Océ Colorado 1650

Η ευέλικτη επιλογή

Océ Colorado 1650
Océ Colorado 1650

έως 159 m2/ώρα

σε ιλουστρασιόν κατάσταση

έως 1800dpi

ανάλυση εκτύπωσης

2 ρολά

αυτόματη τροφοδοσία και εναλλαγή

Μέγιστο πλάτος ρολού

1625mm

Νέος εκτυπωτής με τεχνολογία UVgel, εύκαμπτα μελάνια και επιλογή ματ/ιλουστρασιόν φινιρίσματος

Εξερευνήστε νέες επιχειρηματικές δυνατότητες με μια εκπληκτική γκάμα εφαρμογών. Η τεχνολογία Océ FLXfinish επιτρέπει την εκτύπωση με αψεγάδιαστο ιλουστρασιόν ή πολυτελές ματ φινίρισμα, ανεξάρτητα από το υλικό. Δημιουργήστε ταπετσαρίες με σχέδια, εκπληκτικές αυτοκόλλητες επικαλύψεις ή πολυτελείς απεικονίσεις με εμπρόσθιο ή οπίσθιο φωτισμό που τραβούν τα βλέμματα, με χαμηλό κόστος και σε πιεστικές προθεσμίες.

Ένας εκτυπωτής. Δύο φινιρίσματα

Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με ιλουστρασιόν πανό που ξεχωρίζουν ή ταπετσαρίες με το σωστό, βαθύ ματ φινίρισμα και λαμπερά χρώματα, όλα από μία συσκευή εκτύπωσης. Δεν απαιτείται αλλαγή μελανιών ή υλικών εκτύπωσης!

Ασύγκριτη ευελιξία

Δημιουργήστε ανθεκτικές, ποιοτικές εκτυπώσεις σε διάφορα υλικά, όπως SAV, πολυεστερικά υφάσματα, θερμοευαίσθητα υλικά και απλό χαρτί. Η ευκαμψία και η μεγαλύτερη ελαστικότητα που παρέχει η σύνθεση των μελανιών UVgel εξασφαλίζει ιδανική σταθεροποίηση εικόνας, ακόμη κι όταν οι εκτυπώσεις διπλώνονται, λυγίζονται και τυλίγονται.

Πρωτοποριακή παραγωγικότητα

Μειώστε τους χρόνους παράδοσης με σταθερά γρήγορες ταχύτητες παραγωγής και ταχεία διεκπεραίωση εργασιών. Τα δύο ρολά υλικών εκτύπωσης με online εναλλαγή και η δυνατότητα αναπλήρωσης μελανιού κατά την εκτύπωση επιτρέπουν συνεχή λειτουργία για ασυναγώνιστη παραγωγικότητα.

UVgel printer


Η αγορά θέλει να είμαστε πιο γρήγοροι, πιο φθηνοί και πιο καλοί. Πάντα συναντούσαμε εμπόδια, μέχρι που ανακαλύψαμε το Colorado.

Michael Hiemann – Siepro (Γερμανία)

Ασυναγώνιστη αυτοματοποίηση

Δεν χρειάζεται επιτήρηση: βασιστείτε σε συστήματα και λειτουργίες όπως η συνεχής παρακολούθηση των ακροφυσίων, η πρακτική και αυτόματη συντήρηση των κεφαλών εκτύπωσης, η αυτοματοποιημένη τροφοδοσία υλικών και η μονάδα τύλιξης ρολού.

Χαμηλό λειτουργικό κόστος

Βελτιώστε τα κέρδη σας χάρη στη μειωμένη χρήση μελανιού, το χαμηλό κόστος συντήρησης και τα αποδοτικά υλικά εκτύπωσης. Ελευθερώστε πολύτιμο χρόνο για τον χειριστή χάρη στην ασυναγώνιστη αυτοματοποίηση.

