Sustainability

Φωτογραφικές μηχανές DSLR

Canon EOS 6D Mark II

Είτε στοχεύετε στην υλοποίηση πιο φιλόδοξων φωτογραφικών έργων είτε στην είσοδό σας στον κόσμο της επαγγελματικής φωτογραφίας, η EOS 6D Mark II σάς παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε τα επόμενα συναρπαστικά βήματα

Καλώς ορίσατε στην EOS 6D Mark II

Δείτε τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες που θα σας δώσουν το δημιουργικό πλεονέκτημα

Τα επόμενα δημιουργικά σας βήματα στη φωτογραφία

Οι φωτογράφοι πορτραίτων θα λατρέψουν το μικρό βάθος πεδίου που προσφέρει ο αισθητήρας πλήρους καρέ της EOS 6D Mark II καθώς και τη δυνατότητά της να αποτυπώνει στιγμιαίες εκφράσεις με ρυθμό 6,5 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Στις λήψεις τοπίων, ο αισθητήρας 26,2 megapixel της μηχανής αποτυπώνει εικόνες γεμάτες λεπτομέρεια και δυναμικό εύρος, για εικόνες που αποπνέουν ρεαλιστικό βάθος και ευκρίνεια.

Εστίαση ακριβείας για εξαιρετική ευκρίνεια

Η προηγμένη αυτόματη εστίαση χρησιμοποιεί 45 σημεία τύπου σταυρού για να εστιάζει με εξαιρετική ακρίβεια, ακόμα και σε απίστευτα ασθενή φωτισμό, όπως το φως του φεγγαριού. Τραβήξτε με σιγουριά πλάνα μικρού βάθους πεδίου και παρακολουθήστε τα θέματα με δυναμική κίνηση καθώς κινούνται στο καρέ.

Canon Camera
Lens Rewards

Παράθυρο στον κόσμο

Το μεγάλο σκόπευτρο πενταπρίσματος της EOS 6D Mark II εμφανίζει μια απίστευτα ευκρινή εικόνα του κόσμου, για να δημιουργείτε φυσικές σχέσεις με τα θέματά σας και να τραβάτε πιο αυθόρμητες λήψεις.

Σύνθεση από οποιαδήποτε γωνία

Τραβήξτε εύκολα από χαμηλά ή πάνω από το πλήθος χάρη στην οθόνη μεταβλητής γωνίας της EOS 6D Mark II, που αναστρέφεται και περιστρέφεται προς κάθε κατεύθυνση. Δοκιμάστε να την χρησιμοποιήσετε στο ύψος της μέσης για πιο φυσικά πορτραίτα.

Canon Camera

Το ενσωματωμένο GPS* παρακολουθεί κάθε σας κίνηση

Προσθέστε γεωγραφικές ετικέτες με την τρέχουσα θέση σας σε κάθε εικόνα που τραβάτε, όπου κι αν βρίσκεστε. Έτσι μπορείτε εύκολα να ανατρέχετε στις διαδρομές σας ή να προσθέτετε ακριβείς λεζάντες στις εικόνες για να περιγράφετε τις περιπέτειές σας.

Σχεδιασμένη για αρμονική συνεργασία με έξυπνες συσκευές

Η EOS 6D Mark II χρησιμοποιεί επικοινωνία Bluetooth® για να διευκολύνει τη ρύθμιση της σύνδεσης Wi-Fi με μια έξυπνη συσκευή**. Αναζητήστε και επιλέξτε εικόνες στην οθόνη της συσκευής σας και μοιραστείτε τις με φίλους. Η έξυπνη συσκευή σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τηλεχειριστήριο της μηχανής, ακόμη και για την κατάσταση άμεσης προβολής.

Canon Camera

Η Canon έχει ως στόχο την επίτευξη μηδενικών εκπομπών CO2 από τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες έως το 2050

Θα το πετύχουμε αυτό με μια μέση βελτίωση της τάξης του 3% ετησίως στον κύκλο ζωής του δείκτη βελτίωσης των εκπομπών CO2 ανά προϊόν. Αν διατηρηθεί αυτό το ποσοστό, θα σημαίνει μια μείωση περίπου 50% από τα επίπεδα του 2008 έως το 2030. Αναγνωρίζουμε ότι αυτό συμβαδίζει με το επίπεδο μείωσης που απαιτείται από τη Συμφωνία του Παρισιού.

Θα συνεχίσουμε να εξετάζουμε τον στόχο από μακροπρόθεσμη προοπτική, ως μέσο ελέγχου της συμβολής μας σε μια κοινωνία χαμηλών εκπομπών άνθρακα.

Photographer looking down view finder

Εφαρμογή Canon Photo Companion

Η εφαρμογή Photo Companion είναι ο απόλυτος συνεργάτης για όσους αφηγούνται ιστορίες με τις εικόνες τους, καθώς παρέχει πρόσβαση σε εξατομικευμένη και εξειδικευμένη γνώση και περιεχόμενο όταν τα χρειάζεστε, βοηθώντας σας να ζωντανέψετε πραγματικά τις ιστορίες σας.

Canon Camera
Canon Camera

Κινηματογραφικές ταινίες Full HD

Τραβήξτε ταινίες Full HD εκπληκτικής ποιότητας, με το μικρό βάθος πεδίου που χαρακτηρίζει τα επαγγελματικά βίντεο. Το σύστημα Dual Pixel CMOS AF προσαρμόζεται ομαλά για να διατηρεί τα κινούμενα θέματα ευκρινή χωρίς ενοχλητικές, απότομες αλλαγές στην εστίαση και ο ενσωματωμένος ψηφιακός σταθεροποιητής 5 αξόνων αντισταθμίζει την ανεπιθύμητη κίνηση της μηχανής.

