Τηλεοπτικοί φακοί

Μάθετε περισσότερα για τη μεγάλη γκάμα φακών Στούντιο/Πεδίου και φορητών φακών HDTV που έχει κατασκευάσει η Canon στη διάρκεια της μακρόχρονης ιστορίας της στον τομέα της παραγωγής προϊόντων τηλεοπτικού και κινηματογραφικού εξοπλισμού.

Φακοί Στούντιο/Πεδίου
Η τελευταία έκδοση των φακών Στούντιο/Πεδίου της σειράς DIGISUPER σχεδιάστηκε με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες, με γνώμονα το στυλ παραγωγής του μέλλοντος. Στη σειρά DIGISUPER η Canon παρουσίασε ένα επαναστατικό σύστημα Αυτόματης εστίασης HDTV. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στους επαγγελματίες εικονολήπτες να επικεντρώνονται στη δράση ή την ομορφιά της λήψης, διατηρώντας παράλληλα εστιασμένη την εικόνα.

Φακοί ENG/EFP/Pro Video
Η Canon προσφέρει μια ποικιλία φακών τηλεοπτικού και κινηματογραφικού εξοπλισμού ENG/EFP, σε εκδόσεις HDTV και SDTV. Λάβετε υπόψη ότι οι φακοί HDTV έχουν εξαιρετική απόδοση όταν χρησιμοποιούνται σε κάμερες SDTV. Όλοι οι φακοί τηλεοπτικού και κινηματογραφικού εξοπλισμού ENG/EFP ενσωματώνουν τις νέες τεχνολογίες της Canon, καθώς και την εντελώς νέα "Ψηφιακή μονάδα οδήγησης".

Τηλεχειριζόμενοι φακοί
Η σειρά Τηλεχειριζόμενων φακών της Canon προσφέρει μεγάλη ποικιλία μοντέλων και αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί για διάφορες εφαρμογές, όπως τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, τηλεδιασκέψεις, μάθηση από απόσταση και άλλες χρήσεις που απαιτούν τηλεχειρισμό.

Αξεσουάρ
Ανατρέξτε στον Κατάλογο φακών τηλεοπτικών μεταδόσεων για όλα τα λειτουργικά και οπτικά αξεσουάρ που παρέχονται σε κάθε κατηγορία για τους φακούς Στούντιο/Πεδίου, ENG/EFP/Pro-Video και τους Τηλεχειριζόμενους φακούς.

spacer
					image
Broadcast TV Lens Brochure (pdf)