Canon PowerShot ZOOM

Canon PowerShot ZOOM συγκριτικά με…

…smartphone, μικρές φωτογραφικές μηχανές και κυάλια.
CANON POWERSHOT ZOOM

Το PowerShot ZOOM είναι ένα ολοκαίνουργιο στυλ κάμερας από την Canon, που ενσωματώνει έναν πανίσχυρο φακό μεγάλης εστιακής απόστασης σε ένα μικροσκοπικό σώμα, προσφέροντάς σας νέους τρόπους για να φέρετε τα αγαπημένα σας θέματα πολύ πιο κοντά και να αποτυπώσετε περισσότερες λεπτομέρειες σε σύγκριση με πολλά smartphone.

Χάρη στο ζουμ σε βήματα των 100mm, 400mm και 800mm¹ σε ένα σώμα με μέγεθος ίδιο με το ποντίκι ενός υπολογιστή, το PowerShot ZOOM προσφέρει μια μοναδική εμπειρία λήψης. Χωράει πιο άνετα στην παλάμη σας σε σύγκριση με ένα smartphone, ενώ διαθέτει δυνατότητα λήψης πλούσιων, λεπτομερών φωτογραφιών και ταινιών Full HD με θέματα σε πολύ μεγάλη απόσταση. Χάρη στην εξαιρετική συνδεσιμότητα Wi-Fi και Bluetooth, την πρακτική φόρτιση μέσω USB-C, την πανίσχυρη σταθεροποίηση εικόνας και την εντυπωσιακή συνεχή λήψη 10fps, είναι ιδανικό για να αποτυπώνετε εύκολα στιγμές οικογενειακής χαράς, αθλητικές εκδηλώσεις και άγρια ζωή στον κήπο με την Πλήρως αυτόματη λειτουργία.

Εικόνες που αποτυπώθηκαν με την PowerShot ZOOM

Εικόνες που αποτυπώθηκαν με την PowerShot ZOOM

Εικόνες που αποτυπώθηκαν με την PowerShot ZOOM

Αυθεντική ισχύς φακού μεγάλης εστιακής απόστασης σε ένα μικροσκοπικό σώμα σε μέγεθος τσέπης

Το PowerShot ZOOM μοιάζει περισσότερο με ένα τηλεσκόπιο τσέπης που χωρά στην παλάμη σας για τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο Full HD. Διαθέτει σχεδίαση ζουμ σε βήματα και αποτελείται από δύο οπτικές εστιακές αποστάσεις – 100mm ή 400mm – και έναν ψηφιακό μετατροπέα 2x για επέκταση έως τα 800mm. Η άμεση εναλλαγή μεταξύ των δύο ζουμ γίνεται με το πάτημα ενός διακόπτη σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, μπορείτε να βλέπετε τα μακρινά αντικείμενα πιο κοντά χωρίς να χρειάζεται να απομακρύνετε τα μάτια σας από το εξαιρετικά ευκρινές σκόπευτρο, το οποίο είναι πιο χρήσιμο σε έντονο φως της ημέρας καθώς δεν υπάρχουν αντανακλάσεις στην οθόνη, σε αντίθεση με τα τηλέφωνα.

Αφήστε λοιπόν το τηλέφωνο στην τσέπη σας την επόμενη φορά που θα θελήσετε να αποτυπώσετε μια μακρινή λήψη. Στα smartphone, αν και μπορούν να παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα σε κοντινή απόσταση, η ποιότητα συχνά μειώνεται όταν πρόκειται για τη λήψη εικόνων σε μεγάλες αποστάσεις. Ορισμένα smartphone ενδέχεται να διαφημίζουν δυνατότητες μακρινού ζουμ, αλλά λόγω του μικρού τους μεγέθους, χρησιμοποιείται ένας συνδυασμός εναλλακτικών τεχνολογιών, όπως ψηφιακό ζουμ, υβριδικό ζουμ και οπτική σχεδίαση αναδίπλωσης για τη λήψη εικόνων και βίντεο από απόσταση. Αυτό σημαίνει ότι η σταθεροποίηση εικόνας είναι περιορισμένη και, τις περισσότερες φορές, δεν παρέχει την ποιότητα εικόνας που επιτυγχάνεται διαφορετικά με ειδική κάμερα εξοπλισμένη με γνήσιο φακό Canon.

Το PowerShot Zoom μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα και με το ένα χέρι. Δεν χρειάζεται να αποφασίσετε ποια εφαρμογή καταγραφής θα επιλέξετε στο smartphone σας ούτε να παιδευτείτε με τη χρήση δύο δακτύλων για ζουμ με τσίμπημα προκειμένου να πλαισιώσετε τη λήψη σας και να διακινδυνεύσετε να χάσετε εντελώς τη στιγμή. Το PowerShot ZOOM σάς απαλλάσσει από κάθε ταλαιπωρία, χάρη στη στιγμιαία λειτουργία του για αποτύπωση κάθε φευγαλέας στιγμής.

