Ο λόγος για τον οποίο η Canon είναι ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών διαχείρισης εκτύπωσης και εγγράφων

Θέτουμε την εκτύπωση στο επίκεντρο της διαχείρισης πληροφοριών

Canon MPS meeting

Ο νέος ηγέτης στις υπηρεσίες MPS

Για τους πελάτες, οι Υπηρεσίες διαχείρισης εκτύπωσης και εγγράφων (Managed Print and Document Services, MPDS) αντιπροσωπεύουν μια πραγματική ευκαιρία για την ενοποίηση της φυσικής και ψηφιακής διαχείρισης των πληροφοριών σε μια ολοκληρωμένη στρατηγική μετασχηματισμού, διασφαλίζοντας το μέλλον της λειτουργίας και βελτιώνοντας παράλληλα σημαντικά την παραγωγικότητα και την ασφάλεια. Είτε οι επιχειρήσεις επιδιώκουν να εφαρμόσουν διαδικασίες πλήρους ελέγχου σε όλες τις ροές εργασιών εγγράφων είτε να υλοποιήσουν υπηρεσίες διαχείρισης σε τμήματά τους σε όλο τον κόσμο, οι υπηρεσίες MPDS μπορούν να συμβάλλουν στην ενίσχυση της αποδοτικότητας, τη μείωση των δαπανών και την ενδυνάμωση της παραγωγικότητας.

Έπειτα από αρκετά έτη δυναμικής, συνεχούς ανάπτυξης, η Canon αναδείχθηκε ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο και αναγνωρίστηκε από την εταιρεία αναλύσεων του κλάδου, IDC, ως η κορυφαία δύναμη στην αγορά MPDS της Δυτικής Ευρώπης.

Open plan office

Η άποψη της IDC

Στην έκθεσή της "Western Europe MPDS and BPS Market Shares, 2017: Accelerated Technology Development Driving Greater Contractualized Business Revenues", η IDC αναγνωρίζει "τη μακρά παράδοση της Canon στον κλάδο της απεικόνισης και εκτύπωσης εγγράφων, καθώς και το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, την καινοτομία στην αγορά και τη λειτουργική υπεροχή που διαπνέει τις υπηρεσίες εκτύπωσης που προσφέρει", ενώ επικροτεί τις δυνατότητές της, δηλώνοντας τα εξής: "Η Canon δίνει έμφαση στον ψηφιακό μετασχηματισμό, εστιάζοντας στην παροχή μεγαλύτερων δυνατοτήτων διεκπεραίωσης ροών εργασίας στους πελάτες και βοηθώντας τους να επιλύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρηματικές προκλήσεις που σχετίζονται με τη διαχείριση πληροφοριών σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή. Η Canon διεύρυνε τις λύσεις διαχείρισης ροών εργασίας που προσφέρει, δίνοντας περισσότερη έμφαση στη βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών διεργασιών και παρέχοντας συνεχείς βελτιώσεις, λύσεις και υπηρεσίες στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο."

Αντικατοπτρίζοντας σαφώς τη διαρκή δέσμευση της Canon να προσφέρει στους πελάτες της τις βέλτιστες λύσεις, ανάλογα με τις δικές τους επιχειρηματικές τους ανάγκες, η IDC εκθείασε επίσης "Την πρόταση αξίας της Canon [η οποία] πηγάζει από την ικανότητα της εταιρείας να παρέχει εξοπλισμό απεικόνισης, καταγραφής και παραγωγής που καλύπτει όλο το φάσμα των χρηστών και συνδυάζεται με επεκτάσιμο λογισμικό και τεχνολογίες για λύσεις που μπορούν να εξυπηρετήσουν από μικρές επιχειρήσεις έως πολυεθνικούς οργανισμούς. Χάρη στο χαρτοφυλάκιό της με τεχνολογίες λογισμικού, καθώς και την παράδοση και δυναμική της σε υπηρεσίες διαχείρισης εκτύπωσης και εγγράφων, η Canon βοηθά τους πελάτες σε μια πορεία που ξεκινά με τη διαχείριση ομάδων συστημάτων και συνεχίζει σε πιο περίπλοκες δραστηριότητες, όπως η βελτίωση των διαδικασιών και η αυτοματοποίηση των ροών εργασίας."

