ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ
Υπηρεσία eΣυντήρησης Canon imagePROGRAF

Εστιάστε στη δική σας δουλειά και αφήστε τους Πιστοποιημένους συνεργάτες μας να φροντίζουν τον plotter σας. Με την υπηρεσία eΣυντήρηση της Canon, πληρώνετε μόνο για τα μελάνια που καταναλώνετε. Τα ανταλλακτικά και η συντήρηση στις εγκαταστάσεις σας περιλαμβάνονται.
ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα 5 βασικά πλεονεκτήματα της υπηρεσίας eΣυντήρηση για τον Canon imagePROGRAF

  1. Πληρώστε μόνο για το μελάνι που καταναλώνετε! Θα πληρώνετε πάντα μια σταθερή τιμή για την ποσότητα του μελανιού που καταναλώνεται.
  2. Περιλαμβάνονται τα πάντα! Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για εγγύηση, κεφαλές εκτύπωσης, κασέτες συντήρησης, ανταλλακτικά ή συντήρηση στις εγκαταστάσεις σας. Θα ειδοποιείστε εκ των προτέρων όταν κάτι χρειάζεται αντικατάσταση και η ομάδα συντήρησης θα φροντίζει το θέμα.
  3. Ασφαλής, online παρακολούθηση από απόσταση. Με τον plotter σας συνδεδεμένο σε μια ασφαλή υπηρεσία cloud, έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε την κατάστασή του, να ανταποκρινόμαστε εάν υπάρξει κάποιο θέμα και να σας παρέχουμε εγκαίρως υπηρεσίες επιδιόρθωσης ή συντήρησης.
  4. Έγκαιρη παραλαβή του μελανιού σας. Χάρη στην παρακολούθηση του plotter σε πραγματικό χρόνο και στο σύστημα ειδοποίησης, ενημερωνόμαστε μόλις μειωθεί η στάθμη των μελανιών και σας στέλνουμε ένα νέο φυσίγγιο μελανιού. Όπως σας υποσχεθήκαμε, δεν πρόκειται ποτέ ξανά να μείνετε από μελάνι!
  5. Κορυφαία υποστήριξη για ξένοιαστη εργασία. Με την υπηρεσία eΣυντήρηση της Canon, ξενοιάζετε, επικεντρώνεστε στη δουλειά σας και δεν ανησυχείτε πλέον εάν ο plotter σας είναι έτοιμος για τις επόμενες εργασίες.

Canon Camera

Επιλέξτε το δικό σας πακέτο eΣυντήρησης από την Canon

Ανάλογα με τις εκτυπωτικές ανάγκες σας, προσφέρουμε ευέλικτα πακέτα eΣυντήρησης, προσαρμοσμένα στους όγκους των εκτυπώσεων που παράγετε. Όσο περισσότερο εκτυπώνετε, τόσο λιγότερο πληρώνετε για 1ml μελανιού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Συχνές ερωτήσεις

Τι πλεονεκτήματα θα έχω με την υπηρεσία eΣυντήρηση;

Η eΣυντήρηση παρέχει πολλά μοναδικά προνόμια. Για να αναφέρουμε μερικά: α) πρόσβαση σε πιο αποδοτικές υπηρεσίες από τον πάροχο των υπηρεσιών· β) αυτόματη αναπλήρωση μελανιού· γ) πληρώνετε για ό,τι εκτυπώνετε – προβλέψιμο κόστος μελανιού με χρέωση ανά ml· δ) ομαλή ροή ρευστότητας· ε) αδιάλειπτη συντήρηση και υποστήριξη· στ) ελαχιστοποίηση διακοπών λειτουργίας.

Τι καλύπτεται από την eΣυντήρηση και τι όχι;

Η υπηρεσία eΣυντήρηση υλοποιείται από έναν Διαπιστευμένο συνεργάτη της Canon και οι ακριβείς όροι και οι προϋποθέσεις ενδέχεται να διαφέρουν. Γενικά, η σύμβαση καλύπτει όλα τα μελάνια που καταναλώνονται, ανταλλακτικά, περιοδική συντήρηση, βλάβες και επιδιορθώσεις. Επίσης, ανάλογα με τη σύμβασή σας, ενδέχεται να περιλαμβάνει κόστος ενοικίασης plotter, εφεδρείες, κάποιο συγκεκριμένο επίπεδο εξυπηρέτησης (π.χ. έναν ελάχιστο χρόνο αντίδρασης). Ελέγξτε τις λεπτομέρειες με τους Διαπιστευμένους συνεργάτες της Canon.

