Διαφορετικοί φακοί, διαφορετικές ιστορίες

Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας για τα ταξίδια, τα πορτραίτα και τη φύση! Επιλέξτε τον τύπο των φωτογραφιών που σας αρέσει περισσότερο να τραβάτε, εμπνευστείτε από άλλους φωτογράφους και μπορεί να κερδίσετε καταπληκτικά βραβεία!

Εμπνευστείτε από άλλους χρήστες και ανεβάστε τις φωτογραφίες σας στην γκαλερί!

Και επειδή ιστορίες υπάρχουν παντού γύρω μας, επιλέξαμε τέσσερις φωτογράφους για να μας πουν περισσότερα για τα ταξίδια, τα πορτραίτα και τις διαδρομές τους στη φύση!

Άλεξ Γρυμάνης #actionlover

Η φωτογραφία ήρθε στη ζωή του κοντά στο τέλος της σχολικής του ηλικίας όταν, κάνοντας ο ίδιος snowboard και skate, περικυκλωμένος από εικόνες και συναισθήματα που του προκαλούσαν το αστικό και φυσικό τοπίο, αποφάσισε να πάρει τη φωτογραφική μηχανή των γονιών του και να απαθανατίζει όλα αυτά που έβλεπε. Στην αρχή με τους φίλους του, κάνοντας τα αθλήματα που αγαπά, και μετά για τα περιοδικά και τις εταιρίες του χώρου. Σε συνεχεία αυτών ήρθε η φωτογράφιση διάφορων αθλητών για την Red Bull, διαμορφώνοντας υλικό από ένα αθλητικό φωτορεπορτάζ που συνδυάζει το τοπίο και την ανθρωπινή δύναμη ενός αθλητή.

#travellover

Γιώργος Μασχαλίδης #citylover

Ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία το 2011. Χάρη στην έμπνευση και τον ενθουσιασμό που του προκάλεσε ο κόσμος της φωτογραφίας, γεννήθηκε μέσα του η ιδέα του photocontest.gr! Πλέον, ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία και είναι συνεργάτης του περιοδικού Photonet. Ωστόσο, οι βόλτες στην πόλη με την Canon EOS 6D στο χέρι είναι απαραίτητο στοιχείο της καθημερινότητάς του.

#portraitlover

Μπάμπης Τσουκιάς: #portraitlover

Ο διεθνώς διακεκριμένος Μπάμπης Τσουκιάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στo Χαλάνδρι, από οικογένεια φωτογράφων. Η αγάπη που έχει για τη φωτογραφία ξεκίνησε στα 12 του. Η διαφημιστική και η still life φωτογραφία είναι ένα μεγάλο κομμάτι της δουλειάς του, αλλά αυτό που τον κέρδισε τελικά είναι οι άνθρωποι. Οι άνθρωποι που σε βάζουν μέσα στη ζωή τους στις πιο προσωπικές και αποκλειστικές στιγμές τους. Οι άνθρωποι που παράγουν συναισθήματα, βιώνουν μοναδικές στιγμές και συγκινήσεις, γελάνε, κλαίνε, χαίρονται, λυπούνται…

#natureseeker

Λουκάς Χαψής: #travellover

Ο Λουκάς Χαψής γεννήθηκε το 1966 στη Λήμνο, όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία 20 ετών αγόρασε την πρώτη του Canon AE-1. Από τότε η φωτογραφία έγινε η μεγάλη του αγάπη και ο προσωπικός τρόπος έκφρασης. Σπούδασε οπερατέρ αλλά τελικά τον κέρδισε η φωτογραφία. Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία το 1993. Η πρώτη του ολική έκλειψη Ηλίου το 1995 πυροδότησε το πάθος του για την αστροφωτογραφία, θέτοντας ως στόχο το κυνήγι των εκλείψεων σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Έχει στο ενεργητικό του σημαντικό επαγγελματικό portfolio με πορτραίτα επωνύμων, δημιουργική, εμπορική, καλλιτεχνική, αστροφωτογραφία, ταξιδιωτική και extreme φωτογραφία.

#travellover

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΩΣ 300€ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Αγοράστε οποιοδήποτε από τα προϊόντα που συμμετέχουν στη χειμερινή προσφορά μας έως τις 31 Ιανουαρίου 2018, και επωφεληθείτε διπλά: 

  • Και επιστροφή χρημάτων έως 300 ευρώ 
  • Και ΔΩΡΕΑΝ 100GB πρόσθετο χώρο αποθήκευσης στο Canon Irista για να διαχειρίζεστε, να αποθηκεύετε, να μοιράζεστε και να εκτυπώνετε όλες τις εικόνες σας, από ένα σημείο.

Μάθετε περισσότερα, δείτε τα προϊόντα και τους συνεργάτες που συμμετέχουν στην ενέργεια και υποβάλλετε την αίτησή σας εδώ

Fotoshkola

Τα προϊόντα της προωθητικής ενέργειας είναι διαθέσιμα σε συγκεκριμένους συνεργάτες της Canon.

Βρείτε τον κοντινότερο σε εσάς