ακόμη και σε πτήση, με την υποστήριξη για ομαλή πανοραμική μετατόπιση που προσφέρει ο Σταθεροποιητής εικόνας, ο οποίος διορθώνει την αστάθεια ακόμη κι όταν κινείστε μαζί με το θέμα σας. Η διόρθωση της αστάθειας συμβάλλει στην καθαρότητα της εικόνας και στη διατήρηση του θέματος στο οπτικό σας πεδίο.

Χρονόμετρο Αναπαραγωγή βίντεο

Παρατηρήστε το θέμα σας πιο ξεκούραστα, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, χωρίς να καταπονείτε τα μάτια σας

Ο Σταθεροποιητής εικόνας αντισταθμίζει αποτελεσματικά την αστάθεια και σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε με άνεση τα κιάλια για μεγάλα χρονικά διαστήματα, μειώνοντας την καταπόνηση των ματιών σας. Όταν έχετε σταθερή εικόνα του θέματος, είναι πολύ πιο εύκολο να το αναγνωρίσετε με σιγουριά. Ουσιαστικά, η εικόνα γίνεται πιο ευδιάκριτη, με αποτέλεσμα να είναι δυνατή η χρήση μεγαλύτερων συντελεστών μεγέθυνσης για να παρατηρείτε το θέμα σας με περισσότερη λεπτομέρεια.

Άνεση

Ελάτε πιο κοντά με την κορυφαία ποιότητα της Canon

Όλα τα κιάλια της σειράς διαθέτουν τα φημισμένα οπτικά και την προηγμένη τεχνολογία της Canon, προσφέροντας εξαιρετική εμπειρία θέασης σε κάθε συντελεστή μεγέθυνσης. Για την καλύτερη δυνατή ευκρίνεια με ελάχιστες οπτικές παραμορφώσεις, ακόμη και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού, όλα τα κιάλια μας διαθέτουν στοιχεία επίπεδου πεδίου και Επίστρωση Super Spectra, ενώ τα κορυφαία μας μοντέλα διαθέτουν στοιχεία φακού UD.

Οπτική οξύτητα σε όλο το εύρος της εικόνας χάρη στο στοιχείο επίπεδου πεδίου

Απολαύστε εξαιρετικά καθαρό οπτικό πεδίο από άκρη σε άκρη χάρη στο στοιχείο επίπεδου πεδίου της Canon, το οποίο εξαλείφει την καμπύλωση του πεδίου, η οποία μειώνει την ποιότητα της εικόνας στα άκρα. Όλα τα κιάλια της Canon διαθέτουν στοιχείο επίπεδου πεδίου.

Ενεργοποίηση
ακρίβεια

Οπτικά Canon υψηλής ακρίβειας με χαμηλή παραμόρφωση

Η Canon διαθέτει πλούσια παράδοση στα οπτικά, η οποία αντικατοπτρίζεται με τον καλύτερο τρόπο στη δημοφιλή και ξεχωριστή σειρά των αναγνωρισμένων φακών EF. Τα μοντέλα αυτής της σειράς διαθέτουν την προηγμένη τεχνολογία και τη σχεδιαστική δεινότητα που κάνουν τη σειρά φακών EF τόσο ξεχωριστή. Ένα ιδανικό παράδειγμα αυτής της προσέγγισης είναι τα κιάλια 10x42L IS WP της κορυφαίας σειράς L, η οποία ξεχωρίζει για τους φακούς που ακολουθούν τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας της Canon στους τομείς της ευκρίνειας και της ρεαλιστικής απόδοσης των χρωμάτων σε όλο το εύρος του οπτικού πεδίου.

Επιστρώσεις Super Spectra για ολοζώντανη εμπειρία θέασης

Απολαύστε ολοζώντανη εικόνα με υψηλή αντίθεση και ρεαλιστική ισορροπία χρωμάτων χάρη στην επίστρωση φακού Super Spectra, η οποία εξαλείφει τις ανεπιθύμητες εσωτερικές αντανακλάσεις που δημιουργούν είδωλα και αναλαμπές.

Τοπίο πόλης με τη λειτουργία HDR

Μειωμένες χρωματικές παρεκκλίσεις με στοιχεία φακού UD

Τα κορυφαία μοντέλα της σειράς, 18x50 IS AW, 15x50 IS AW και 10x42L IS WP, διαθέτουν 1 ή 2 στοιχεία φακού εξαιρετικά χαμηλής διασποράς (UD), που μειώνουν τις χρωματικές παρεκκλίσεις (ιριδίζουσα παραμόρφωση της εικόνας). Οι μεγάλοι αντικειμενικοί φακοί διαμέτρου 50mm ή 42mm, καθώς και η μεγάλη διάμετρος της κόρης εξόδου, εξασφαλίζουν φωτεινό και σχετικά ευρύ οπτικό πεδίο, ακόμη και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού.

Τοπίο πόλης με τη λειτουργία HDR

Αδιάβροχα κιάλια και κιάλια παντός καιρού

Τα αδιάβροχα κιάλια, όπως και τα κιάλια παντός καιρού, είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να αντέχουν στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες, με στιβαρή κατασκευή και αδιαβροχοποίηση σύμφωνα με τα πρότυπα JIS της ιαπωνικής βιομηχανίας. Τα μοντέλα αυτής της κατηγορίας κυμαίνονται από το κορυφαίο αδιάβροχο μοντέλο 10x42L IS WP (JIS 7), με οπτικά σειράς L της Canon, μέχρι τα μοντέλα 18x50 IS AW και 15x50 IS AW (JIS 4) που συνδυάζουν τους υψηλούς συντελεστές μεγέθυνσης με εξαιρετική σταθερότητα.