Τι δεδομένα παρακολουθούνται από την eΣυντήρηση;

Η υπηρεσία eΣυντήρηση επιτρέπει στους συνεργάτες της Canon να παρακολουθούν τους εκτυπωτές από απόσταση για κωδικούς σφαλμάτων, προειδοποιήσεις, στάθμη μελανιών και χρήση υλικών. Ο διακομιστής eΣυντήρησης ανήκει στην Canon και βρίσκεται στην Ευρώπη.

Τι μπορώ να εκτυπώσω με ένα ml μελανιού;

Η κατανάλωση μελανιού ανά τετραγωνικό μέτρο εξαρτάται από τον τύπο του υλικού, την εικόνα εκτύπωσης και τη συσκευή, οπότε δεν μπορούμε να δώσουμε μια απάντηση με ακρίβεια. Κατά μέσο όρο, ωστόσο, μπορείτε να υπολογίζετε κατανάλωση 0,3-1,0ml ανά 1m² για ένα έγχρωμο ή Α/Μ σχέδιο, 2-6ml ανά 1m² για ένα πόστερ και 6-12ml ανά 1m² για μια φωτογραφία. Ο έλεγχος της ακριβούς ποσότητας μελανιού ανά εκτύπωση μπορεί να γίνει μέσω του δωρεάν λογισμικού Accounting Manager ή απευθείας από τον plotter μέσω του αρχείου καταγραφής εκτυπώσεων.

Πώς μετριέται η κατανάλωση μελανιού;

Κάθε σταγονίδιο μελανιού που εξέρχεται από την κεφαλή εκτύπωσης καταμετράται και καταγράφεται. Ο εκτυπωτής καταγράφει κάθε χρήση μελανιού, συμπεριλαμβανομένου του μελανιού που χρησιμοποιείται για την εκτύπωση και τις λειτουργίες συντήρησης, όπως ο περιοδικός καθαρισμός της κεφαλής.

Πώς λειτουργεί η παρακολούθηση;

Τα δεδομένα συλλέγονται μέσω ενός λογισμικού παράγοντα που εγκαθίσταται σε έναν Η/Υ ή διακομιστή, μόνιμα συνδεδεμένο στον εκτυπωτή. Τα ακατέργαστα δεδομένα που παράγονται από τον εκτυπωτή συλλέγονται από το λογισμικό παράγοντα και αποστέλλονται στο LFP Monitor – την online πλατφόρμα που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στους πίνακες εργαλείων eΣυντήρησης.

Μπορεί να εγκατασταθεί από απόσταση ο Παράγοντας eΣυντήρησης;

Ναι, υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης του λογισμικού παράγοντα eΣυντήρησης από έναν απομακρυσμένο τεχνικό των διαπιστευμένων συνεργατών της Canon, χωρίς να απαιτείται επίσκεψη κατ’ ιδίαν και προσωπική επαφή.

Τι γίνεται εάν δεν χρησιμοποιήσω όλα τα μελάνια που περιλαμβάνονται στο τριμηνιαίο τέλος;

Το τριμηνιαίο τέλος καλύπτει όλα τα έξοδα, συμπεριλαμβανομένης μιας συγκεκριμένης ποσότητας μελανιών, είτε χρησιμοποιήσετε τα μελάνια είτε όχι. Τα μη χρησιμοποιημένα μελάνια δεν μπορούν να μεταφερθούν στο επόμενο τρίμηνο· ωστόσο, μπορείτε να συμφωνήσετε κατ’ ιδίαν με τον Διαπιστευμένο συνεργάτη της Canon σε μια ενδιάμεση λύση.

Τι γίνεται εάν χρησιμοποιήσω περισσότερα μελάνια απ’ όσα περιλαμβάνονται στο τριμηνιαίο τέλος;

Για κάθε επιπλέον ml μελανιού πληρώνετε μια σταθερή τιμή – δεν υπάρχει κάτι να σας ανησυχήσει, καθώς πληρώνετε μόνο όσο εκτυπώνετε πραγματικά.

Σχετικά προϊόντα και λύσεις