Win new business by building powerful multi-channel campaigns

Διαχείριση προωθητικών ενεργειών

Κερδίστε νέες αναθέσεις δημιουργώντας δυναμικές προωθητικές ενέργειες σε πολλά κανάλια

Αν δεν υπάρχουν τα σωστά εργαλεία, οι ενέργειες προώθησης μέσω εναλλακτικών καναλιών μπορούν να καταλήξουν αποσπασματικές και αναποτελεσματικές.

Αν η τεχνολογία που διαθέτετε δεν σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την ανταπόκριση στις προωθητικές ενέργειες, πώς θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις μελλοντικές σας κινήσεις μάρκετινγκ;

Τα οφέλη των εργαλείων μας για τη Διαχείριση προωθητικών ενεργειών

Benefits Benefits

Ανάπτυξη συνεκτικών προωθητικών ενεργειών

Επικοινωνήστε με συνέπεια τόσο σε έντυπα όσο και σε ψηφιακά κανάλια

Benefits Benefits

Χρήση στοχευμένου μάρκετινγκ

Μεταφέρετε εξατομικευμένα και συναφή μηνύματα, τη σωστή στιγμή

Benefits Benefits

Βελτίωση του επιπέδου διατήρησης πελατών

Κατανοήστε τις προτιμήσεις και τις αγοραστικές πρακτικές των πελατών

Benefits Benefits

Μείωση του κόστους των προωθητικών ενεργειών

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα με την αυτοματοποίηση επαναλαμβανόμενων εργασιών

Διαφοροποίηση για να διατηρήσετε το προβάδισμα

Cross-media is now a big part of our service offering and our campaigns are more measurable
Τα εναλλακτικά κανάλια αποτελούν πλέον σημαντικό τμήμα των υπηρεσιών που προσφέρουμε, ενώ οι προωθητικές ενέργειες μας είναι πιο μετρήσιμες.

Remo Martin

Διευθύνων Σύμβουλος, Rohner Spiller

Η πρόκληση

Η Rohner Spiller, μια επιχείρηση εμπορικής παραγωγής εκτυπώσεων με έδρα στην Ελβετία, ήθελε να προσελκύσει περισσότερες εργασίες και να εξερευνήσει τις νέες ευκαιρίες που προσφέρει το ψηφιακό μάρκετινγκ. Ωστόσο, εσωτερικά στην εταιρεία δεν υπήρχαν οι απαραίτητες πληροφορίες ή γνώσεις για τη δημιουργία ενεργειών προώθησης μέσω εναλλακτικών καναλιών.

We provided the Rohner Spiller team a comprehensive three-day training on cross-media marketing.

Η λύση

Παρείχαμε στην ομάδα της Rohner Spiller ένα περιεκτικό τριήμερο σεμινάριο με θέμα το μάρκετινγκ μέσω εναλλακτικών καναλιών, το οποίο βοήθησε την εταιρεία να επιλέξει τη χρήση μιας λύσης που περιλαμβάνει το λογισμικό DirectSmile.

We provided the Rohner Spiller team a comprehensive three-day training on cross-media marketing.

Τα οφέλη

Με τη βοήθειά μας, η Rohner Spiller καθιέρωσε μια ευημερούσα επωνυμία στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ, που ενίσχυσε την εταιρεία στο σύνολό της. Πέρα από την επέκταση της βάσης πελατών της, αυτή η νέα υπηρεσία προώθησης μέσω εναλλακτικών καναλιών οδήγησε σε αύξηση των όγκων εκτύπωσης κατά 20% και σε βελτίωση της αποδοτικότητας ολόκληρου του οργανισμού.

With our help, Rohner Spiller established a flourishing digital marketing brand that has strengthened the company as a whole.

