ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ

Η τεχνολογία inkjet ανοίγει έναν ολόκληρο κόσμο γεμάτο χρώμα

Two male Digiforce employees at the book printing office

Άνθηση της Ψηφιακής εκτύπωσης βιβλίων

Η Ολλανδική εταιρεία Digiforce εξειδικεύεται στην Ψηφιακή εκτύπωση βιβλίων για ακαδημαϊκούς και εκπαιδευτικούς εκδοτικούς οίκους σε ολόκληρη την Ευρώπη. Κάθε χρόνο, η αυτοματοποιημένη ροή εργασιών της εταιρείας παράγει 500.000-600.000 βιβλία μικρού τιράζ και ενός αντιτύπου για πελάτες στην Ολλανδία, το Βέλγιο και τη Γερμανία.

Woman and man in front of large inkjet production printers, examining book pages to be printed

Συνδυασμός ασπρόμαυρης και έγχρωμης εκτύπωσης

Η εκτύπωση έγχρωμων και μονόχρωμων σελίδων σε ξεχωριστά μηχανήματα καθιστά δαπανηρή την έκδοση βιβλίων με συνδυασμό σελίδων. Επιπλέον, σημαίνει ότι υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα εμφάνισης ασυνεπειών στην ποιότητα εκτύπωσης.

Η Digiforce χρειαζόταν μια αξιόπιστη λύση, που θα μπορούσε να εκτυπώνει ασπρόμαυρες και έγχρωμες σελίδων σε μία συσκευή. Αυτή η συσκευή θα έπρεπε επίσης να προσφέρει αξιόπιστη 24ωρη λειτουργία.

Back of a man wearing a jumper with the Digiforce name and logo using an inkjet printing press

Επένδυση στην τεχνολογία εκτύπωσης inkjet

Έχοντας συνεργαστεί με την Canon για πολλά χρόνια, η Digiforce γνώριζε το επίπεδο ποιότητας και αξιοπιστίας που θα έπρεπε να περιμένει. Έτσι, όταν ο Διευθύνων Εταίρος Frank van Boxtel πληροφορήθηκε για τη νέα τεχνολογία εκτύπωσης inkjet με τροφοδοσία φύλλων της Canon που προσφέρει το VarioPrint i300, κατάλαβε αμέσως ότι αποτελεί μια δυναμική λύση παραγωγής.

Χάρη στην παραγωγή βιβλίων με ασπρόμαυρες και έγχρωμες σελίδες σε ένα πιεστήριο inkjet, η Digiforce θα έχει τη δυνατότητα να εξελίξει την επιχειρηματική της πρόταση και να παρέχει στους πελάτες της περισσότερες ευκαιρίες έγχρωμης εκτύπωσης.

Stack of printed paperback books produced by Digiforce with inkjet printer ink


…Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΕΝΩ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ.

Frank van Boxtel,
Διευθύνων Εταίρος στη Digiforce

Βελτιωμένη αποδοτικότητα που δημιουργεί νέες ευκαιρίες

Ο εκτυπωτής VarioPrint i300 Canon έχει φέρει την επανάσταση στις δραστηριότητες εκτύπωσης μεμονωμένων βιβλίων της Digiforce. Η μικτή παραγωγή έγχρωμου και μονόχρωμου υλικού προσφέρει τεράστια ώθηση στην αποδοτικότητα, ενώ η αξιόπιστη απόδοση σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου εξασφαλίζει πολύ μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας. Χάρη σε αυτήν την αυξημένη παραγωγικότητα και τη σταθερότητα, η Digiforce εκτύπωσε 16 εκατομμύρια σελίδες βιβλίων σε επτά μόλις εβδομάδες.

Ο συνδυασμός εκτυπώσεων υψηλής ποιότητας και μείωσης του χρόνου και του κόστους απασχόλησης των χειριστών παρείχε στη Digiforce δυνατότητα επέκτασης σε νέες αγορές και πηγές εσόδων. Η εταιρεία μπόρεσε να προσφέρει μια νέα υπηρεσία εκτύπωσης βιβλίων εντός 4 ωρών, καθώς η ταχύτητα του VarioPrint i300 σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν να υποβάλουν την παραγγελία τους το πρωί και να παραλάβουν το βιβλίο τους την ίδια ημέρα.ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Ανακαλύψτε πώς οι υπηρεσίες μας στον τομέα της ψηφιακής εκτύπωσης βιβλίων μπορούν να προάγουν την εξέλιξη της επιχείρησής σας

Μιλήστε με την ομάδα μας