Άρθρο

Πώς μπορεί η σειρά imagePRESS C170 να σας βοηθήσει να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας χωρίς να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας

Ποιοτικές επικοινωνίες

Η χρήση ψηφιακών μέσων συνεχίζει να αυξάνεται δραματικά σε όλο τον κόσμο. Για να μιλήσουμε με αριθμούς, ο προϋπολογισμός του ψηφιακού μάρκετινγκ αυξήθηκε κατά μέσο όρο 13% μεταξύ 2019 και 20201. Επιπλέον, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι αυτή η τάση θα επιβραδυνθεί στο ορατό μέλλον.

Λόγω του συνδυασμού των τεχνολογικών επιτευγμάτων, των αλλαγών στην καθημερινότητά μας και της αύξησης της απομακρυσμένης εργασίας για πολλούς από εμάς το 2020, οι πελάτες μας πλέον διαβάζουν, αγοράζουν και εργάζονται online περισσότερο από ποτέ.

Διαφοροποιηθείτε

Ως επιχείρηση, θα μπορούσατε εύκολα να εκλάβετε αυτές τις πληροφορίες ως ένδειξη για να επενδύσετε μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού σας για μάρκετινγκ στα δημοφιλή ψηφιακά κανάλια. Ιδιαίτερα τώρα, που οι οικονομικοί πόροι στενεύουν όσο ποτέ άλλοτε και αρκετές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν περικοπές στον προϋπολογισμό μάρκετινγκ.

Προτού όμως φτάσετε γρήγορα σε αυτό το συμπέρασμα, ίσως αξίζει τον κόπο να το σκεφτείτε λίγο παραπάνω. Αν κάνετε ό,τι ακριβώς κάνουν όλοι, θα είναι πολύ εύκολο τα προωθητικά σας μηνύματα να χαθούν ανάμεσα στα τόσα άλλα που στέλνουν οι διάφοροι ανταγωνιστές σας.

Ένας λόγος που οι εξατομικευμένες εκτυπώσεις είναι τόσο αποτελεσματικές στις μέρες μας σε σχέση με τα ψηφιακά μέσα είναι ότι οι πελάτες λαμβάνουν πλέον λιγότερες τέτοιες. Σε αντίθεση με τα εκατοντάδες e-mail που συσσωρεύονται στα εισερχόμενά τους, οι πελάτες είναι πιο πιθανόν να λαμβάνουν μόνο πέντε-έξι έντυπα κάθε εβδομάδα.

Ποιοτικές επικοινωνίες

Ώρα για αλλαγή κατεύθυνσης

Σύμφωνα με το γνωστό ρητό του μάρκετινγκ, «όταν όλοι πηγαίνουν δεξιά, εσείς στρίψτε αριστερά», είναι πιθανό να επιτύχετε μεγαλύτερη αξία αν στραφείτε στα έντυπα μέσα. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε μια άμεση, χειροπιαστή και αποδοτική εναλλακτική λύση για να προσελκύσετε το ενδιαφέρον των πελατών σας και να κερδίσετε τις εντυπώσεις τους.

Ωστόσο, για να διατηρήσετε την αίσθηση της μεγαλύτερης αξίας που δίνει η σπανιότητα, είναι σημαντικό τα υλικά που παράγετε να δείχνουν κορυφαίας ποιότητας, διαφορετικά θα καταλήξουν στο καλάθι των αχρήστων τόσο γρήγορα όσο και τα e-mail. Έρευνες δείχνουν ότι η ποιότητα των έντυπων μέσων επικοινωνίας, από τον τύπο του υλικού εκτύπωσης έως τη σχεδίαση, έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην αποτελεσματικότητά τους.

Για να αντλήσετε έμπνευση και να δείτε πόσο ισχυρή προσέλκυση μπορεί να επιτευχθεί με τα έντυπα μέσα, ρίξτε μια ματιά σε μερικά παραδείγματα που έλαβαν διεθνή αναγνώριση: το υλικό επιστολικής επικοινωνίας με ολόγραμμα της Mercedes2 και το διαφημιστικό για το Ford Ranger με τίτλο «How to break up with your Ford Ranger»3. Και τα δύο αντικείμενα καταδεικνύουν τους περιορισμούς των μονοδιάστατων email σε σύγκριση με τις εξαιρετικά ευέλικτες καμπάνιες με έντυπα μέσα.