Με τη μηχανή μπορείτε να δημιουργήσετε ταινίες βαθμιαίας παρέλευσης χρόνου (time-lapse) 4K, αποτυπώνοντας με απίστευτη λεπτομέρεια την κίνηση των σκηνών που εξελίσσονται αργά.

Canon Camera

Περιηγηθείτε στη σειρά διαθέσιμων φακών

Η EOS 6D Mark II υποστηρίζεται από ένα σύστημα μηχανών, φακών και αξεσουάρ που εμπιστεύονται φωτογράφοι από όλο τον κόσμο.
Μάθετε περισσότερα

Σύγκριση EOS 6D Mark II και EOS RP

Σώμα φωτογραφικής μηχανής

EOS 6D Mark II

Canon EOS RP

EOS RP

Βάση φακού

Βάση EF

Βάση RF

Συμβατότητα φακού

Μόνο φακοί βάσης EF

Οι φακοί RF, EF και EF-S μπορούν να χρησιμοποιηθούν με προσαρμογέα βάσης EF-EOS-R

Συμβατότητα φακού

Πλήρες καρέ 26,2 Megapixel

Πλήρες καρέ 26,2 Megapixel

Επεξεργαστής εικόνας

DIGIC 7

DIGIC 8

Υψηλότατη τυπική ευαισθησία ISO

40.000

40.000

Dual Pixel CMOS AF

Ναι

Ναι1

Σημεία AF μέσω σκόπευτρου

45 σημεία τύπου σταυρού, 27 σημεία AF με ευαισθησία έως f/8

Έως και 4.779 επιλέξιμες θέσεις AF, Ευαισθησία έως f/11 AF ματιού

AF σε ασθενή φωτισμό

Ευαισθησία έως -3EV2

Ευαισθησία έως -5EV3

Ταχύτητα συνεχούς λήψης (fps)

6.5fps με Servo AF

Σταθερή AF στα 5fps, 4fps σε λειτουργία Servo AF

Ταινίες

Full HD στα 60fps 4k κατάσταση timelapse

Ταινίες 4K στα 25fps, Λειτουργία timelapse 4K, Ταινίες Full HD στα 60fps

Ψηφιακό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας 5 αξόνων

Ναι

Ναι

Οθόνη αφής LCD μεταβλητής γωνίας

Ναι

Ναι

Σκόπευτρο

Οπτικό σκόπευτρο: κάλυψη 98% με απόσταση ματιού 21mm

Ηλεκτρονικό σκόπευτρο τύπου OLED με 2,36 εκατομμύρια κουκκίδες και απόσταση ματιού 22mm

Αθόρυβη λήψη

Όχι

Αθόρυβη κατάσταση σκηνής

Κάρτα μνήμης

SD (UHS I)

SD (UHS II)

GPS

Ναι, ενσωματωμένο

Μέσω προαιρετικού αξεσουάρ GP-E2 ή με συζευγμένη έξυπνη συσκευή Bluetooth™

Βάρος σώματος (με την μπαταρία και την κάρτα μνήμης)

765g

485g

Μέγεθος σώματος (ΠxΥxΒ)

144,0x110,5x74,8mm

132,5 × 85 × 70mm

Αξεσουάρ λαβής μπαταρίας

BG-E21

Δεν διατίθεται

Διάρκεια μπαταρίας

LP-E6 1.200 λήψεις (πρότυπο CIPA)

LP-E17 250 λήψεις (πρότυπο CIPA) φόρτιση USB μέσω PD-E1

 1. Contrast AF is used for recording 4K movies
 2. Center point, when used with f/2.8 or brighter lenses, One-shot mode
 3. Center point, when used with f/1.2 lenses, One-shot mode

Περιεχόμενο συσκευασίας

 • EOS 6D Mark II

 • Προσοφθάλμιο Eb

 • Κάλυμμα μηχανής R-F-3

 • Ιμάντας μηχανής

 • Συστοιχία μπαταριών LP-E6N

 • Φορτιστής μπαταριών LC-E6E

 • Κιτ εγχειριδίων χρήστη

Προτεινόμενοι φακοί

Συμβατά αξεσουάρ

Σχετικά προϊόντα

 1. * Η χρήση GPS ενδεχομένως να απαγορεύεται σε ορισμένες χώρες και περιοχές. Η χρήση του GPS θα πρέπει να συμμορφώνεται με τη νομοθεσία και τους κανονισμούς της χώρας και της περιοχής στην οποία χρησιμοποιείται, συμπεριλαμβανομένων τυχόν περιορισμών στη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών.

  ** Για τη σύνδεση συνεχούς λειτουργίας μεταξύ της έξυπνης συσκευής και της μηχανής μέσω Bluetooth® απαιτείται αρχική ρύθμιση με την εφαρμογή Canon Camera Connect. Η σταθερότητα της σύνδεσης Bluetooth® εξαρτάται από το μοντέλο της έξυπνης συσκευής και άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Το λεκτικό σήμα και τα λογότυπα Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα ιδιοκτησίας της Bluetooth® SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση αυτών των σημάτων από την Canon Inc. γίνεται κατόπιν αδείας. Τα λοιπά εμπορικά σήματα/ονομασίες αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους. Η συμβατή έξυπνη συσκευή πρέπει να έχει Bluetooth® έκδοσης 4 (ή μεταγενέστερης) και iOS 8.4 (ή μεταγενέστερο) ή Android 5.0 (ή μεταγενέστερο) με εγκατεστημένη την πιο πρόσφατη εφαρμογή Canon Camera Connect (διαθέσιμη από το Apple App Store ή το Google Play Store)