ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ

Λύσεις που εξοικονομούν χώρο και επεκτείνουν τις δυνατότητες

Two men in dark trousers and light shirts stand in front of a large Canon digital printing press.

Σημαντικά επιχειρηματικά έγγραφα

Η εταιρεία διαχείρισης πληροφοριών Star Storage έκανε το φυσικό βήμα προς την εκτύπωση και τη διανομή προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες της μια ολοκληρωμένη λύση προστασίας πληροφοριών και αρχειοθέτησης εγγράφων. Από τράπεζες μέχρι εταιρείες τηλεπικοινωνιών και οργανισμούς κοινής ωφέλειας, οι πελάτες βασίζονται στην Star Storage για την εκτύπωση και διανομή των σημαντικών εγγράφων τους εντός 24 ωρών.

Woman with short dark hair wearing navy trousers and a long-sleeved white shirt uses a scanner on top of a Canon commercial digital printing press.

Σμίκρυνση για ανάπτυξη

Μετά από μια περίοδο συνεχούς ανάπτυξης, η εταιρεία συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να επεκτείνει τις δυνατότητες παραγωγής της. Λόγω περιορισμένου χώρου, ήταν σημαντικό οποιαδήποτε νέα λύση να μπορέσει να προάγει την παραγωγικότητα και να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες χωρίς να καταλάβει περισσότερο χώρο.

Man in sky blue polo shirt and a baseball cap loads A4 paper into the open drawer of a large Canon digital printing press.

Παραγωγικές λύσεις

Χάρη στην αυξημένη παραγωγικότητα των συστημάτων της Canon, η Star Storage αντικατέστησε τα δέκα υπάρχοντα ψηφιακά πιεστήρια φύλλων με μόλις πέντε πιεστήρια Canon. Γνωρίζοντας την αξιόπιστη ιστορία του VarioPrint, η Star Storage επέλεξε δύο πιεστήρια VarioPrint 6250, καθώς και ένα Canon varioPRINT 110 για ασπρόμαυρη εκτύπωση, και δύο πιεστήρια Canon imagePRESS C800 για έγχρωμη εκτύπωση.Υπάρχει πολύ μέλλον στις εκτυπώσεις προωθητικών εντύπων συναλλαγών και τα έγχρωμα πιεστήρια της Canon είναι η γέφυρα που οδηγεί σε αυτό το μέλλον.

Silvius Neagu, Διευθυντής του τμήματος Output Management Outsourcing
Two middle-aged men in light blue shirts and stand behind a commercial printer as reams of printed paper weave through the open-ended machine.

Γέφυρα για το μέλλον

Η επίδραση που είχαν τα νέα συστήματα της Canon στην εταιρεία ήταν τεράστια, ενισχύοντας σημαντικά την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα. Η Star Storage μπορεί πλέον να εκτυπώνει 20% περισσότερες σελίδες, χωρίς την παραμικρή αύξηση σε προσωπικό και χωρίς επέκταση των εγκαταστάσεών της.

Η εταιρεία μπορεί πλέον να ανεβάσει τον πήχη χαμηλώνοντας το κόστος παραγωγής, χάρη στο μειωμένο κόστος ανά σελίδα και τη μικρότερη κατανάλωση ρεύματος από τα συστήματα. Εκτός από αξιόπιστες και γρήγορες παραδόσεις, η Star Storage μπορεί πλέον να εξερευνήσει νέες ευκαιρίες και να επεκτείνει τα όρια του εφικτού στον τομέα της εκτύπωσης εγγράφων συναλλαγών.Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ CANON ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ.

Σύνταξη Silvius Neagu


Ανακαλύψτε πώς οι Υπηρεσίες επαγγελματικών εκτυπώσεων που προσφέρουμε μπορούν να προάγουν την εξέλιξη της επιχείρησής σας.

Μιλήστε με την ομάδα μας