ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ (P2P)

Υποστήριξη της ανάπτυξης με λύσεις αυτοματοποίησης των διεργασιών P2P

Middle-aged man in shirt walks between warehouse shelving

Μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση

Η KEW Electrical είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες, ανεξάρτητες εταιρείες χονδρικής πώλησης ηλεκτρολογικού εξοπλισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο, με ισχυρή φήμη για τη δυνατότητα παράδοσης υλικών την ίδια ημέρα και για το προσωπικό της που είναι προσηλωμένο στην εξυπηρέτηση του πελάτη.

Man in high visibility vest takes stock of boxes in electrical wholesaler warehouse

Οι επιπτώσεις της γρήγορης επέκτασης

Καθώς ο ρυθμός ανάπτυξης της εταιρείας άρχισε να υπερβαίνει τις δυνατότητές της, το προσωπικό του οικονομικού τμήματος έπρεπε να επεξεργάζεται χειροκίνητα περισσότερα από 96.000 τιμολόγια προμηθευτών τον χρόνο. Αυτή η διαδικασία, που βασιζόταν σε έντυπα έγγραφα, καθιστούσε δύσκολη την παρακολούθηση των αγαθών που είχαν παραληφθεί χωρίς να έχουν τιμολογηθεί. Χωρίς την κατάλληλη επίβλεψη του κόστους, η ταχύτατα αναπτυσσόμενη επιχείρηση υπέφερε επίσης από έλλειψη ρευστότητας.

Η KEW Electrical χρειαζόταν μια λύση διαχείρισης διαδικασιών που θα μπορούσε να εξελιχθεί μαζί με την επιχείρηση.

Woman in office processes Accounts Payable paper invoices in front of computer

Ψηφιακός μετασχηματισμός με τη λύση "Από την προμήθεια έως την πληρωμή" (P2P) της Canon

Υλοποιώντας μια στρατηγική συνεργασία με την Canon, η KEW Electrical μπόρεσε να μεταμορφώσει τη διαδικασία Πληρωτέων λογαριασμών της εταιρείας χρησιμοποιώντας μια ολοκληρωμένη, αυτοματοποιημένη λύση της Canon για τις διεργασίες "Από την προμήθεια έως την πληρωμή" (Purchase to Pay, P2P).

Αυτή η ψηφιοποιημένη ροή εργασιών αυτοματοποιεί το 80% των διεργασιών Πληρωτέων λογαριασμών της KEW Electrical σε μια ενιαία πλατφόρμα, αντιστοιχίζοντας, καταγράφοντας και αρχειοθετώντας αυτόματα τα ηλεκτρονικά τιμολόγια σύμφωνα με τους αριθμούς των εντολών αγοράς. Η ταχύτερη και εξυπνότερη ολοκλήρωση των εργασιών χάρη στη λύση P2P της Canon σημαίνει ότι η KEW Electrical μπορεί να διατηρήσει και να υποστηρίξει την επιχειρηματική της ανάπτυξη με υψηλή παραγωγικότητα, απόλυτη συμμόρφωση και σαφή ορατότητα όσον αφορά τις δαπάνες.

Man in shirt talks to man in high visibility jacket among rolls of electrical cabling in warehouse


ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Tim Standing,
Οικονομικός Διευθυντής στην KEW Electrical

Αυτοματοποίηση ροών εργασίας για ανάπτυξη με δυνατότητα επέκτασης

Η εφαρμογή αυτοματοποιημένων ροών εργασίας P2P επέτρεψε στην KEW Electrical να αποκτήσει ξανά πλήρη ορατότητα και έλεγχο της ρευστότητας και των δαπανών της. Χάρη σε αυτήν την αύξηση του δυναμικού του τμήματος προμηθειών, η εταιρεία δεν χρειάζεται πλέον πρόσθετο προσωπικό και το κόστος των προμηθευτών μειώθηκε· επιπλέον, η εταιρεία μπορεί να επωφεληθεί από τις εκπτώσεις γρήγορης πληρωμής που προσφέρουν οι προμηθευτές.

Στη διοίκηση της KEW Electrical, οι λειτουργίες δημιουργίας αναφορών και πληροφόρησης της λύσης P2P παρέχουν σαφή εικόνα ολόκληρης της διαδικασίας πληρωτέων λογαριασμών, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο περιστατικών απάτης και διπλών πληρωμών.

Η αυτοματοποιημένη λύση αποδείχτηκε τόσο επιτυχημένη μεταξύ των μελών της ομάδας του οικονομικού και της διοίκησης, που η KEW Electrical έχει πλέον εφαρμόσει τη λύση P2P της Canon και στη διαχείριση των γενικών δαπανών της.ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ.

Μεταμορφώστε την επιχείρησή σας υιοθετώντας ταχύτερες και πιο έξυπνες λύσεις για τις διαδικασίες "από την προμήθεια έως την πληρωμή".

Μιλήστε με την ομάδα μας