Αδιαβροχοποίηση_δραστηριότητες

Ιδανικά για πολλές υπαίθριες δραστηριότητες

Τα σκληροτράχηλα, αδιάβροχα και παντός καιρού κιάλια μας είναι ιδανικά για εφαρμογές στο υγρό στοιχείο –σε γλυκό ή αλμυρό νερό– όπως στην ιστιοπλοΐα ή στο ψάρεμα. Παρατηρήστε τον νυχτερινό ουρανό από ξηρά ή θάλασσα με τα παντός καιρού και υψηλού συντελεστή μεγέθυνσης κιάλια μας ή επιλέξτε τα φορητά κιάλια 10x42L IS WP για παρατήρηση πτηνών με ένα μοντέλο κορυφαίων προδιαγραφών. Το επίπεδο προστασίας από καιρικές συνθήκες και αντοχής σε νερό που προσφέρουν σας δίνει τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιείτε με αυτοπεποίθηση σε όλες τις περιστάσεις.

Αντοχή

Ανθεκτική κατασκευή

Τα τρία μοντέλα παντός καιρού διαθέτουν μια χαρακτηριστική λαβή για εύκολο κράτημα ακόμη και στη βροχή, ενώ η ανθεκτική ελαστική επίστρωση προσφέρει κορυφαία απόδοση σε όλες σας τις περιπέτειες. Όλα τα μοντέλα της σειράς κατασκευάζονται από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά χωρίς μόλυβδο και διαθέτουν μεγάλα, ανθεκτικά καλύμματα από ελαστικό για ολόκληρο το συγκρότημα των αντικειμενικών φακών, που προσφέρουν προστασία από τις προσκρούσεις.

Εξαιρετική προστασία από τις καιρικές συνθήκες

Τα κιάλια μας παντός καιρού διαθέτουν προστασία επιπέδου JIS4 από τις καιρικές συνθήκες, σύμφωνα με το πρότυπο JIS της ιαπωνικής βιομηχανίας. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη βροχή και στο χιόνι και ότι επιτρέπουν την απομάκρυνση λάσπης και σκόνης με τρεχούμενο νερό. Παράλληλα, τα πλήρως αδιάβροχα κιάλια μας προσφέρουν προστασία επιπέδου JIS7, που επιτρέπει τη βύθισή τους σε νερό βάθους έως και 1 μέτρου για 5 λεπτά.

Προστασία_από_καιρικές_συνθήκες

Κιάλια μικρού μεγέθους, που μεταφέρονται εύκολα

Ειδικά σχεδιασμένα για άνεση και φορητότητα, με εύκολη πρόσβαση στον Σταθεροποιητή εικόνας και στους μηχανισμούς εστίασης, τα μικρά και φορητά κιάλια μας προσφέρουν εικόνα υψηλής ανάλυσης με μια μεγάλη γκάμα συντελεστών μεγέθυνσης: από τα μεσαίου μεγέθους 12x36 IS III έως το εξαιρετικά μικρό και ελαφρύ μοντέλο 8x25 IS, με την αξεπέραστη φορητότητα.

Προστασία_από_καιρικές_συνθήκες

Ιδανικά για ταξίδια, εκδηλώσεις και παρακολούθηση αθλητικών εκδηλώσεων

Τα μικρά και φορητά κιάλια μας είναι το ιδανικό αξεσουάρ για τα ταξίδια σας. Μπορείτε να τα έχετε πάντα μαζί σας σε μια μικρή τσάντα, ώστε να είναι διαθέσιμα όταν θέλετε να εντοπίσετε ή να παρατηρήσετε κάτι σε μεγάλη απόσταση. Το μικρό μέγεθος και οι υψηλές επιδόσεις τους σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε από κοντά τη δράση σε αθλητικές διοργανώσεις ή συναυλίες, καθαρά και σταθερά.

Επιλέξτε το συντελεστή μεγέθυνσης που χρειάζεστε, ανάλογα με τις ανάγκες σας

Η γκάμα μοντέλων της Canon περιλαμβάνει κιάλια με πολλούς διαφορετικούς συντελεστές μεγέθυνσης μεταξύ 8x και 18x, πού καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας και σας επιτρέπουν να έρχεστε όσο κοντά στο θέμα σας θέλετε. Ο συντελεστής μεγέθυνσης που πρέπει να επιλέξετε εξαρτάται από την απόσταση που σας χωρίζει από το θέμα και το μέγεθος του θέματος. Αν ένα ζευγάρι κιάλια έχει μεγέθυνση 10x, το αντικείμενο μεγεθύνεται 10 φορές. Με άλλα λόγια, αν κοιτάξετε κάτι που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 100 μέτρα, με τα κιάλια θα φαίνεται σαν να απέχει μόλις 10 μέτρα. Σε γενικές γραμμές, τα κιάλια με συντελεστή μεγέθυνσης 10x ή 12x είναι κατάλληλα για παρατήρηση πτηνών και παρακολούθηση αθλητικών εκδηλώσεων, ενώ οι υψηλότεροι συντελεστές μεγέθυνσης 15x και 18x επιτρέπουν την παρακολούθηση θεμάτων από πολύ κοντά και την παρατήρηση του νυχτερινού ουρανού. Επιλέξτε τη σελίδα του θέματος που σας ενδιαφέρει και εμείς θα σας δείξουμε τα μοντέλα που ενδέχεται να σας ενδιαφέρουν.

0%

    Επίπεδο μεγέθυνσης