Προϊόντα τηλεοπτικού και κινηματογραφικού εξοπλισμού

Με ιστορία που υπερβαίνει τα 50 χρόνια, η Canon έχει αναπτύξει τεχνογνωσία και τεχνολογίες για την παραγωγή προϊόντων κατάλληλων για διάφορες συνθήκες λήψης, ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάθε χρήστη.
Σήμερα, μπορείτε να επωφεληθείτε από την εμπειρία και την εξειδίκευση της Canon και να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας, από τους τηλεοπτικούς έως τους κινηματογραφικούς φακούς και τα συστήματα περιστροφής-κλίσης.

Δείτε στη συνέχεια τη σειρά με τα Προϊόντα τηλεοπτικού και κινηματογραφικού εξοπλισμού Canon.

Τηλεοπτικοί φακοί
Μάθετε περισσότερα για τη μεγάλη γκάμα φακών Στούντιο/Πεδίου και φορητών φακών HDTV που έχει κατασκευάσει η Canon στη διάρκεια της μακρόχρονης ιστορίας της στον τομέα της παραγωγής προϊόντων τηλεοπτικού και κινηματογραφικού εξοπλισμού.

Κινηματογραφικοί φακοί
Μάθετε περισσότερα για τις σειρές των κινηματογραφικών φακών ζουμ Cine-4K κορυφαίων δυνατοτήτων και των σταθερών φακών της Canon, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ώστε να ενισχύουν τη δημιουργική έκφραση και να υπερκαλύπτουν τα απαιτητικά πρότυπα παραγωγής των σύγχρονων κινηματογραφιστών.

Συστήματα περιστροφής-κλίσης
Μάθετε περισσότερα για το διάσημο ολοκληρωμένο και οικονομικά προσιτό σύστημα τηλεχειριζόμενων καμερών HD της Canon, με δυνατότητες περιστροφής, κλίσης και ζουμ (PTZ), καθώς και για την πλήρη σειρά Λύσεων δικτυακών καμερών.