Συμβολή στον εκσυγχρονισμό μιας επιχείρησης

Canon helped a business to modernise with an Invoice Processing system
Χάρη στην ταχύτατη και χωρίς σφάλματα λύση της Canon, καταφέραμε να απλοποιήσουμε τη διαδικασία διεκπεραίωσης τιμολογίων.

Ján Lipták

Οικονομικός διευθυντής, DB Schenker Czech Republic

Η πρόκληση

Μετά από χρόνια επέκτασης, η διεθνής εταιρεία παροχής υπηρεσιών εφοδιασμού DB Schenker Czech Republic (CR) παρατήρησε σημαντική αύξηση του αριθμού των τιμολογίων που λάμβανε. Για την αντιμετώπιση των διαχειριστικών προβλημάτων που προκάλεσε αυτό το γεγονός, η εταιρεία έθεσε έναν στόχο: να εκσυγχρονίσει τη μη αυτόματη διαδικασία διεκπεραίωσης των τιμολογίων.

Canon’s Invoice Processing system streamlined workflows and automated invoice data capture

Η λύση

Βοηθήσαμε την DB Schenker CR παρέχοντας μια ολοκληρωμένη, εξωτερική υπηρεσία επεξεργασίας τιμολογίων, που εδρεύει στο Κέντρο παραδόσεων της Canon στην Πράγα. Το αποτέλεσμα ήταν ένα ταχύτερο, πιο αποδοτικό σύστημα που χρησιμοποιεί βελτιστοποιημένες ροές εργασιών και αυτοματοποιημένες διαδικασίες καταγραφής, επικύρωσης και αντιστοίχισης των δεδομένων των τιμολογίων.

Canon’s Invoice Processing system streamlined workflows and automated invoice data capture

Τα οφέλη

Μειώσαμε κατά το ήμισυ τον χρόνο επεξεργασίας των τιμολογίων, επιτρέποντας στην DB Schenker CR να διεκπεραιώνει όλα τα εισερχόμενα τιμολόγια εντός 24 ωρών. Η λύση μας επέτρεψε επίσης στην εταιρεία να μεταφέρει πέντε υπαλλήλους στο τμήμα Πληρωτέων λογαριασμών, γεγονός που οδήγησε σε περαιτέρω λειτουργικές βελτιώσεις.

Canon halved the time taken to process invoices

Άριστες επιδόσεις στη διαχείριση εκτυπώσεων

Canon’s Managed Print Services streamlined a colleges print across different sites
Μειώσαμε το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO) κατά 37%, γεγονός που μας επέτρεψε να επανεπενδύσουμε στη διδασκαλία και στη μάθηση.

Gary Horne

Υποδιευθυντής, Τμήμα Οικονομικών και Λειτουργιών, Colchester Institute

Η πρόκληση

Ένα από τα μεγαλύτερα κολέγια επιμόρφωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Colchester Institute, ήθελε να μειώσει τα γενικά του έξοδα βελτιστοποιώντας τον εξοπλισμό εκτύπωσης που είχε σε 10 διαφορετικές τοποθεσίες. Οι υπηρεσίες παραγωγής εκτυπώσεων χωρίς διαχείριση που διέθετε ήταν απαρχαιωμένες και αναποτελεσματικές, ενώ δεν παρείχαν επίσης αρκετή πληροφόρηση στο ίδρυμα ώστε να αναλάβει τον έλεγχο των πρακτικών εκτύπωσης των χρηστών του.

Canon’s Managed Print Services streamlined a colleges print across different sites

Η λύση

Αντικαταστήσαμε 450 συσκευές με 100 συστήματα πολλαπλών λειτουργιών Canon και χρησιμοποιήσαμε το λογισμικό uniFLOW ώστε να παρέχουμε δυνατότητες εκτύπωσης από φορητές συσκευές, καθώς και εκτύπωση με ασφαλή αποδέσμευση εργασιών. Η Canon έχει αναλάβει επίσης τη διαχείριση των συσκευών, του εξοπλισμού και των αναλώσιμων, και χρησιμοποιεί σύστημα παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο για να διασφαλίσει ότι η υποδομή παραμένει πλήρως βελτιστοποιημένη.

