canon cameras mirrorless

Μηχανή χωρίς καθρέπτη ή DSLR; 

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα και των δύο

Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε για να διαλέξετε την ιδανική μηχανή για εσάς

Επιλέξτε την ιδανική μηχανή

Εάν ο στόχος σας είναι να εκμεταλλευτείτε τα οφέλη που προσφέρουν οι μηχανές με εναλλάξιμους φακούς –ή επιζητάτε συναρπαστικά, ανώτερα επίπεδα δημιουργικότητας και επιδόσεων– μπορείτε να επιλέξετε μια compact φωτογραφική μηχανή χωρίς καθρέπτη EOS M ή μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR EOS. Και οι δύο διαθέτουν ορισμένες από τις καλύτερες τεχνολογίες απεικόνισης, για πανίσχυρες επιδόσεις, εντυπωσιακά αποτελέσματα και εκπληκτικές δημιουργικές ευκαιρίες, ενώ προσφέρουν την ασύγκριτη ευελιξία των φακών και αξεσουάρ EOS. Δείτε τον οδηγό μας για να επιλέξετε ευκολότερα την ιδανική μηχανή για εσάς.

eos m5 ambient comparison

Ιδανική επιλογή για να ξεκινήσετε

Κάντε τα πρώτα σας βήματα στον κόσμο των EOS και εξερευνήστε με ευκολία τις δημιουργικές σας δυνατότητες με τις βασικές μας μηχανές, EOS M10 και 1300D. Και οι δύο είναι ιδανικές για την πρώτη επαφή με μηχανές εναλλάξιμων φακών. Προσφέρουν εκπληκτική ποιότητα στατικών εικόνων και ταινιών χάρη στον μεγάλο αισθητήρα 18 Megapixel και διαθέτουν Wi-Fi για εύκολη κοινή χρήση των δημιουργιών σας.

eos m10 eos 1300d

EOS M10

Μικρή, ελαφριά και ευέλικτη! Μπορείτε να έχετε παντού μαζί σας την EOS M10 και να την ταιριάξετε στο δικό σας μοναδικό στυλ, επιλέγοντας από μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων και θηκών. Αποτελεί ιδανική αναβάθμιση από το επίπεδο των smartphone ή των μηχανών compact. Όχι μόνο προσφέρει αποτελέσματα εκπληκτικής ποιότητας και τη δημιουργική ευελιξία των εναλλάξιμων φακών, αλλά επίσης σας επιτρέπει να τραβάτε selfie με ευκολία χάρη στη μεγάλη ανακλινόμενη οθόνη αφής, ενώ μπορείτε να την χρησιμοποιείτε ως πλήρως αυτόματη μηχανή, αν χρειαστεί.

Μάθετε περισσότερα

eos m10 sample alina rudya
Λήψη με EOS M10
 • f/4.5
 • 1/40
 • 2000

EOS 1300D

H EOS 1300D προσφέρει πληθώρα δημιουργικών επιλογών, αλλά παραμένει εύκολη στη χρήση. Είναι η ιδανική DSLR για την αρχή του φωτογραφικού σας ταξιδιού. Μπορείτε να μάθετε για τη φωτογραφία και να εξερευνήσετε με ευκολία το καλλιτεχνικό σας δυναμικό, ελέγχοντας τις ρυθμίσεις όσο εσείς θέλετε – ελάχιστα ή πλήρως.

Μάθετε περισσότερα

gull sample a2 creative filters off
Λήψη με EOS 1300D
 • f/3.5
 • 1/100
 • 400

Ιδανική επιλογή για το επόμενο βήμα

Εάν είστε έτοιμοι να απογειώσετε τις φωτογραφικές σας δεξιότητες ή θέλετε απλώς μια φωτογραφική μηχανή γενικής χρήσης και υψηλών επιδόσεων, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της μικρής, φορητής EOS M3 και της τεχνολογικά εξελιγμένης EOS 760D. Και οι δύο παρέχουν ποιότητα 24,2 Megapixel, χειρισμό από την ανακλινόμενη οθόνη αφής και Wi-Fi για εύκολη κοινή χρήση του υλικού σας. Επίσης, μπορείτε να απολαμβάνετε πάντα εκπληκτικά αποτελέσματα με τις εύχρηστες αυτόματες καταστάσεις ή να εξερευνήσετε εύκολα τις δημιουργικές δυνατότητες που προσφέρει ο πλήρως χειροκίνητος έλεγχος.

eos m3 eos 760d

EOS M3

Μικρών διαστάσεων και με χειρισμό τύπου DSLR, η EOS M3 συνδυάζει τις πανίσχυρες επιδόσεις και την εξαιρετική ποιότητα με τη φορητότητα. Είναι όσο γρήγορη χρειάζεται για να καταγράφετε εύκολα αυθόρμητες στιγμές και προσφέρει ένα μεγάλο εύρος δημιουργικών χαρακτηριστικών που μπορείτε να εξερευνήσετε. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε ένα προαιρετικό ηλεκτρονικό σκόπευτρο για να επεκτείνετε τις επιλογές καδραρίσματος.