Όπως ακριβώς ένα smartphone χωρά στην τσέπη σας, το ίδιο ισχύει και για το PowerShot ZOOM. Χάρη στο μικρο μέγεθος και βάρος του, δεν σας επιβαρύνει όπως μια συνηθισμένη μηχανή. Όταν το βγάλετε έξω, κρατήστε το γύρω από τον καρπό σας με τον παρεχόμενο ιμάντα καρπού για άνετο κράτημα. Στη συνέχεια, όταν είστε έτοιμοι να κάνετε κοινοποίηση, συνδεθείτε εύκολα με την εφαρμογή Canon Connect.

CANON POWERSHOT ZOOM

Για περισσότερη ευελιξία κατά την κοινοποίηση εικόνων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι εικόνες κατεβάζονται μέσω της εφαρμογής Canon Camera Connect σε συμβατό smartphone.

Η μικρότερη, ελαφρύτερη και απλούστερη εναλλακτική λύση σε μια μικρών διαστάσεων μηχανή ζουμ

Οι μηχανές ταξιδιού με ζουμ προσφέρουν εξαιρετικά μεγάλη εμβέλεια σούπερ-τηλεφακού και παρέχουν σίγουρα κορυφαία ποιότητα εικόνας. Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέγεθος και βάρος τους σημαίνει ότι δεν είναι πάντα πρακτικές – και πολλές από αυτές δεν χωράνε στην τσέπη. Όταν περπατάτε και δεν θέλετε να μεταφέρετε περιττά κιτ ή χρειάζεστε κάτι που είναι όμορφο και διακριτικό και παράλληλα σας φέρνει κοντά στη στιγμή, το PowerShot ZOOM είναι η ιδανική λύση. Είναι γρήγορο και μπορεί να κάνει ζουμ αμέσως, για να τραβήξετε μακρινά θέματα και λεπτομέρειες με ευκολία. Απλώς ενεργοποιήστε το, πλαισιώστε και τραβήξτε λήψεις, χάρη στα εύχρηστα μενού και την απλή διάταξη κουμπιών.

CANON POWERSHOT ZOOM

Η ταχύτητα είναι το κορυφαίο χαρακτηριστικό του PowerShot ZOOM. Με την Πλήρως αυτόματη λειτουργία, μπορείτε να τραβήξετε στιγμιαίες λήψεις χωρίς να χρειάζεται να αποφασίσετε εσείς ποιες ρυθμίσεις είναι καλύτερες. Ο ισχυρός επεξεργαστής DIGIC 8 της μηχανής επιλέγει τις ιδανικές ρυθμίσεις για εσάς, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τη στιγμή και να τραβήξετε εξαιρετικά λεπτομερείς εικόνες και ταινίες Full HD από τον αισθητήρα CMOS 12MP. Με ταχύτητα συνεχούς λήψης 10fps, είναι ιδανικός για λήψεις ζώων ή παιδιών που παίζουν, χωρίς να τα ενοχλείτε, είτε στο πάρκο είτε στο σπίτι.

Εξίσου ισχυρό με τα κυάλια, αλλά πολύ πιο ευέλικτο

Εάν σκεφτόσαστε να αγοράσετε ένα από τα εντυπωσιακά κιάλια με σταθεροποιητή εικόνας της Canon, το PowerShot ZOOM προσφέρει συγκρίσιμη εμβέλεια σούπερ-τηλεφακού με δυνατότητες εγγραφής βίντεο και φωτογραφιών Full HD, καθώς και πρόσθετα εξαιρετικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν απαραίτητο αξεσουάρ για τον εξωτερικό χώρο. Για παράδειγμα, μπορείτε να συνδεθείτε στο τηλέφωνό σας για να προσθέσετε γεωγραφικές ετικέτες στις εικόνες που έχετε τραβήξει στις υπαίθριες περιπέτειές σας. Μπορείτε ακόμα και να κοινοποιήσετε την άμεση προβολή, έτσι ώστε άλλοι να μπορούν να δουν αυτό που βλέπετε, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τη στιγμή και να τραβήξετε πλούσιες λεπτομερείς εικόνες. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τις στιγμές σας επί τόπου. Ιδανική για σχολικές αθλητικές εκδηλώσεις, ερασιτεχνικές φωτογραφίες άγριας ζωής και φευγαλέες κινήσεις πουλιών και άγριας φύσης σε κήπους, η μηχανή συνδυάζει ταχύτητα, μικρό βάρος, τρεις διαφορετικές μεγεθύνσεις τις οποίες μπορείτε να εναλλάσσετε άμεσα, καθώς και πολύ γρήγορο χρόνο ενεργοποίησης, που επιτρέπουν κυριολεκτικά τις στιγμιαίες λήψεις ανά πάσα στιγμή.