Canon now handles the colleges device, fleet and consumables management

Τα οφέλη

Η λύση μας επέτρεψε στο ίδρυμα να εξοικονομήσει 100.000 £ τους πρώτους 18 μήνες, τόσο λόγω της μείωσης του κόστους ιδιοκτησίας όσο και λόγω της χρήσης αναλυτικών στοιχείων για τις εκτυπώσεις, που επέτρεψαν μείωση της χρήσης χαρτιού κατά 25%. Εκτός του ότι δώσαμε στο ίδρυμα τη δυνατότητα να επανεπενδύσει χρήματα στις βασικές υπηρεσίες του, συμβάλαμε επίσης στη βελτίωση της εμπειρίας των σπουδαστών, παρέχοντας ταχύτερη και πιο εύκολη εκτύπωση.

Canon reduced the colleges ownership costs and used print analytics to cut paper usage

Αριστεία μέσω της καινοτομίας

Equipped with a superior production workflow and with a superior partner in Canon
Διαθέτουμε πλέον μια κορυφαία ροή εργασιών παραγωγής και έναν εξαιρετικό συνεργάτη, την Canon.

Andy Halasz

Διαχειριστής, Replay Studio

Η πρόκληση

Η Replay Studio, μια βελγική εταιρεία παροχής υπηρεσιών εκτύπωσης γνωστή για την καινοτομία της, θέλησε να ενισχύσει τη θέση της στη γρήγορα εξελισσόμενη αγορά διαφημιστικών γραφικών. Ωστόσο, η τεχνολογία της δεν προσέφερε την ταχύτητα, την ποιότητα ή την ευελιξία που θα ήθελε, ούτε τη δυνατότητα εκτύπωσης σε παχύτερα υποστρώματα για εφαρμογές εξωτερικού χώρου.

Equipped with a superior production workflow and with a superior partner in Canon

Η λύση

Ακολουθώντας τη συμβουλή μας, η εταιρεία επένδυσε σε έναν εκτυπωτή μεγάλου πλάτους Océ Arizona 550, καθώς και σε έναν Océ ColorWave 650 για πόστερ και σε έναν Canon imagePRESS για εργασίες μικρού πλάτους. Λόγω του εύρους των εφαρμογών που αναλαμβάνει η εταιρεία, δημιουργήσαμε επίσης μια ροή εργασιών με διαχείριση χρωμάτων, που διασφαλίζει ομοιόμορφα αποτελέσματα εκτύπωσης από όλες τις συσκευές.

Wide format Océ Arizona 550, Océ ColorWave 650 for posters, Canon imagePRESS for narrow format work.

Τα οφέλη

Αυτό το ταχύτερο και πιο αποδοτικό σύστημα μείωσε στο μισό το κόστος και τον χρόνο παραγωγής και βελτίωσε την ποιότητα και την ικανότητα εκτύπωσης σε παχύτερα υποστρώματα. Με αυτόν τον τρόπο παγιώθηκε η θέση της Replay Studio στην πρωτοπορία της αγοράς ψηφιακών εκτυπώσεων μεγάλου πλάτους και οδήγησε σε αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 27% μέσα σε 4 χρόνια.

Faster, more efficient system halved production costs and turnaround times

Ανακαλύψτε τους τρόπους με τους οποίους οι λύσεις μας για την προώθηση μέσω εναλλακτικών καναλιών μπορούν να συμβάλλουν στην επιτυχία σας


ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Πώς λειτουργεί

Ξεχωρίστε και κερδίστε πελάτες με τα πανίσχυρα εργαλεία Διαχείρισης προωθητικών ενεργειών που προσφέρουμε.
  • Canon
  • ...
  • Διαχείριση προωθητικών ενεργειών