Open plan business meeting

Σύγχρονες υπηρεσίες MPDS

Μια συναρπαστική εποχή για τις υπηρεσίες διαχείρισης εκτύπωσης και εγγράφων. Ο κόσμος σήμερα κατακλύζεται από δεδομένα, επομένως τα έντυπα και ηλεκτρονικά έγγραφα (και οι πληροφορίες που περιέχουν) αποτελούν αναπόσπαστο μέρος κάθε αποδοτικής επιχειρηματικής δραστηριότητας. Καθώς οι όγκοι δεδομένων αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς, το κόστος αποδοτικής διαχείρισης και συντήρησης των σύγχρονων συνόλων πληροφορίας αναδεικνύεται σε πραγματική πρόκληση. Επιπλέον, τα δεδομένα που κατέχουν οι επιχειρήσεις αναμένεται πλέον να υποστηρίζουν εξυπνότερους και πιο αποδοτικούς τρόπους εργασίας, να παρέχουν περισσότερες πληροφορίες για πελάτες ή να συμβάλλουν σε μελλοντικές καινοτομίες.

Στον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο της διαχείρισης εγγράφων και πληροφοριών, η Canon εξακολουθεί να αναπτύσσει λύσεις Υπηρεσιών διαχείρισης εκτύπωσης που καλύπτουν τις αυξανόμενες ανάγκες γραφείων και κεντρικών τμημάτων αναπαραγωγής εγγράφων, όπως τοπικά ή διεθνή πολυεθνικά, πολυπεριφερειακά, πολυτοπικά και παγκόσμια περιβάλλοντα.

Workers reviewing digital content


Συνεργασία με τους ειδικούς

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αναδεικνύεται σε ένα από τα σημαντικότερα θέματα κάθε εταιρείας, ενισχύοντας τη σημασία της αποδοτικής διαχείρισης πληροφοριών. Η ψηφιοποίηση της διαχείρισης των εκτυπώσεων, σε συνδυασμό με τη χρήση υπηρεσιών σάρωσης και καταγραφής, αντιπροσωπεύουν μια πραγματική ευκαιρία μείωσης των δαπανών, αύξησης της ασφάλειας και αποδέσμευσης του ανθρώπινου δυναμικού ώστε να εστιάσει σε πιο επικερδείς και σημαντικές εργασίες, προσφέροντάς του γρήγορη πρόσβαση σε επίκαιρες και συναφείς πληροφορίες.

Η διαχείριση μιας σύνθετης υπηρεσίας παραγωγής εκτυπώσεων σε πολλά γραφεία και τμήματα εκτυπώσεων, χώρες και εταιρείες μπορεί να απορροφήσει μεγάλο μέρος των εσωτερικών πόρων, επιφέροντας περιττές σπατάλες χρόνου και χρήματος στις εταιρείες. Η συνεργασία με ειδικούς είναι απαραίτητη σε αυτόν τον τομέα. Η πελατοκεντρική προσέγγιση της Canon, σε συνδυασμό με μια μεγάλη γκάμα λύσεων διαχείρισης των ροών εργασίας, βοηθά τις εταιρείες να βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες και τις λειτουργίες τους, ενώ η αξιοποίηση των υπηρεσιών MPDS εξασφαλίζει λύσεις και υπηρεσίες σε επιχειρήσεις στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Κάθε επιχείρηση στοχεύει στην παροχή αυξημένων κερδών στους εργαζομένους και μετόχους της, συνεπώς ολοένα και περισσότερες εταιρείες συνειδητοποιούν ότι η αξιοποίηση υπηρεσιών MPDS τούς επιτρέπει να εστιάζουν σε αυτά που μπορούν να κάνουν καλύτερα. Ενώ η διαχείριση των πληροφοριών ανέκαθεν διενεργούνταν από ενδοεταιρικές ομάδες, η εκτύπωση και, συγκεκριμένα, η διαχείριση των εκτυπώσεων, εξακολουθεί να αποτελεί έναν από τους τελευταίους μεγάλους τομείς ανεξέλεγκτων δαπανών. Οι υπηρεσίες MPDS είναι μια τεράστια ευκαιρία για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και μορφής να αξιοποιήσουν την αυτοματοποίηση με τρόπο που θα ενισχύσει άμεσα την παραγωγικότητα και την ασφάλεια και θα μειώσει τις δαπάνες.

Αν θέλετε να εισάγετε τις υπηρεσίες MPDS στην εταιρεία σας, μάθετε περισσότερα για το πώς μπορεί να σας βοηθήσει η Canon εξερευνώντας τις Υπηρεσίες διαχείρισης εκτύπωσης.

Σχετικές λύσεις

Ανακαλύψτε πώς οι λύσεις Υπηρεσιών διαχείρισης εκτύπωσης μπορούν να επιταχύνουν τη λειτουργία της επιχείρησής σας

Μιλήστε με την ομάδα μας