ΑΡΘΡΟ

Η εξέλιξη του ψηφιακού χώρου εργασίας – Office Insights 2018

Ο χώρος εργασίας του αύριο

Λήψη έκθεσης

Πάρτε μέρος στη εξέλιξη

Πραγματοποιήστε λήψη της έκθεσης για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εξέλιξη του ψηφιακού χώρου εργασίας στην περιφέρειά σας.

Λήψη έκθεσης

Join the evolution

Συμπορευτείτε με τις εξελίξεις των καιρών

Η αλματώδης εμφάνιση καινοτομιών επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τον σύγχρονο εργασιακό χώρο των γραφείων. Η φετινή Έκθεση Office Insights εξετάζει τις προκλήσεις που θέτουν τα ψηφιακά περιβάλλοντα στις εταιρείες, οδηγώντας τες στο να διαχειριστούν διαφορετικά τις δραστηριότητές τους και να επιταχύνουν την επιχειρηματική ανάπτυξη.

Αξιοποιώντας δεδομένα από 2.550 συνεντεύξεις σε 24 χώρες, αυτή η έκθεση έχει ως σκοπό να σας παρέχει πληροφορίες για τις τρέχουσες μεταβολές στις εργασιακές πρακτικές και στον ρόλο που παίζει η τεχνολογία στην επιχειρηματική αλλαγή.

Σύμφωνα με την έρευνα, η εκτύπωση εγγράφων παραμένει αναγκαία για τις σύγχρονες επιχειρήσεις, παρ' όλο που πολλές εταιρείες έχουν ήδη ξεκινήσει να επενδύουν σε μεθόδους ψηφιακής επεξεργασίας για τη μείωση του κόστους των εκτυπώσεων

Keep up with moving times

Με την πληροφορία να βρίσκεται στον πυρήνα κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας, η αυτοματοποιημένη επεξεργασία –όπως η ψηφιοποίηση των έντυπων εγγράφων και οι εφαρμογές ροής εργασιών– κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος. Στην προσπάθειά τους να προστατεύσουν τα νέα ηλεκτρονικά τους δεδομένα, οι εταιρείες επενδύουν περισσότερα χρήματα για την απόκτηση των απαιτούμενων λύσεων πληροφορικής για την ασφάλειά τους.

Εκτός από τις εν λόγω προκλήσεις για τον προϋπολογισμό των επιχειρήσεων, η έλευση των φορητών συσκευών και των λύσεων αποθήκευσης στο cloud στρέφει περισσότερους εργαζόμενους στην εργασία από απόσταση. Αυτή η εξέλιξη παρουσιάζει νέες δυσκολίες, καθώς οι επιχειρήσεις εργάζονται για την ανάπτυξη του σωστού πλαισίου, της κουλτούρας και της υποδομής πληροφορικής που απαιτείται για την κάλυψη των νέων αναγκών. Με τέτοιες αξιοσημείωτες καινοτομίες, αρχίζει σιγά-σιγά να διαμορφώνεται ο ψηφιακός εργασιακός χώρος του αύριο.

Keep up with moving times

Βασικές πληροφορίες:

  • 36% των ανώτερων στελεχών διοίκησης θεωρούν τη σάρωση "ζωτικής σημασίας"
  • 45% των οργανισμών θα επενδύσουν στη βελτίωση των ροών εργασίας με έγγραφα μέσα στα επόμενα δύο χρόνια
  • Σύμφωνα με τους αναλυτές του κλάδου, το 2018 αναμένεται δαπάνη 1 τρισεκατομμυρίου δολ. ΗΠΑ στον τομέα της ασφάλειας IT
  • 93% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι οι εφαρμογές στο cloud θα αποτελέσουν τον κανόνα

Σχετικές λύσεις

Δεν είστε βέβαιοι για τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σας;

Μιλήστε με την ομάδα μας