ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ

Forever Rose - Ανθίζοντας μαζί


Λήψη της μελέτης περίπτωσης της Forever Rose


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ TONER ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ ΛΕΪΖΕΡ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ, ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑ ΕΞΗΝΤΑ ΕΩΣ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ.

Asim Hussain, Διεθνής Εμπορικός Διευθυντής, Forever Rose
Forever Rose

Η Forever Rose ξεκίνησε τη διαδρομή της το 1999 στο Λονδίνο, προμηθεύοντας αμάραντα τριαντάφυλλα σε παλάτια στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Βέλγιο. Με έδρα στο Ντουμπάι, η Forever Rose είναι πλέον μια ολοκληρωμένη μπουτίκ για πολυτελείς δημιουργικές επιλογές με αμάραντα τριαντάφυλλα, σοκολάτες πολυτελείας και ειδικά επιλεγμένα αρώματα.

Significant challenges

Σημαντικές προκλήσεις

Η παγκόσμια επέκταση σήμαινε ότι η Forever Rose απασχολούσε πάνω από 500 ανθρώπους. Για τις περισσότερες διοικητικές εργασίες που εκτελούνται τακτικά, οι καθημερινές υποχρεώσεις εκτύπωσης αποδείχτηκαν σημαντικές.

Στο υπάρχον σύστημα εκτύπωσης λέιζερ τελείωναν συχνά οι κασέτες γραφίτη με αποτέλεσμα τις συνεχείς νέες παραγγελίες και μια ολοένα και αυξανόμενη πίεση στο κόστος. Η εξισορρόπηση της ανάγκης για συνεχώς αξιόπιστη υψηλή παραγωγικότητα με ταυτόχρονη μείωση του κόστους εκτύπωσης ήταν παράγοντες που λήφθηκαν υπόψη από τον ιδιοκτήτη, Ebraheem Al Samadi.

Λύση της Canon

Ο Ebraheem θεώρησε επίσης σημαντικό να επιλέξει μια εταιρεία που θα ανταποκρινόταν στο κύρος της επωνυμίας που είχε καλλιεργήσει στη Forever Rose. Επιλέγοντας την Canon και τον εκτυπωτή MegaTank, μπορούσε να επιτύχει συγχρόνως όλους τους στόχους του.

«ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ CANON ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ»

μας λέει ο Ebraheem Al Samadi.

Significant challenges

Οι εκτυπωτές MegaTank δίνουν τη δυνατότητα στη Forever Rose να εκτυπώνει αξιόπιστα πολύ μεγαλύτερους όγκους χωρίς να ανησυχεί ότι θα τελειώσει το μελάνι ή θα εκτοξευθεί το κόστος. Με τις ενσωματωμένες δεξαμενές μελανιού στην εμπρός πλευρά απλουστεύεται ο έλεγχος των επιπέδων μελανιού. Και χάρη στον βελτιωμένο σχεδιασμό των φιαλών, το γέμισμα γίνεται γρήγορα και εύκολα όταν χρειαστεί. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι εκτυπωτές MegaTank δεν χρειάστηκαν αναπλήρωση για πάνω από 6 μήνες. Αναμενόμενο, αν αναλογιστεί κανείς ότι μόνο με ένα σετ 3 μαύρων φιαλών υψηλής απόδοσης εκτυπώνονται έως 18.000 σελίδες.

Canon solution


Εκτυπώνουμε καθημερινά τιμολόγια, εμπορικά έγγραφα, συμβάσεις και ο μεγάλος όγκος εκτυπώσεων σε προσιτή τιμή ήταν σημαντικό κριτήριο για την επιλογή του εκτυπωτή MegaTank της Canon.

Το μαύρο μελάνι τύπου pigment είναι ιδανικό για την εκτύπωση καθημερινών επιχειρηματικών εγγράφων με χαμηλό κόστος, ενώ τα υψηλής ποιότητας έγχρωμα μελάνια τύπου dye παρέχουν ρεαλιστικές φωτογραφίες με ομαλές διαβαθμίσεις χρωμάτων – στοιχείο που αξιοποίησε η Forever Rose. Όταν κάνουν δώρο ένα αμάραντο τριαντάφυλλο, οι πελάτες πλέον έχουν τη δυνατότητα να συμπεριλάβουν μια προσωπική φωτογραφία – τέλεια εκτυπωμένη στον εκτυπωτή MegaTank της Canon – ώστε να δημιουργήσουν πιο έντονο, συναισθηματικό δέσιμο με τον παραλήπτη.

Ο εκτυπωτής MegaTank της Canon ανταποκρίνεται στον τρόπο λειτουργίας της Forever Rose και όχι το αντίστροφο. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εφαρμογή Canon PRINT που κάνει την απομακρυσμένη εκτύπωση πανεύκολη. Το προσωπικό μπορεί να συνδυάσει το smartphone για να εκτυπώνει απευθείας στη συσκευή χωρίς να βρίσκεται στον υπολογιστή.

Χέρι-χέρι

Ο Ebraheem νιώθει σίγουρος για το μέλλον, θέτοντας σε εφαρμογή τολμηρά σχέδια που θα προσφέρουν στη Forever Rose πιο ανθηρές στιγμές παγκοσμίως.

«Είμαι περήφανος που η Canon θα είναι στο πλευρό μας στην προσπάθεια που καταβάλλουμε, καλύπτοντας μία μεγάλη μπουτίκ σε κάθε μεγάλη πόλη του κόσμου» δηλώνει ο Ebraheem.

Δεν χωράει αμφιβολία ότι ο εκτυπωτής της σειράς Canon PIXMA G θα πρωταγωνιστεί την επόμενη δεκαετία.

Σχετικές μελέτες περιπτώσεων