ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ

Ιδανική εξατομίκευση

Birds eye view of book printing services warehouse

Υψηλή ζήτηση για εξατομικευμένα προϊόντα

Η Signature Gifts είναι μια εταιρεία παροχής εξατομικευμένων υπηρεσιών εκτύπωσης, που αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την τάση για προσαρμοσμένο περιεχόμενο. Από το 2009, η εταιρεία επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της για να προσφέρει εξατομικευμένα δώρα, όπως ημερολόγια, πόστερ, κούπες και υφάσματα. Επιπλέον, έχει διεισδύσει στη αγορά παραγωγής εξατομικευμένων βιβλίων με το νέο της παρακλάδι, Signature Books.

Two men examine personalised book printing pages on top of printing press

Ενδείξεις επιτυχίας

Με τη ζήτηση για εξατομικευμένα βιβλία να αυξάνεται ραγδαία, η Signature Books διαχειρίζεται έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό παραγγελιών κάθε χρόνο, φτάνοντας σε ετήσιο όγκο παραγωγής περίπου 300.000 εξατομικευμένων βιβλίων.

Η εταιρεία χρειαζόταν ένα ψηφιακό πιεστήριο που θα επέτρεπε τη συγχώνευση των δύο εγκαταστάσεων παραγωγής σε έναν χώρο και θα παρείχε δυνατότητα εξέλιξης, ώστε να ανταποκρίνεται στη ζήτηση για προϊόντα υψηλής ποιότητας με πολύ σύντομους χρόνους διεκπεραίωσης.

People in background work at industrial book printing equipment in warehouse

Ένας εκτυπωτής ειδικά για τις ανάγκες τους

Αφού συνεργάστηκε με την Canon και διαπίστωσε τις δυνατότητες του εξοπλισμού, η Signature Gifts αποφάσισε να επενδύσει στο σύστημα VarioPrint i300

Αυτός ο εκτυπωτής inkjet ήταν η ιδανική λύση, καθώς ανταποκρινόταν στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της εταιρείας και παράλληλα της προσέφερε πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. Με την αυτοματοποίηση της παραγωγής, το VarioPrint i300 εξαλείφει τις διακοπές λειτουργίας και ενισχύει την παραγωγικότητα.

Επιπλέον, το λογισμικό προεκτύπωσης PRISMAprepare ομαδοποιεί τα παρόμοια στοιχεία προς εκτύπωση, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερο κέρδος για τη Signature Gifts χάρη στην αποδοτικότερη λειτουργία με σταθερή ταχύτητα.

Man stands front of varioprint i300 digital printing press holding large piece of paper


ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΤΟ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΗ ΖΗΤΗΣΗ.

Peter Druce,
Τεχνικός Διευθυντής στη Signature Gifts

Συμβαδίζοντας με τις απαιτήσεις

Το νέο πιεστήριο επέτρεψε στη Signature Gifts να μειώσει σημαντικά το λειτουργικό κόστος, συγκεντρώνοντας την παραγωγή όλων των εξατομικευμένων βιβλίων σε έναν μόνο χώρο εγκαταστάσεων στη Σκωτία.

Η ταχύτερη και εξυπνότερη ολοκλήρωση των εργασιών με το VarioPrint i300 και το λογισμικό PRISMAprepare σημαίνει επίσης ότι η Signature Gifts μπορεί να κυκλοφορήσει νέα βιβλία πιο γρήγορα και πιο αποδοτικά, χωρίς να χρειάζεται επιπλέον προσωπικό. Αυτό επέτρεψε στην εταιρεία να επιτύχει εξαιρετικά υψηλούς ρυθμούς τους δύο πλέον πολυάσχολους μήνες του έτους για αυτήν, με παραγωγή 3,2 εκατομμυρίων εκτυπώσεων A4 από μόνο μία βάρδια.

Η λύση παραγωγής εκτυπώσεων της Canon μεταμόρφωσε την εταιρεία και η Signature Gifts έχει πλέον τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση, ενώ οι πωλήσεις έχουν αυξηθεί εντυπωσιακά κατά 25%.ΤΟ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΙΚΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

Ανακαλύψτε πώς οι υπηρεσίες μας στον τομέα της ψηφιακής εκτύπωσης βιβλίων μπορούν να προάγουν την εξέλιξη της επιχείρησής σας

Μιλήστε με την ομάδα μας