ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η ευελιξία της τεχνολογίας inkjet καθιστά ελκυστικές τις εκτυπώσεις μικρού τιράζ

Man and woman look through a book printing catalogue at a large desk

Εξειδίκευση στον τομέα κοινοποίησης συναλλαγών

Ο Όμιλος AddComm, με εγκαταστάσεις στην Ολλανδία και στην Ισπανία, βοηθά τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την επικοινωνία τους με υπηρεσίες εκτύπωσης βιβλίων, καθώς και αυτοματοποιημένης παράδοσης εγγράφων συναλλαγών, υλικού άμεσου μάρκετινγκ και επικοινωνίας με πελάτες.

Man works at computer in front of high speed inkjet press

Η ψηφιακή τεχνολογία θέτει νέες προκλήσεις στην εκτύπωση

Εξαιτίας της μετακίνησης προς τα ψηφιακά κανάλια, η ζήτηση για την παραγωγή εκτυπώσεων μικρού τιράζ έχει μειωθεί. Οι εργασίες μικρότερου όγκου έγιναν ασύμφορες στους εκτυπωτές inkjet συνεχούς τροφοδοσίας της AddComm –οι οποίοι είχαν σχεδιαστεί για παραγωγή μεγάλου όγκου– ενώ η χρήση του πιεστηρίου με τεχνολογία γραφίτη δημιουργούσε προβλήματα κόστους και ποιότητας παραγωγής.

Ο Όμιλος AddComm χρειαζόταν μια αποδοτική διαδικασία εκτύπωσης για εργασίες μικρού όγκου, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα εικόνας.

Two men working at digital printing machine

Έγχρωμη λύση inkjet

Έχοντας δημιουργήσει μια ισχυρή συνεργασία με την Canon που μετρά πλέον πάνω από είκοσι χρόνια, η AddComm γνώριζε ότι θα έβρισκε μια επιτυχημένη λύση στο πρωτοποριακό χαρτοφυλάκιο της Canon. Η πεποίθηση αυτή έγινε πραγματικότητα στη διάρκεια της εκδήλωσης Commercial Printing Business Day της Canon στη Γερμανία.

Το έγχρωμο πιεστήριο inkjet VarioPrint i300 με τροφοδοσία φύλλων ενσωματώθηκε απρόσκοπτα στην παραγωγή βιβλίων της AddComm, παρέχοντας την απαραίτητη ποιότητα, παραγωγικότητα και ευελιξία για την εκτύπωση εργασιών με όγκο λιγότερο από 2.500 τεμάχια, ενώ παράλληλα προσέφερε ποιότητα εφάμιλλη με τα υφιστάμενα πιεστήρια ColorStream της εταιρείας.

Woman sitting at office computer desk, smiling at camera


ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΟΓΚΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΕΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΙΤΗ, ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ.

Leonie van der Veen,
Διευθύνων Σύμβουλος της AddComm
Man examines colour digital prints for book printing

Νέες δυνατότητες για το μέλλον

Η ευελιξία του εκτυπωτή VarioPrint i300 έχει μεταμορφώσει την ψηφιακή και την έντυπη επικοινωνία για την AddComm. Η δαπανηρή τεχνολογία γραφίτη μπορεί πλέον να αντικατασταθεί με ένα ψηφιακό πιεστήριο που διαχειρίζεται με αποδοτικό τρόπο τα εξατομικευμένα έγγραφα μικρού τιράζ, με ποιότητα εφάμιλλη των εκτυπώσεων μεγάλου όγκου του παρελθόντος.

Χάρη στη δυνατότητα χρήσης περισσότερων του ενός υλικών εκτύπωσης, η AddComm ξεχωρίζει πλέον από τους ανταγωνιστές της. Με έναν εντελώς νέο κόσμο δυνατοτήτων σε νέες αγορές, η εταιρεία έχει αρχίσει ήδη να κερδίζει νέα συμβόλαια πελατών.Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ VARIOPRINT i300 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.

Εντυπωσιάστε με τις ψηφιακές και έντυπες επικοινωνίες σας

Μιλήστε με την ομάδα μας