Unsurpassed automation and Lower operational cost

Βασικές προδιαγραφές

Maximum speed up 159 m2/hour in gloss mode

Μέγιστη ταχύτητα έως 159 m2/ώρα σε ιλουστρασιόν κατάσταση

Océ FLXfinish UV LED curing with gloss modulation

Στερεοποίηση Océ FLXfinish με LED UV και ιλουστρασιόν διαμόρφωση

2 rolls with automatic feeding and switching, width up to 1625 mm

2 ρολά με αυτόματη τροφοδοσία και εναλλαγή, πλάτους έως 1.625mm

Print resolution 600x1800 dpi

Ανάλυση εκτύπωσης ως και 1800 dpi

Πλήρεις προδιαγραφές

Key Specifications
Applications

Εφαρμογές

Η τεχνολογία Océ FLXfinish προσφέρει δυνατότητα επιλογής ιλουστρασιόν και ματ φινιρίσματος, χωρίς να απαιτείται αλλαγή μελανιών ή υλικών εκτύπωσης. Τα εύκαμπτα μελάνια UVgel υποστηρίζουν μεγάλη γκάμα υλικών εκτύπωσης, όπως αυτοκόλλητα βινύλια και πολυεστερικά υφάσματα. Η αυξημένη ελαστικότητα διασφαλίζει ότι μπορείτε να λυγίσετε ή να διπλώσετε τις εκτυπώσεις χωρίς προβλήματα.

Wall decoration with the perfect finish

Διακόσμηση τοίχου με τέλειο φινίρισμα

Σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, οι ταπετσαρίες κορυφαίας ποιότητας πρέπει να έχουν πλούσιο ματ φινίρισμα. Με την τεχνολογία Océ FLXfinish, μπορείτε να αυξήσετε την αξία των διακοσμήσεων τοίχου που παράγετε με το πάτημα ενός κουμπιού.

Eye-catching front- and backlits

Εντυπωσιακές δημιουργίες για φωτισμό από εμπρός ή πίσω

Τραβήξτε τα βλέμματα των περαστικών με ζωντανές απεικονίσεις, φωτισμένες από την εμπρός ή την πίσω πλευρά. Η τεχνολογία UVgel προσφέρει υλικά με πλούσια χρώματα και κομψό ματ φινίρισμα, που δεν αναπτύσσουν ρωγμές στη θέση ανάρτησης.

Gallery-quality canvasses

Καμβάδες εκθεσιακής ποιότητας

Η παραγωγή εκτυπώσεων εκθεσιακής ποιότητας σε καμβά μπορεί να είναι δύσκολη, λόγω των αναγκών αναδίπλωσης, τεντώματος και καρφώματος του υλικού. Χάρη στην ευελιξία των μελανιών UVgel του Océ Colorado 1650, μπορείτε να δημιουργείτε ιδανικές πικμάνσεις.

Economical disposable posters

Οικονομικά πόστερ μίας χρήσης

Βελτιώστε τα περιθώρια κέρδους με πόστερ κορυφαίας ποιότητας εκτυπωμένα σε απλό χαρτί. Με τα μελάνια UVgel και την τεχνολογία Océ FLXfinish, η τελική ποιότητα είναι τόσο καλή που οι πελάτες δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά.

Jaw-dropping durable POP posters

Απίστευτα εντυπωσιακά και ανθεκτικά πόστερ POP

Τίποτα δεν τραβάει την προσοχή όσο ένα τεράστιο πόστερ. Είτε σε μονή όψη είτε σε διπλή όψη, όλα είναι εφικτά με τη σειρά Océ Colorado. Χάρη στα μελάνια UVgel που χαρίζουν μεγάλη αντοχή στις γρατσουνιές, είναι μια επένδυση που παραμένει σχεδόν αναλλοίωτη στον χρόνο.

No-wear decals

Ανθεκτικές αυτοκόλλητες επικαλύψεις

Δημιουργήστε αυτοκόλλητες επικαλύψεις, ανθεκτικές σε γρατσουνιές, νερό, ακόμη και γκράφιτι, πλάτους έως 1,6m, χωρίς πλαστικοποίηση. Ιδανική επιλογή για γραφικά δαπέδου, αυτοκόλλητα τοίχου και γραφικά οχημάτων που αντέχουν στο πλύσιμο.

Soft signage

Μαλακά υλικά σήμανσης

Τα μαλακά υλικά σήμανσης είναι ένα κορυφαίο προϊόν για όλες τις χρήσεις. Τα προϊόντα κορυφαίων προδιαγραφών απαιτούν τέλεια εμφάνιση χωρίς ειδική επεξεργασία. Με τα μελάνια UVgel, αυτά τα προϊόντα μπορούν να δείχνουν αψεγάδιαστα, ακόμη κι αν χτυπηθούν κατά τη μεταφορά.