PowerShot ZOOM
Άνδρας που συνδέει και στέλνει φωτογραφίες που έχει τραβήξει με την Canon PowerShot ZOOM στο κινητό του

Επίλογος

Όπως έχετε συνειδητοποιήσει, το PowerShot ZOOM μπορεί να επιτύχει υψηλότερη ποιότητα από απόσταση σε σύγκριση με τα περισσότερα smartphone και να αποτυπώσει στιγμές την ώρα που συμβαίνουν, σε αντίθεση με τα κυάλια. Σας συνδέει με το τηλέφωνό σας και σας φέρνει πιο κοντά στο θέμα σας με νέους και συναρπαστικούς τρόπους, επιτρέποντάς σας να ζήσετε τη στιγμή και ταυτόχρονα να την αποτυπώσετε. Με τα εύχρηστα χαρακτηριστικά και τη λειτουργία άμεσης ενεργοποίησης, αποτελεί το ιδανικό τηλεσκόπιο τσέπης που είναι πάντα εκεί για σας στην παλάμη του χεριού σας.

Σύνοψη πλεονεκτημάτων

• Το ζουμ 3 βημάτων με την κορυφαία οπτική μεγέθυνση2 σας επιτρέπει να απαθανατίζετε τις στιγμές ακόμα και από εκατοντάδες μέτρα μακριά.
• Καταγράψτε σε ανάλυση Full HD ή βγάλτε στατικές φωτογραφίες 12 MP με τέλεια αποτελέσματα, χάρη στον οπτικό σταθεροποιητή εικόνας σε 4 άξονες και με λιγότερη καταπόνηση των ματιών χάρη στην Ενισχυμένη IS με σκόπευτρο 2,36 MP.
• Αποτυπώστε με δυναμικό τρόπο την άγρια ζωή χάρη στη συνεχή λήψη 10 fps. Απαθανατίστε τα φτερά των πουλιών καθώς πετάνε.
• Χάρη στο μικρό μέγεθος, τη δυνατότητα φόρτισης μέσω USB-C3 και τον άπλετο χρόνο λειτουργίας, είναι ιδανική για να την έχετε στην τσέπη σας ή να τη φοράτε στον καρπό σας, για να απαθανατίζετε στιγμές με την οικογένεια ή στην άγρια φύση που δεν πρέπει να χάσετε.
• Χάρη στον πλήρως αυτόματο έλεγχο, η μηχανή επεκτείνει το οπτικό σας πεδίο με όμορφο και λιτό τρόπο. Δείτε καθαρά μέσα από το φωτεινό σκόπευτρο και αλλάξτε εύκολα τις βασικές ρυθμίσεις από το απλό μενού.
• Μοιραστείτε την άμεση προβολή από τη μηχανή και αποθηκεύστε αναμνήσεις μέσω της εφαρμογής Canon Camera Connect. Συνδεθείτε μέσω Wi-Fi και προσθέστε γεωγραφικές ετικέτες στις εικόνες σας μέσω σύνδεσης Bluetooth®4 με το smartphone σας.

Σχετικά προϊόντα

  1. Οι εστιακές αποστάσεις που αναφέρονται ισοδυναμούν με αποστάσεις 35mm.
  2. Η μεγέθυνση αντιστοιχεί σε 1,2x / 4,8x / 9,6x στα 100/400/800mm αντίστοιχα, οι εστιακές αποστάσεις που αναφέρονται ισοδυναμούν με αποστάσεις 35mm και η απόσταση 800mm ισοδυναμεί με 2x ψηφιακό ζουμ οπτικής εστιακής απόστασης 400mm
  3. Δεν παρέχεται φορτιστής μαζί με τη μηχανή. Η ελάχιστη απαίτηση φόρτισης είναι μια πηγή ρεύματος συμβατή με USB PD που παρέχει τουλάχιστον 5V, 1,5A με έξοδο USB Type-C και με χρήση του παρεχόμενου καλωδίου USB Type-C σε Type-C. Κατά τη λήψη βίντεο ή στατικών εικόνων, παρέχεται μόνο ρεύμα στη μηχανή χωρίς να φορτίζεται η εσωτερική μπαταρία. Ο χρόνος φόρτισης με το Canon PD-E1 είναι περ. 1 ώρα και 50 λεπτά.
  4. Διαθέτει τεχνολογία Bluetooth® χαμηλής ενέργειας. Το λεκτικό σήμα και τα λογότυπα Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα ιδιοκτησίας της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση αυτών των σημάτων από την Canon Europe Ltd. γίνεται κατόπιν αδείας. Τα λοιπά εμπορικά σήματα/ονομασίες αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους. Το Wi-Fi® είναι σήμα κατατεθέν της Wi-Fi Alliance.
    Το λεκτικό σήμα και τα λογότυπα Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα ιδιοκτησίας της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση αυτών των σημάτων από την Canon Inc. γίνεται κατόπιν αδείας. Τα λοιπά εμπορικά σήματα/ονομασίες αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.