Ψηφιακή εκτύπωση

Τριπλή επένδυση
που αποδίδει

Woman looks at photo prints from a display on top of high speed inkjet press

Σχεδιαστές μεγάλης γκάμας προϊόντων για εκτυπώσεις εμπορικής χρήσης

Η Solent Design Studio είναι μια εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών εμπορικών εκτυπώσεων. Η οικογενειακή επιχείρηση παράγει μια μεγάλη γκάμα εκτυπωμένων προϊόντων, όπως γραφική ύλη για επιχειρήσεις, διαφημιστικά φυλλάδια, εγχειρίδια χρήσης, ημερολόγια και βιβλία, για πελάτες στα νότια της Αγγλίας.

Two men stand back to back in front of Solent warehouse

Επανεξέταση των επενδύσεων στις ψηφιακές τεχνολογίες

Η Solent Design Studio είχε υιοθετήσει ήδη τεχνολογίες παραγωγής ψηφιακών εκτυπώσεων μικρού όγκου, αλλά γνώριζε ότι τα ψηφιακά της συστήματα υστερούσαν. Η εταιρεία ήθελε να διευρύνει τη γκάμα των εργασιών μικρού όγκου που μπορούσε να αναλάβει, να κάνει τη μετάβαση από τη λιθογραφική στην ψηφιακή παραγωγή και να επεκτείνει το εύρος των εφαρμογών της με νέα υποστρώματα, μορφές και ματ φινιρίσματα.

Μετά από μια συζήτηση με τους συμβούλους της Canon και μια επίσκεψη στην έκθεση της εταιρίας, η Solent Design Studio επένδυσε σε δύο έγχρωμα ψηφιακά πιεστήρια της Canon –ένα imagePRESS C10000VP με ταχύτητα 100 σελ./λεπτό και ένα imagePRESS C750– καθώς και σε ένα VarioPrint 6160 για τις ασπρόμαυρες εργασίες.

Man examines pages of photo prints from commercial printer

Ψηφιακή επανάσταση με φωτογραφικές εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας

Οι ψηφιακές εκτυπώσεις αντιστοιχούν πλέον σχεδόν στο 50% των εσόδων της εταιρείας, παρουσιάζοντας σταθερή ανάπτυξη.

Η τεράστια βελτίωση στην ποιότητα της ψηφιακής παραγωγής σημαίνει ότι η Solent Design Studio είχε τη δυνατότητα μεταφέρει ένα σημαντικό ποσοστό των εργασιών της από τη λιθογραφική στην ψηφιακή εκτύπωση – ακόμα και για εργασίες που απαιτούν σκούρα πλακάτα χρώματα ή ειδικά χρώματα και αποχρώσεις. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία μπορεί πλέον να αναλάβει νέες εργασίες μικρού τιράζ, οι οποίες δεν ήταν εφικτές στο παρελθόν εξαιτίας των μικρών δυνατοτήτων του λιθογραφικού πιεστηρίου για παραγωγή χαμηλού όγκου και τη μέτρια ποιότητα της προηγούμενης σειράς ψηφιακών εκτυπωτών της.

Man crouches with hand on top of tall stack of matt finish printed pages


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ CANON ΜΑΣ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΙΓΜΗ.

Martin Reynolds,
Γενικός Διευθυντής στη Solent Design Studio

Νέες δυνατότητες και περισσότερες ευκαιρίες

Η εντυπωσιακή ποιότητα παραγωγής και οι διευρυμένες επιλογές υλικών εκτύπωσης των ψηφιακών πιεστηρίων της Canon ανοίγουν νέους ορίζοντες στην Solent Design Studio.

Η εταιρεία παραγωγής εκτυπώσεων έχει επεκταθεί ήδη στην εκτύπωση βιβλίων μεγέθους A4 με οριζόντιο προσανατολισμό, χάρη στη δυνατότητα εκτύπωσης πανό διπλής όψης του imagePRESS C750. Επιπλέον το 90% των εργασιών παραγωγής επαγγελματικών καρτών εκτυπώνεται πλέον ψηφιακά στο imagePRESS C10000VP – το οποίο προσφέρει επίσης αντιστοίχιση χρωμάτων Pantone με υψηλή ακρίβεια και μπορεί να χειριστεί εξαιρετικά μικρούς όγκους παραγωγής συσκευασιών.

Καθώς ο ρυθμός απόκτησης νέων πελατών αυξάνεται σταθερά, η Solent Design Studio ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό προσφέροντας βελτιωμένη ποιότητα παραγωγής και διευρυμένη γκάμα προϊόντων.ΟΤΑΝ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΨΗΦΙΑΚΑ, ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ.

Ανακαλύψτε πώς οι υπηρεσίες μας στον τομέα της ψηφιακής εκτύπωσης μπορούν να προάγουν την εξέλιξη της επιχείρησής σας

Μιλήστε με την ομάδα μας