Durable banners

Ανθεκτικά πανό

Δημιουργήστε πανό που ξεχωρίζουν. Ιλουστρασιόν φινίρισμα για φωτογραφίες ή ματ για μηνύματα με έμφαση στο κείμενο. Εξαιρετική ποιότητα, ανθεκτικότητα, προστασία από γρατσουνιές και, πάνω από όλα, οικονομία.

Technologies that make sense

Ουσιαστικές τεχνολογίες

Το σύστημα Océ Colorado 1650 ενσωματώνει πληθώρα καινοτομιών. Αλλάξαμε τους κανόνες του παιχνιδιού με τα μελάνια UVgel και την τεχνολογία Océ FLXfinish. Απολαύστε μεγαλύτερη γκάμα εφαρμογών, απίστευτη ποιότητα, προηγμένη παραγωγικότητα και χαμηλό κόστος λειτουργίας!

Τεχνολογία UVgel

Μια μοναδική τεχνολογία «εκτύπωσης και στερεοποίησης», με μελάνια γέλης που στεγνώνουν άμεσα και στερεοποιούνται με λυχνίες LED UV. Το πλεονέκτημα της γέλης σε σχέση με ένα υγρό είναι ότι μπορεί να εναποτεθεί περισσότερο μελάνι σε λιγότερα περάσματα, χωρίς το μελάνι να ρέει μέσα και πάνω από το υλικό εκτύπωσης. Έτσι, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ευκρινείς εκτυπώσεις με μεγάλη γκάμα χρωμάτων. Χωρίς οσμές και με εξαιρετικά μεγάλη αντοχή.

Τεχνολογία Océ FLXfinish

Αυτή η ευφυής τεχνολογία μεγιστοποιεί τα πλεονεκτήματα των μελανιών UVgel, με μια στρατηγική στερεοποίησης ενός ή δύο βημάτων. Προσφέρει δυνατότητα επιλογής ιλουστρασιόν ή ματ φινιρίσματος, χωρίς να απαιτείται αλλαγή μελανιών ή υλικών εκτύπωσης. Απολαύστε ζωντανές ματ εκτυπώσεις σε λεία και πιο πορώδη/ανάγλυφα υλικά, όπως απλό χαρτί χωρίς επίχρισμα.

Μελάνια γέλης UVgel

Τα εύκαμπτα και πιο ελαστικά μελάνια επιτρέπουν εκτύπωση σε μια μεγάλη γκάμα υλικών, όπως απλό χαρτί, αυτοκόλλητα βινύλια και πολυεστερικά υφάσματα. Η αυξημένη ελαστικότητα διασφαλίζει ότι μπορείτε να λυγίζετε ή να διπλώνετε τις εκτυπώσεις χωρίς προβλήματα για την παραγωγή μαλακών υλικών σήμανσης ή καμβάδων εικαστικών έργων.

UVgel gel inks
Océ PAINT technology

Τεχνολογία Océ PAINT

Δεν χρειάζεται να επιτηρείτε συνεχώς τον εκτυπωτή, καθώς η κατάσταση των ακροφυσίων στις κεφαλές εκτύπωσης παρακολουθείται συνεχώς με την τεχνολογία PAINT (Piezo Acoustic Integrated Nozzle Technology). Όταν εντοπιστεί δυσλειτουργία, το προβληματικό ακροφύσιο απενεργοποιείται (προσωρινά) και η λειτουργία του αντισταθμίζεται από τα γειτονικά ακροφύσια. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, πραγματοποιείται καθαρισμός των κεφαλών εκτύπωσης. Πλήρης αυτοματοποίηση.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Océ Colorado 1650;

Μιλήστε σήμερα με ένα μέλος της ομάδας μας

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΠριν, έπρεπε να πλαστικοποιούμε τις εκτυπώσεις για ματ αποτέλεσμα – τώρα, δεν χρειάζεται να το κάνουμε αυτό. Με το σύστημα Colorado 1650, παράγουμε απευθείας υλικά με ματ φινίρισμα.

Jeroen Renders – Studio Schoot (Ολλανδία)
Quote renders

Είστε έτοιμοι να αναπτύξετε την επιχείρησή σας με νέες εφαρμογές;

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