ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ

Premier Insurance - Ασφαλίζοντας το μέλλον

Hero image

Λήψη της μελέτης περίπτωσης της Premier Insurance


Ο ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ MEGATANK ΤΗΣ CANON ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΕ ΝΕΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Anik Islam, Γενικός Διευθυντής, Premier Insurance
Premier Insurance has been providing

Η Premier Insurance παρέχει ασφαλιστικά προϊόντα στους πελάτες της από το 1983. Μέχρι πριν λίγα χρόνια, η επιχείρηση λειτουργούσε ως ατομική. Αυτό άλλαξε όταν ανέλαβε τα ηνία ο Anik Islam με τη φιλοδοξία να «κατακτήσει τα αστέρια». Η ανάπτυξη είναι ταχύτατη και η Premier Insurance είναι πλέον κορυφαίος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής του Ηνωμένου Βασιλείου με μικρές ενδείξεις επιβράδυνσης.

Resources need to meet demand

Οι πόροι πρέπει να καλύπτουν τη ζήτηση

«Ορισμένοι από τους εκτυπωτές μας δεν συνδέονταν ασύρματα και θέλαμε να απλουστεύσουμε τα πράγματα, χωρίς να χρειάζεται να έχουμε επικίνδυνα καλώδια παντού. Επιπλέον, υπήρχε το πρόβλημα της απόδοσης του μελανιού, καθώς συνεχώς χάναμε χρόνο για νέες παραγγελίες πανάκριβων κασετών και επανατοποθέτηση χαρτιού» εξηγεί ο Anik.

Οι υπάρχοντες εκτυπωτές τους χρησιμοποιούσαν μόνο το στάνταρ χαρτί γραφείου και η ποιότητα εκτύπωσης ήταν μέτρια στην καλύτερη περίπτωση.

Λύση της Canon

Ο Anik έκανε εξονυχιστική έρευνα για να βρει μια λύση που ικανοποιούσε τις διάφορες ανάγκες τους: υψηλή παραγωγικότητα, συνδεσιμότητα, υψηλή απόδοση και ευελιξία εκτύπωσης.

«ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ CANON PIXMA G, ΜΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ»

περιγράφει ο Anik.

Quote image

Η σειρά PIXMA G ενσωματώνει ένα περιβάλλον έξυπνου χειρισμού LCD, διαθέτει χωρητικότητα 350 φύλλων και έχει τη δυνατότητα αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης, χαρακτηριστικά που την καθιστούν ιδανική για το δραστήριο περιβάλλον γραφείου της Premier Insurance. Ταυτόχρονα, οι δυνατότητες Ethernet επιτρέπουν ασφαλείς συνδέσεις υψηλής ταχύτητας στο τοπικό δίκτυο γραφείου.

Το σημαντικό είναι ότι η σειρά Canon PIXMA G χρησιμοποιεί επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιού υψηλής απόδοσης που εξασφαλίζουν συνεχή παραγωγικότητα με χαμηλότερο κόστος σε σύγκριση με παρόμοιους εκτυπωτές. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να εκτυπωθούν έως 18.000 σελίδες από μόλις 3 φιάλες μαύρου μελανιού το οποίο έχει τεράστια διαφορά, όπως τονίζει ο Anik.

Body image


ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕΛΑΝΙ, ΟΠΟΤΕ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΑΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.

Η σειρά PIXMA G διαχειρίζεται μεγάλη γκάμα υλικών εκτύπωσης – απλό χαρτί, φακέλους, κάρτες και φωτογραφικό χαρτί σε μεγέθη που κυμαίνονται από 3,5 ίντσες μέχρι A4. Και επίσης διαθέτει αμφίδρομη τροφοδοσία χαρτιού, το οποίο σημαίνει ότι οι φάκελοι μπορούν να χωρέσουν στην πίσω τροφοδοσία, ενώ το απλό χαρτί παρέχεται στο μπροστινό συρτάρι. Επομένως, δεν χρειάζεται εναλλαγή μεταξύ των δύο, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Το μαύρο μελάνι τύπου pigment είναι κατάλληλο για την εκτύπωση επαγγελματικών επιχειρηματικών εγγράφων με χαμηλό κόστος, ενώ τα υψηλής ποιότητας έγχρωμα μελάνια τύπου dye είναι ιδανικά για τα έντυπα υλικά των πελατών.

Αυτές οι πανίσχυρες νέες δυνατότητες ώθησαν τη δραστηριότητα της Premier Insurance σε διαφορετικό επίπεδο. Τα πιστοποιητικά, τα υλικά του μάρκετινγκ και οι φάκελοι εκτυπώνονται πλέον σε κορυφαία ποιότητα με τον εκτυπωτή της σειράς PIXMA G και περιλαμβάνουν μια διακριτή, νέα ταυτότητα της επωνυμίας Premier Insurance.

Ιδιαίτερα επιτυχημένες αποδείχτηκαν και οι δυνατότητες αξιοποίησης του cloud. Με τη χρήση της πρακτικής εφαρμογής Canon PRINT, το Canon PIXMA Cloud Link επιτρέπει την εκτύπωση από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου μέσω μιας σύνδεσης στο διαδίκτυο. Πιο συγκεκριμένα, είναι δυνατή η απομακρυσμένη εκτύπωση από λογαριασμούς στο cloud όπως το Google Drive, Dropbox ή Evernote, οπότε οι υπηρεσίες στο cloud εύκολα μπορούν να ενσωματωθούν στην υπάρχουσα ροή εργασιών προκειμένου να επιτρέπεται η απρόσκοπτη ενοποίηση του προσωπικού εξ αποστάσεως και στο γραφείο.

Επέκταση στο Ηνωμένο Βασίλειο με τη σειρά PIXMA G

Η Premier Insurance έχει εξίσου τολμηρά σχέδια για το μέλλον, αναγνωρίζοντας τα στρατηγικά πλεονεκτήματα της ύπαρξης φυσικών τοποθεσιών για την υποστήριξη των πελατών της σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Anik είναι πεπεισμένος ότι όλες οι τοποθεσίες θα διαθέτουν τον δικό τους PIXMA G6050.

Δεν τίθεται ζήτημα ότι η σειρά PIXMA G της Canon αποτελεί πλέον αναπόσπαστο μέλος της ομάδας της Premier Insurance.

Σχετικές μελέτες περιπτώσεων