4K vs HD page

Βίντεο 4K ή Full HD;
Επεξήγηση των επιλογών σας

Ανακαλύψτε τις διαφορές ανάμεσα στο βίντεο 4K και Full HD, ώστε να επιλέξετε την κατάλληλη συσκευή για εσάς.

Η σωστή επιλογή

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το βίντεο 4K και Full HD, από την ανάλυση εικόνας έως την αποθήκευση, την επεξεργασία και την αναπαραγωγή δεδομένων.

Ανάλυση εικόνας

Το βίντεο 4K, γνωστό επίσης και ως 4K UHD, προσφέρει 4 φορές την ανάλυση του Full HD 1080p, στα 3840x2160 pixel. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να καταγράψετε συναρπαστικές και απίστευτα ρεαλιστικές λεπτομέρειες στο βίντεο 4K σε σύγκριση με το βίντεο Full HD.

Image resolution

Καταγραφή και μετάδοση ροής δεδομένων

Η ποιότητα βίντεο 4K καταγράφει περισσότερα δεδομένα, έτσι για τον ίδιο χρόνο εγγραφής θα χρειαστείτε μεγαλύτερες κάρτες μνήμης με μεγάλες ταχύτητες μεταφοράς και ταχύτερη σύνδεση Internet για τη μετάδοση ροής. Η ποιότητα Full HD εξασφαλίζει μικρότερα μεγέθη αρχείων, που είναι ιδανικά για εύκολη αποστολή και μετάδοση ροής online περιεχομένου.

Data capture and streaming

Αποθήκευση και επεξεργασία

Για την αποθήκευση επιπλέον δεδομένων κατά τη λήψη σε 4K μπορεί να απαιτείται μεγαλύτερος σκληρός δίσκος. Κατά τη λήψη σε 4K συνιστάται επίσης η χρήση ισχυρότερου υπολογιστή για πιο ομαλή επεξεργασία.

Storage and editing

Δημιουργικότητα

Με την ποιότητα 4K μπορείτε να απολαύσετε τη δημιουργική ελευθερία χρήσης του ζουμ, της πανοραμικής μετατόπισης, αλλά και της κοπής των πλάνων σας σε ποσοστό έως 200% δημιουργώντας ταινίες με ανάλυση Full HD, ένα ιδανικό χαρακτηριστικό για τους λάτρεις των βίντεο που δημιουργούν ταινίες και δημιουργικά πλάνα.

Creativity

Ευελιξία

Οι μηχανές Canon με δυνατότητα 4K μπορούν επίσης να καταγράψουν λήψεις σε Full HD, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τη σωστή ανάλυση ταινίας για κάθε δημιουργικό έργο.

Versatility

Προβολή/αναπαραγωγή

Απολαύστε την απίστευτη λεπτομέρεια της κινηματογράφησης 4K σε όλο της το μεγαλείο σε μια τηλεόραση 4K. Ακόμη και αν δεν διαθέτετε τηλεόραση 4K προς το παρόν, με την επιλογή μιας συσκευής εγγραφής 4K θα είστε έτοιμοι να ζήσετε την εμπειρία της εκπληκτικής λεπτομέρειας της ανάλυσης 4K μόλις κάνετε την αναβάθμιση.

Blocks Playback

Χρειάζεστε ακόμα βοήθεια;

Μάθετε περισσότερα για τις βιντεοκάμερες της σειράς LEGRIA HF-G και συγκρίνετε τις επιλογές εγγραφής ανάμεσα στις ολοκληρωμένες λύσεις και τις μηχανές με εναλλάξιμους φακούς.