Μάθετε περισσότερα

eos m3
Λήψη με EOS M3
 • f/11.0
 • 1/80
 • 400

EOS 760D

Με εύχρηστους μηχανισμούς ελέγχου και βελτιστοποιημένη εργονομία DSLR, η EOS 760D μπορεί να οδηγήσει το φωτογραφικό σας δυναμικό στο επόμενο επίπεδο. Χάρη στην εξαιρετική προσαρμοστικότητά της και στο προηγμένο σύστημα AF 19 σημείων που διευκολύνει την παρακολούθηση γρήγορα κινούμενων αντικειμένων, θα έχετε εκπληκτικά αποτελέσματα είτε φωτογραφίζετε αθλήματα, πορτραίτα ή τοπία. Επίσης, διαθέτει οθόνη αφής μεταβλητής γωνίας, που είναι ιδανική για τη λήψη ταινιών από διαφορετικές προοπτικές.

Μάθετε περισσότερα

eos 760d sample
Λήψη με EOS 760D
 • f/4.0
 • 1/2500
 • 200

Ιδανική επιλογή για προχωρημένους χρήστες

Οι προηγμένες μηχανές EOS 24,2 Megapixel, με πλήρεις δυνατότητες συνδεσιμότητας, σας δίνουν τη δυνατότητα να εξερευνήσετε νέα θέματα και τεχνικές και να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας με συναρπαστικούς νέους τρόπους. Στις EOS M5 και EOS 80D θα ανακαλύψετε υπερσύγχρονα χαρακτηριστικά που σας προσφέρουν μεγαλύτερο έλεγχο και ταχύτητα, όπως τα γρήγορα συστήματα AF και η συνεχής λήψη με σταθερή ταχύτητα 7fps, καθώς και νέα επίπεδα απόδοσης και ποιότητας που θα απογειώσουν τις φωτογραφικές και βιντεοσκοπικές σας δεξιότητες.

eos m5 eos 80d

EOS M5

Συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία των compact και των DSLR μηχανών της Canon, η EOS M5 προσφέρει τέλεια ισορροπία υψηλών επιδόσεων και μικρού, διακριτικού μεγέθους, που είναι ιδανικό για φωτογράφιση δρόμου. Επίσης, μπορείτε να απολαμβάνετε τον αυθεντικό χειρισμό EOS, χάρη στο κεντρικό ηλεκτρονικό σκόπευτρο υψηλής ανάλυσης. Αποτελεί ιδανική επιλογή για τους υφιστάμενους χρήστες EOS, ως δεύτερη μηχανή που είναι συμβατή με τους φακούς τους, ή ως μικρότερη εναλλακτική λύση έναντι μιας συμβατικής DSLR.

Μάθετε περισσότερα

eos m5 sample gail tibbon
Λήψη με EOS M5
 • f/11.0
 • 1/80
 • 400

EOS 80D

Απολαύστε απεριόριστη δημιουργικότητα με την πανίσχυρη, ευέλικτη και ταχύτατης απόκρισης EOS 80D, η οποία είναι εξαιρετική για αθλήματα, πορτραίτα, τοπία, δρόμους, ταξίδια και φωτογραφίσεις σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού, καθώς και για δημιουργική βιντεοσκόπηση. Με πολλές πρωτοποριακές τεχνολογίες, σας δίνει τον έλεγχο και την ευελιξία που χρειάζεστε για να πετυχαίνετε εντυπωσιακά αποτελέσματα σε όλες τις συνθήκες.

Μάθετε περισσότερα

eos 80d sample
Λήψη με EOS 80D
 • f/9.0
 • 1/125
 • 200

Χρειάζεστε ακόμα βοήθεια;

Συνεχίστε την εξερεύνηση για να βρείτε την ιδανική μηχανή για εσάς.