Η οικονομικά αποδοτική σειρά imagePRESS C170

Ο προϋπολογισμός είναι ένας από τους βασικούς προβληματισμούς που λειτουργεί ανασταλτικά όσον αφορά την επένδυση σε συστήματα παραγωγής εκτυπώσεων. Το μειωμένο κόστος παραγωγής ήταν σαφέστατα ο πιο σημαντικός παράγοντας υπέρ των ψηφιακών μέσων όταν εμφανίστηκαν αρχικά στο προσκήνιο. Κατανοούμε ότι μπορεί να διστάζετε να επενδύσετε σε λύσεις εκτύπωσης υψηλής ποιότητας, αν βασίζεστε σε ακριβούς εξωτερικούς συνεργάτες για την παραγωγή σας. Ωστόσο, υπάρχει πλέον ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακάμψετε αυτό το πρόβλημα.

Η επιχείρησή σας μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα και να παράγει ποιοτικό υλικό στις εγκαταστάσεις της επενδύοντας στη Σειρά imagePRESS C170 της Canon. Πρόκειται για μια προηγμένη λύση που προσφέρει στο γραφείο τη λειτουργικότητα που θα περιμένατε από έναν εξαιρετικά παραγωγικό εκτυπωτή με πρόσθετες μονάδες τελικής επεξεργασίας. Με απλά λόγια, προσφέρει τα καλύτερα και των δύο κόσμων: είναι ένας οικονομικός εκτυπωτής για καθημερινές εργασίες, αλλά προσφέρει και την παραγωγή υψηλής ποιότητας που σας επιτρέπει να επεκτείνετε τις δυνατότητές σας στον κόσμο της επαγγελματικής εκτύπωσης.

Το επίπεδο της ποιότητας είναι τόσο υψηλό, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σειρά imagePRESS C170 για να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε εντυπωσιασμένους πελάτες, χωρίς να χρειάζεται να αναθέσετε την παραγωγή των εκτυπώσεων σε κάποιον εξωτερικό συνεργάτη.

Ακόμα καλύτερα, τα συστήματα της Σειράς imagePRESS C170 έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων, ώστε να ανταποκρίνονται στις δικές σας επιχειρηματικές απαιτήσεις. Η σειρά έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει έντυπα υλικά με υψηλή ανάλυση και σταθερά, ζωηρά χρώματα, ώστε να σας διευκολύνει να επιτυγχάνετε τα πιο αποδοτικά και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η σειρά μας προσφέρει την τεχνολογία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ευέλικτα, ενδιαφέροντα και εντυπωσιακά αποτελέσματα, από πόστερ έως εξατομικευμένα υλικά συσκευασίας.

Βασικά χαρακτηριστικά της σειράς imagePRESS C170

Χάρη στην αναπαραγωγή των χρωμάτων εταιρικής ταυτότητας με υψηλή ποιότητα, συνέπεια και σταθερότητα μεταξύ των εργασιών, με πιστοποίηση FOGRA, είναι βέβαιο ότι όλες οι δουλειές σας θα έχουν διαχρονικά φινίρισμα υψηλού επιπέδου. Θα επωφεληθείτε επίσης από την ασυναγώνιστη ευελιξία. Δημιουργήστε ιδιαίτερα σχήματα, συμπεριλαμβανομένων των στάνταρ μεγεθών A4 και A3, καθώς και φακέλους, σε υλικά βάρους έως και 350g/m². Επιπλέον, η λειτουργία φύλλων μεγάλου μήκους υποστηρίζει εκτυπώσεις έως 1.300mm. Απολαύστε την ίδια ευελιξία και στις υφές, επιλέγοντας ιλουστρασιόν, σατινέ, απλά και ανάγλυφα υλικά εκτύπωσης, σε συνδυασμό με μεταβλητά δεδομένα και μια ολοκληρωμένη σειρά επαγγελματικών αξεσουάρ τελικής επεξεργασίας in-line.

Για να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με αυτά που μπορεί να προσφέρει στην επιχείρησή σας η Σειρά imagePRESS C170 της Canon, ρίξτε μια ματιά στο φυλλάδιο των συστημάτων.

Σχετικά προϊόντα και λύσεις

Εξερευνήστε περισσότερα

  • ΑΡΘΡΟ

    Ο ψηφιακός μετασχηματισμός του υβριδικού χώρου εργασίας με την εκτύπωση

    Μετασχηματίζουμε την εκτύπωση για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του υβριδικού χώρου εργασίας σας.

    20 Jan 2021

  • Δεν είστε βέβαιοι για τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σας;

    1. https://www.mediavalet.com/blog/digital-marketing-statistics/
    2. https://www.printpower.eu/case-studies/mercedes-hologram/
    3. http://www.bestadsontv.com/files/print/2017/Dec/91297_JWT%20Ford%20Ranger%20DM%20BoardV2.jpg